Ультразвукова ринопластика в Тунісі

ультразвукова ринопластика ціна туніс 1 1
Написано Manuella

Не подобається ваш ніс? На жаль, ніс не можна приховати так само, як опуклості, закохані ручки і так далі. Тому що його видно, буквально, “як ніс посеред обличчя”. Зробіть ультразвукову ринопластику в Тунісі і покладіть край своєму комплексу … назавжди!

NaykrashchaKlinika.com інформує про ультразвукову ринопластику в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на ультразвукову ринопластику в Туніс

У Тунісі середня вартість ультразвукової ринопластики становить 2 400 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 2 години. Тривалість перебування – 7 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 6 місяців.

ПроцедураЦіна в євро
Ультразвукова ринопластика в Тунісі2400 €

Все, що потрібно знати про ультразвукову ринопластику в Тунісі

Ринопластика – це косметична хірургія, спрямована на корекцію, ліплення, зміну форми та прикрашання найважливішої частини обличчя … носа!

Завдяки цій хірургічній процедурі можна вкоротити або збільшити кінчик носа, а також виправити будь-який тип носа, будь то кирпатий або горбоногий:

  • Зламаний ніс
  • Грецький ніс
  • Єгипетський ніс
  • Звужений ніс,
  • Аквіліновий ніс,
  • Горбатий ніс ..

Ультразвукова ринопластика в Тунісі – це новітня хірургічна методика зміни форми носа. Ця методика використовує сучасні мініатюрні інструменти.

Вона дозволяє виправити всі проблеми з носом, як косметичні, так і медичні, більш точно, ніж при звичайній ринопластиці.

Хто може пройти ультразвукову ринопластику в Тунісі?

Ультразвукова ринопластика в Тунісі може бути виконана в будь-якому віці, починаючи з пізнього підліткового віку.

Ця хірургічна процедура може бути запропонована як чоловікам, так і жінкам, з естетичних та/або медичних причин. Зокрема, коли у пацієнта є вади розвитку або проблеми з диханням.

Переваги ультразвукової ринопластики в Тунісі :

Туніс приваблює стільки ж туристів, скільки і ентузіастів косметичної хірургії.

Насправді, Туніс може похвалитися широким спектром клінік, оснащених високотехнологічним обладнанням, в яких працюють найкращі косметичні хірурги та ринопластичні лікарі!

У країні також є безліч пляжів і туристичних місць, які ви можете відвідати під час одужання! До того ж, вартість ультразвукової ринопластики в Тунісі дуже доступна !

Що включає в себе медичний туризм?

Ми організовуємо все від А до Я:

  • Авіаквитки,
  • До- і післяопераційні консультації,
  • Вартість операції,
  • Витрати на госпіталізацію,
  • Гонорар ринопластичного хірурга,
  • Гонорар перекладача, за необхідності.

Щоб дізнатися вартість хірургічної поїздки на ультразвукову ринопластику в Туніс, заповніть надану форму. Ми зв’яжемося з вами і надамо безкоштовну пропозицію без зобов’язань.

Читайте також: Вторинна ринопластика в Тунісі

Процедури ультразвукової ринопластики в Тунісі

Наш координатор зв’яжеться з одним з найкращих ринопластиків, який подбає про вас. Можливо, вас попросять надіслати фотографії, щоб фахівець міг оцінити ваш ніс.

Потім наш координатор зв’яжеться з вами через Whatsapp або електронну пошту. Вона надасть вам попередній діагноз ринохірурга та пропозицію щодо вашого перебування в клініці за програмою “все включено”.

Як проходить ультразвукова ринопластика в Тунісі?

Як зазначалося вище, первинна консультація організовується дистанційно. Під час неї ринопластичний хірург оцінює ніс і записує очікування пацієнта.

Для складних випадків і пацієнтів, які бажають пройти ультразвукову ринопластику в Тунісі, щоб полегшити труднощі з диханням. Їм буде запропоновано пройти комп’ютерну томографію для дослідження носової піраміди (розмір, відхилення носової перегородки і т.д.).

Після того, як ви приймете нашу медичну оцінку, ми почнемо планувати вашу поїздку і всі деталі, що стосуються вашої косметичної операції.

Перед операцією ультразвукової ринопластики в Тунісі

Оскільки ультразвукова ринопластика в Тунісі проводиться під загальним наркозом, вам потрібно буде приїхати в клініку на передопераційний огляд. Безпосередньо перед операцією вас відвідає анестезіолог, щоб заспокоїти вас і подивитися на ваші аналізи крові.

День ультразвукової ринопластики

Щоб виліпити ніс і надати йому бажаної форми, необхідно доторкнутися до носової кістки. Однак ультразвукова ринопластика відрізняється від звичайної ринопластики типом, безпекою і точністю використовуваних інструментів.

При звичайній ринопластиці пластичний хірург використовує механічні інструменти. Для ультразвукової ринопластики ринопластік використовує п’єзотом – мініатюрний інструмент, який вібрує за допомогою ультразвуку.

Процедура триває близько двох годин. В кінці операції фахівець з ринопластики стабілізує ніс за допомогою шини або зовнішньої гіпсової пов’язки:

  • Для захисту перегородки між ніздрями,
  • Щоб запобігти зміщенню кісток,
  • І дозволити пацієнтові нормально дихати.

Після ультразвукової ринопластики в Тунісі

Після ультразвукової ринопластики в Тунісі ви проведете ніч у клініці. Наступного дня вас випишуть на 15-денний період реабілітації.

Гіпсову пов’язку можна буде зняти через тиждень після ультразвукової ринопластики. Однак не лякайтеся, якщо помітите набряк навколо носа або синці під очима – це абсолютно нормально. Остаточний результат можна оцінити лише через 6 місяців або рік.

Небажані реакції зникають після третього тижня. Цілком ймовірно, що під час одужання ви відчуватимете певний біль. Ваш лікар призначить знеболюючі препарати, щоб заспокоїти їх.

Запобіжні заходи після ультразвукової ринопластики в Тунісі

Навіть якщо ринопластика стосується тільки обличчя, не бажано проходити її заздалегідь. Пацієнтам не рекомендується повертатися до спорту. Інтенсивні фізичні навантаження слід призупинити на перші 3 місяці.

Завдяки ультразвуковій ринопластиці в Тунісі ваш ніс буде ідеальним на все життя! Однак з часом його зовнішній вигляд може дещо змінитися. Але не хвилюйтеся, будь-які нерівності, які ви можете помітити, можна виправити простим введенням гіалуронової кислоти.


Маєте проблеми з вибором відповідної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам забезпечити успіх вашої операції в Тунісі. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️