Вагінопластика в Туреччині

ціна вагінопластика Туреччина дешево 1
Написано Manuella

Вагінопластика в Туреччині – це процедура, спрямована на омолодження і підтяжку піхви. Попит на вагінопластику в сфері косметичної хірургії зростає з кожним днем.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про вагінопластику в Туреччині та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує вагінопластика в Туреччині?

Середня вартість вагінопластики в Туреччині в Стамбулі становить 2300 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 2 000 до 2 600 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Вагінопластика2300 €

Що таке вагінопластика?

Вагінопластика в Туреччині – це процедура, спрямована на омолодження і підтяжку піхви. Попит на вагінопластику в сфері косметичної хірургії зростає з кожним днем.

Піхва функціонально є первинним репродуктивним органом. Однак, оскільки піхва є основним символом сексуальності для жінок, її зовнішній вигляд очікується таким же, яким він був у період юності дівчини на всіх етапах життя.

Зовнішній вигляд піхви варіюється залежно від географічного регіону та генетичних факторів, але вона має ідеальний вигляд, який прийнятий багатьма людьми. Ідеальний вигляд піхви – це закрита структура, де внутрішні губи прикриті зовнішніми.

  • Вагітність,
  • Пологи,
  • Гормональні зміни,
  • Слабкі тканини піхви,
  • Генетичні фактори або вікові зміни

Деформації зовнішніх статевих губ порушують естетику піхви і призводять до того, що внутрішні статеві губи виглядають ззовні.

Внутрішня частина статевих губ може з часом збільшуватися і змінювати колір. Збільшені внутрішні статеві губи стають вологими, що впливає на гігієну жінки, а також може призвести до погіршення естетичного вигляду. Зокрема, після природних пологів і статевого акту структура піхви і вагінальні м’язи можуть збільшуватися. З часом це збільшення може негативно вплинути на задоволення під час статевого акту.

Вагінопластика в Туреччині

Операції з вагінопластики в Туреччині, як правило, проводяться під загальним наркозом. За бажанням пацієнтки операція може бути проведена і під місцевою анестезією.

Під час вагінопластики піхву, внутрішні та зовнішні статеві губи обстежують разом, визначають проблемну зону, а потім оперують її. Часто необхідно втручатися у всі три зони.

З точки зору успіху і планування, більш практичним є виконання операції зсередини назовні.

  • Слизова оболонка піхви видаляється під час звуження піхви. Відновлюються м’язи, що лежать в основі, видаляється надлишок слизової і створюється ідеальна форма і натяг піхви.
  • Потім видаляються надлишки на внутрішніх статевих губах. Найважливішим моментом тут є те, що видалення тканин в області клітора дуже ретельно розраховується. Якщо видалити занадто багато тканини, клітор повністю відкриється, і клітор може навіть торкатися білизни, що може викликати у пацієнтки дискомфорт. Занадто мале видалення може спричинити проблеми зі збудженням, оскільки тканина закриває клітор.
  • Нарешті, видаляються зовнішні статеві губи. Мета – надати зовнішнім статевим губам більш повної форми. Прикриваючи як внутрішні статеві губи, так і вагінальний отвір, досягаються як естетичні, так і гігієнічні умови. Зовнішні статеві губи зазвичай деформуються через втрату об’єму. Щоб відновити втрату об’єму, форму отримують або за допомогою власного жиру пацієнтки, або за допомогою філерів на основі гіалуронової кислоти.

Післяопераційне спостереження

Пацієнтка залишається в лікарні в ніч операції і виписується на наступний день після всіх післяопераційних оглядів. Вагінопластика – не така болюча операція, як багато хто думає.

Якщо під час операції відбулося звуження піхви, слід уникати статевих контактів протягом 3 тижнів. Якщо під час операції не було досягнуто стриктури піхви, слід утримуватися від статевих контактів протягом двох тижнів.

Пацієнтці можна приймати душ через два дні після операції. Для зменшення набряку рекомендуються короткі прогулянки.

Залежно від використаних методів і обсягу операції, пацієнт може повернутися до роботи через 3-5 днів після операції.

Як правило, в косметичній хірургії в Туреччині використовуються шви, що розсмоктуються, тому їх не потрібно знімати.

Пластика статевих губ

Піхва має гнучку і розтяжну структуру, і з різних причин можуть виникати проблеми провисання, розхитування і зміни кольору вагінальних губ і внутрішньої області.

Якщо внутрішні статеві губи біля входу в піхву і зовнішні губи відразу за її межами провисають, асиметричні або більші за норму, операція з виправлення деформацій статевих губ називається лабіопластикою.

Чому деформуються статеві губи?

У деяких жінок швидка гормональна перебудова в підлітковому віці може призвести до деформації статевих губ.

Хронічні вагінальні інфекції можуть призвести до зміни кольору та порушення структури статевих губ.

Асиметрія статевих губ зазвичай помітна від народження, але після статевого дозрівання ця асиметрія може стати більш вираженою, а також почати турбувати людину.

Операція з пластики статевих губ

Операція з лабіопластики триває в середньому близько півгодини.

Операція зазвичай проводиться під місцевою анестезією. За бажанням пацієнта може бути застосований загальний наркоз.

Після операції з пластики статевих губ

  • Пацієнти можуть повернутися до свого звичайного життя відразу після операції.
  • Після операції з пластики статевих губ слід уникати статевих контактів в середньому протягом 3 тижнів.
  • Рекомендується не приймати душ протягом перших двох днів після операції.
  • Лікар детально пояснить правила особистої гігієни та способи підмивання.
  • Як правило, при лабіопластиці використовуються шви, що розсмоктуються, тому їх не потрібно знімати.
  • Після процесу загоєння шрамів від операції не залишиться, і, якщо пацієнтка не скаже про це, ніхто не зрозуміє, що вона була прооперована.

Вагінопластику в Туреччині проводять найдосвідченіші лікарі. Пластична хірургія в Туреччині має багато переваг. Низькі ціни, лікарі зі світовим ім’ям, великі лікарні і туристичні визначні пам’ятки – це лише кілька прикладів. Якщо ви зацікавлені в проведенні пластичної операції в Туреччині, будь ласка, зв’яжіться з нами.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️