Tummy Tuck в Туреччині

підтяжка живота приз індичка 1
Написано Émilie

Також відома як абдомінопластика або підтяжка живота, підтяжка живота в Туреччині – це хірургічна процедура, спрямована на створення підтягнутого, пружного і плоского живота шляхом видалення зайвої шкіри і жиру.

NaykrashchaKlinika.com інформує Вас про підтяжку живота в Туреччині та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на Пластика живота в Туреччині

Середня вартість підтяжки живота в Туреччині в Стамбулі становить 3 400 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 3100 євро до 3700 євро. У цю вартість входить готель, таксі, перекладач, операція, медикаменти та компресійна білизна. Перебування в Стамбулі триває 7 днів, з 1 ніччю госпіталізації.

ПроцедураЦіна Туреччина
Tummy Tuck3400 €

Що таке Tummy Tuck?

Процедура підтяжки живота видаляє частину зайвої шкіри та жиру і підтягує м’язи черевної стінки.

Також відома якабдомінопластика або Tummy Tuck, підтяжка живота в Туреччині – це хірургічна процедура в Туреччині в Стамбулі, яка спрямована на створення підтягнутого, пружного і плоского живота шляхом видалення зайвої шкіри і жиру. Вона має як косметичні, так і медичні переваги, оскільки може підтягнути м’язи живота, відновити контур живота, поліпшити поставу, виправити грижі і зменшити нетримання сечі.

Tommy Tuck підходить для людей, які хочуть видалити надлишки шкіри через значну втрату ваги, старіння або вагітність. Однак не всім можна робити підтяжку живота. Ваш турецький хірург в Стамбулі може заборонити вам проходити процедуру, якщо ви плануєте сильно схуднути, якщо ви хочете завагітніти в майбутньому, якщо ваш індекс маси тіла (ІМТ) перевищує 30, якщо ви палите, якщо ви страждаєте від серйозного хронічного захворювання і якщо ви вже перенесли операцію на животі, яка залишила шрами.

Ви повинні розуміти, що Tummy Tuck не є альтернативою схудненню або відповідній програмі фізичних вправ. Хоча результати в основному є постійними, для їх підтримки вам доведеться дотримуватися здорового способу життя.

Крім того, цей вид лікування не є тотожним ліпосакції. Підтяжка живота – це серйозна операція, і не кожен, хто бажає її пройти, є хорошим кандидатом. Загалом, цей специфічний вид лікування підходить як для чоловіків, так і для жінок, які мають хороше здоров’я. Він також підходить жінкам, які мали більше однієї вагітності, а також чоловікам і жінкам, які раніше страждали ожирінням і досі мають надлишок жиру і в’ялу шкіру навколо живота.

Якщо ви страждаєте на ожиріння, вам буде рекомендовано відкласти свої плани на Томмі Тук:

  • Ви плануєте завагітніти – можливо, ви захочете розглянути це питання після того, як закінчите мати дітей. Абдомінопластика підтягує вертикальні м’язи, і майбутня вагітність може призвести до їх повторного роз’єднання.
  • Ви плануєте схуднути – Tummy Tuck повинна бути виконана після того, як ви схуднете.

Під час підготовки до процедури підтяжки живота в Туреччині вам потрібно буде проконсультуватися з турецьким хірургом. Під час цієї консультації вас запитають про бажаний результат і цілі. Крім того, ваш хірург також обговорить наступні варіанти:

  • Часткова абдомінопластика (міні-абдомінопластика ) – це для людей, які мають жирові відкладення нижче пупка. Цей тип підтяжки живота зазвичай займає близько двох годин, в залежності від випадку.
  • Повнаабдомінопластика – при цьому типі процедури розріз зазвичай робиться від однієї стегнової кістки до іншої, слідуючи контуру шкіри, тканин і м’язів за необхідністю. Також необхідно буде перемістити пупок пацієнта; пацієнти також повинні мати трубчастий дренаж під шкірою протягом декількох днів.

