Ультразвукова ринопластика в Іспанії

ультразвукова ринопластика барселона 2

Все, що потрібно знати про ультразвукову ринопластику в Іспанії! Яка середня ціна в Мадриді чи Барселоні? Наші поради для успішної ультразвукової ринопластики в Іспанії.

NaykrashchaKlinika.com інформує про ультразвукову ринопластику в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна ультразвукової ринопластики в Іспанії

Ціна ультразвукової ринопластики в Іспанії, в Мадриді або Барселоні, становить 3500 євро. Залежно від ваших потреб, пакет “все включено” може варіюватися від 2 800 до 3 900 євро.

Ультразвукова ринопластика3500 €

Іспанія – найпопулярніша країна для медичних подорожей. Ринопластика – одна з найпопулярніших операцій косметичної хірургії в Іспанії, а ультразвукова техніка стає все більш популярною. І це не випадково: постійно відкритий посередині обличчя, ніс є джерелом комплексів для багатьох людей.

За останні десять років була розроблена нова методика ринопластики, яка краще відповідає очікуванням пацієнтів: ультразвукова ринопластика.

Але що являє собою ця операція? Для кого вона призначена? І чому для її проведення краще їхати в Іспанію? Давайте розглянемо основні моменти, які слід мати на увазі.

Що таке ультразвукова ринопластика?

У той час як традиційна ринопластика має на меті зламати кістки, щоб змінити форму носа, ультразвукова ринопластика є набагато м’якшою і точнішою технікою.

Замість традиційних молотків, рашпілів і доліт використовуються мініатюрні інструменти: саме їх коливання на ультразвуковій частоті вирівнюють кісткову структуру носа, зберігаючи при цьому постійний візуальний контроль над ділянкою хірургічного втручання.

Ультразвукова ринопластика має низку переваг перед традиційними методами. Наприклад, вона обмежує кровотечу, зберігаючи тканини навколо носа (шкіру, слизову оболонку, кровоносні судини тощо).

Цей метод також пропонує більшу точність, оскільки хірург може візуалізувати всю носову піраміду під час операції. Він також може дуже точно контролювати лінію перелому, щоб уникнути небажаних переломів.

І, звичайно, все це означає, що результат набагато приємніший і природніший, ніж при традиційній методиці, саме тому так багато людей щороку наважуються на такий крок.

Кому може бути корисна ультразвукова ринопластика?

Як і всі пластичні та естетичні операції, ультразвукова ринопластика спрямована на людей, які комплексують через форму свого носа. Ця операція може допомогти їм повернути впевненість у собі та поступово покращити якість соціальних відносин.

Зокрема, цей метод особливо підходить для внесення змін у спинку носа, де є асиметрія або нерівності.

Мінімально інвазивний, нетравматичний характер цієї хірургічної процедури також корисний для лікування крихких носів і носів з численними травмами.

Насамкінець, слід зазначити, що ніс можна оперувати лише після того, як він закінчить рости, тобто у віці від 16 до 18 років. Хоча курці також можуть отримати користь від цієї операції, їм слід утриматися від куріння приблизно за місяць до операції, щоб обмежити післяопераційні ускладнення.

Процедура ультразвукової ринопластики

Незалежно від того, де ви робите операцію – в Європі чи в будь-якій іншій точці світу, процедура ультразвукової ринопластики залишається практично однаковою: ось основні етапи.

Перед операцією: консультація

Як і будь-яка інша косметична операція, ви почнете з зустрічі з хірургом під час первинної консультації. Потім він або вона проведуть з вами повне обстеження, щоб скласти план операції, адаптований до вашої ситуації.

Під час цього візиту ви можете пояснити лікарю, що саме ви хотіли б змінити у своєму носі, розповісти про сумніви, які у вас виникли, а також задати будь-які питання про операцію.

Після цього хірург оцінить здійсненність вашого проекту і направить вас до рішення, яке буде відповідати вашим очікуванням, враховуючи при цьому початковуанатомію вашого носа.

Ця консультація також дасть можливість оцінити стан вашого здоров’я, щоб переконатися у відсутності патологій (зокрема, респіраторних), які б перешкоджали проведенню ринопластики.

За допомогою програмного забезпечення для обробки зображень хірург проведе симуляцію(морфінг), щоб дати вам уявлення про бажаний результат.

Між цим першим візитом і операцією пройде мінімум 15 днів, що дасть вам час обміркувати план, запропонований хірургом.

Сама операція

У день операції вам потрібно прийти приблизно за дві години до початку, щоб отримати загальну анестезію. Потім хірург зробить передопераційну розмітку стерильним фломастером і введе вам в ніс сироватку, щоб обмежити кровотечу і зробити операцію безболісною.

На початку операції буде видалено шкірну оболонку, щоб відкрити кісткові та хрящові структури вашого носа. Потім хірург приступить до зміни форми носа: кістки будуть відшліфовані , згладжені або відполіровані, в залежності від бажаного результату.

В кінці операції шкірна оболонка буде закрита дуже тонкими швами, після чого на спинку носа буде накладена підтримуюча шина, з гнотами в ніздрях або без них. Залежно від процедур, які виконує хірург, операція триває від 1 до 3 годин.

Післяопераційне спостереження

Після операції ультразвукової ринопластики ви будете перебувати під наглядом протягом декількох годин, перш ніж зможете піти додому. Однак часто рекомендується провести ніч у клініці, щоб ви могли відновитися в найкращих можливих умовах.

Після цього вам доведеться носити шину від 7 до 10 днів, доки її не зніме хірург. Нитки знімаються через кілька годин після операції.

Щоб не сповільнювати процес загоєння, не намагайтеся видаляти струпи з розрізів на слизовій оболонці: вони зникнуть спонтанно протягом декількох тижнів. Також слід уникати занять спортом і відвідування спа-салонів протягом першого місяця після операції.

Скільки коштує ультразвукова ринопластика в Іспанії?

Середня вартість ультразвукової ринопластики в Мадриді або Барселоні становить 4 000 євро. Ця ціна включає вартість госпіталізації, послуги хірурга, передопераційні обстеження, шину, медикаменти та післяопераційне спостереження.

Висновок

Наші фахівці будуть з вами на кожному кроці, від вашого прибуття в аеропорт до післяопераційного огляду, щоб ви могли зробити всі необхідні кроки з повним спокоєм. Якщо ви робите перші кроки самостійно, обов’язково перевірте :

  • Репутацію клініки
  • Кваліфікацію хірурга
  • Відгуки колишніх пацієнтів

Якщо вам важко прийняти рішення, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️