Перед операцією вас можуть попросити зробити наступне:

  • Припинити палити за два тижні до і два тижні після операції.
  • Їсти добре збалансовану, повноцінну їжу.
  • Припинити прийом певних ліків до і після операції (ліки, що відпускаються за рецептом, фітопрепарати і біодобавки)

Операція з підтяжки живота в Туреччині триває від 1 до 5 годин. Під час операції вам також дадуть загальну анестезію, що означає, що ви будете спати протягом усього часу.

Як довго потрібно залишатися в лікарні після операції в Туреччині?

Залежно від обсягу операції, вам може знадобитися залишитися в лікарні на ніч або покинути лікарню в той же день. Однак, оскільки вам потрібно буде пройти подальші обстеження і дати організму можливість відновитися, ви повинні залишитися в Туреччині щонайменше на 7 днів після виписки з лікарні. Ваш хірург перевірить загальний стан вашого здоров’я і зніме шви під час наступних оглядів.

Скільки часу триває відновлення?

Період відновлення після підтяжки живота в Туреччині залежить від різних факторів, таких як загальний стан здоров’я, вага і вік пацієнта. Як правило, ви можете повернутися до роботи (якщо ваша робота не вимагає великої фізичної активності) і робити легкі фізичні вправи (наприклад, ходьбу) протягом двох-трьох тижнів після операції. Можливо, вам доведеться почекати близько 6-8 тижнів, перш ніж ви зможете відновити свою звичну діяльність, в тому числі і активну. Однак ваше тіло буде продовжувати загоюватися ще кілька місяців, тому краще не поспішати, поки ваш хірург не дозволить вам відновити повноцінну активність.

Післяопераційний догляд в Стамбулі

Ваш хірург надасть вам детальні подальші інструкції. Щоб уникнути будь-яких ускладнень, важливо ретельно їх дотримуватися. Ці інструкції можуть включати обмеження (наприклад, заборону на алкоголь і нікотин), легкі фізичні вправи і здорову дієту. Ваш хірург також розповість вам, як знайти оптимальне положення для відпочинку, щоб вам було комфортно під час відновлення. Після операції важливо продовжувати рухатися і робити легкі фізичні вправи, щоб підтримувати кровообіг і знизити ризик утворення тромбів.

Щоб підтримувати результати підтяжки живота, необхідно збалансовано харчуватися і регулярно займатися фізичними вправами, принаймні від 30 до 60 хвилин на день. Також слід обмежити вживання алкоголю. Залишатися в хорошій фізичній формі і бути здоровим – це запорука довготривалих результатів.

Успішність підтяжки живота

Більшість пацієнтів повідомляють про позитивні результати підтяжки живота. Лише у 3,1% людей після операції виникли ускладнення. Однак, незважаючи на високий відсоток успішності, ви повинні знати, що процедура пов’язана з певними ризиками ускладнень, включаючи набряк (накопичення рідини під шкірою), несподівані рубці, погане загоєння, пошкодження тканин, кровотечу, інфекцію, алергічну реакцію на анестетик і зміни шкірних відчуттів. Ось чому так важливо дотримуватися подальших інструкцій вашого хірурга, оскільки це знизить ризик ускладнень.

Альтернативи підтяжки живота

Хоча існують нехірургічні варіанти, які можна розглядати як альтернативу цьому виду лікування в Стамбулі, зверніть увагу, що ці альтернативи не дадуть вам таких же результатів, як Tummy Tuck. Ці нехірургічні альтернативи призводять лише до обмеженої підтяжки шкіри і невеликого зменшення жиру.

CoolSculpting – при цій процедурі ваші жирові клітини заморожуються і з часом виводяться організмом. Зазвичай ви побачите результати через кілька тижнів, а остаточний ефект проявляється протягом трьох місяців.

SculpSure – на відміну від CoolSculpting, SculpSure використовує лазерний промінь для знищення жирових клітин. Під час процедури лазер нагріває жирові клітини до тих пір, поки вони не будуть незворотно пошкоджені. Після того, як жирові клітини пошкоджені, вони з часом будуть виведені лімфатичною системою вашого тіла. Як і у випадку з CoolSculpting, для досягнення повного результату знадобиться близько трьох місяців.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️