Лікування невралгії трійчастого нерва в Туреччині

Розглядаєте можливість лікування невралгії трійчастого нерва в Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про процедуру, відновлення та вартість лікування в Стамбулі. Запросіть пропозицію і отримайте найкращу ціну для успішного лікування в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про лікування невралгії трійчастого нерва в Туреччині і допомагає забронювати операцію у кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надана виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна лікування невралгії трійчастого нерва в Туреччині

Вартість лікування невралгії трійчастого нерва становить приблизно 30 000 євро. Мікросудинна декомпресія в Туреччині коштує 29 000 євро, стереотаксична радіохірургія – 3 500 євро і магнітно-резонансна томографія – 400 євро.

Мікросудинна декомпресія29000 €
Стереотаксична радіохірургія обличчя3500 €
Магнітно-резонансна томографія400 €

Вступ

Тик Дулуре – це назва невралгії трійчастого нерва. Він характеризується сильним болем в обличчі. Постраждалі описують його як удар електричним струмом або удар ножем. Він нестерпний і виводить з ладу.

Багато людей описують невралгію трійчастого нерва як суїцидальну хворобу. Постійно відчувати такий сильний біль в обличчі – справжній кошмар. Деякі пацієнти навіть не можуть посміхатися, сміятися, їсти чи вмиватися. Все це може завдати шкоди їхньому психічному здоров’ю.

Туреччина пропонує найкраще лікування для жертв цього стану. Її фахівці, що складаються з досвідчених нейрохірургів, розробили різні методи лікування. Вони допомогли багатьом людям полегшити їхні фізичні та душевні страждання.

Пацієнти з-за кордону вирішили лікувати невралгію трійчастого нерва в Туреччині. Ця країна на березі протоки Босфор зробила медичний туризм однією з головних визначних пам’яток. Жертви цього складного захворювання можуть покласти край своїм стражданням завдяки добре організованій медичній поїздці до Туреччини.

Що таке невралгія трійчастого нерва в Туреччині?

Розуміння захворювання

Лікарі говорять про запалення п’ятого черепно-мозкового нерва. Він називається трійчастим нервом і передає відчуття або сприйняття обличчя в мозок. Невралгія трійчастого нерва – це серйозне захворювання, що призводить до інвалідності. Її справжня причина ще не до кінця зрозуміла. Це може бути аутоімунне захворювання або інфекція, спричинена :

  • Здавлюванням трійчастого нерва кровоносними судинами,
  • Травмою або пошкодженням, спричиненим тиском пухлини або кісти головного мозку,
  • Аневризми,
  • Інфікований зуб,
  • Травма обличчя,
  • Зв’язок з розсіяним склерозом: біль пов’язаний з погіршенням стану мієліну, компонента нервової системи , розташованого між головним і спинним мозком,
  • Постгерпетична невралгія .

З точки зору симптомів, розлад проявляється як колючий, недієздатний біль. Він відчувається в правій або лівій частині обличчя і може досягати вуха. Прості дії, такі як розмова, їжа або сміх, можуть спровокувати напад пароксизмального болю. Він може повторюватися. Пацієнти можуть мати до 100 нападів на день. Тик триває близько двох хвилин.

Лікування захворювання в Туреччині

Невралгія лицьового нерва визнана рідкісним захворюванням. Від неї страждають лише 5 людей з кожних 100 000. Зазвичай це чоловіки та жінки середнього віку. Захворювання частіше зустрічається у жінок, ніж у чоловіків. Його неможливо повністю вилікувати. Однак фахівці в Туреччині можуть покращити життя хворих за допомогою пропонованого лікування.

Хто може отримати користь від лікування невралгії трійчастого нерва в Туреччині?

Люди можуть отримати користь від цього лікування, якщо вони страждають від

  • Сильний біль в обличчі, не пов’язаний із зубною інфекцією або ЛОР-захворюваннями,
  • Інтенсивна мігрень,
  • Постгерпетичний біль.

У нашій країні немає вікових обмежень для лікування цього розладу . Експерт-невролог може визначити метод лікування, який найкраще підходить для здоров’я та фізичного стану пацієнта.

Читайте наш звіт про ПЕТ-сканування в Туреччині.

Як відбувається лікування?

Підготовка

Лікар-невролог починає процедуру з постановки діагнозу. Процедура є тривалою і складною. Вона включає в себе

  • Первинне інтерв’ю , щоб фахівець міг виявити симптоми та провести фізичне обстеження,
  • Повне неврологічне обстеження , під час якого лікар стимулює кожну частину обличчя, щоб виявити джерело болю,
  • Медичне обстеження, що включає МРТ (магнітно-резонансну томографію) черепа, рентген і комп’ютерну томографію,
  • Аналізи крові у випадку хірургічного втручання.

Медичній команді потрібен точний діагноз. Це дає змогу запобігти ускладненням під час операції.

Лікування

Це неврологічне захворювання лікується у два етапи. Спочатку лікар призначає препарати для зменшення інтенсивності болю та нападу, в тому числі:

  • Анальгетики,
  • Протизапальні засоби,
  • Протисудомні препарати
  • Спазмолітики,
  • Антидепресанти та анксіолітики.

Медична команда може також включати низку альтернативних методів лікування. До них відносяться фізіотерапія таостеопатія.

Медикаментозне лікування може бути невдалим. Тоді починається новий етап лікування. Нейрохірург часто обирає хірургічне втручання. Мета – зменшити тиск на черепно-мозковий нерв. Хірург може застосувати :

  • Метод гамма-ножа, радіохірургічну операцію , яка передбачає опромінення трійчастого нерва в місці його контакту з головним мозком,
  • Черезшкірні методи, такі як термокоагуляція, хімічна деструкція гліцерином або стиснення ганглія надувною кулькою,
  • Мікросудинна декомпресійна методика, яка полягає у виконанні розрізу в черепі для зменшення тиску артерії на трійчастий нерв.

Одужання

Кожен пацієнт, який проходить лікування, перебуває під серйозним медичним наглядом. Повноцінний відпочинок також сприяє успіху лікування цього розладу нервової системи.

Читайте наш репортаж про пересадку рогівки в Стамбулі.

Чому варто лікувати невралгію трійчастого нерва в Туреччині?

Вибір лікування невралгії трійчастого нерва в Туреччині означає прагнення до досконалості та оптимізації шансів на одужання. Серед вагомих причин вибору цього напрямку – привілей скористатися досвідом досвідчених нейрохірургів. Вони є одними з найкращих і мають багатий досвід у лікуванні цього розладу.

Турецька клініка або лікарня також може надати вам високоякісні медичні послуги. Вони мають сучасне нейрохірургічне відділення. Відмінні лікарні доступні для іноземних пацієнтів у великих містах країни, включаючи Стамбул, Анкару та Анталію.

Тому Туреччина стала кращим місцем для пацієнтів з невралгією лицьового нерва. Вартість лікування є низькою. Більше того, пацієнти можуть отримати індивідуальну допомогу при організації своєї медичної поїздки. Все, що їм потрібно зробити, це звернутися до спеціалізованої туристичної агенції. Після цього вони зможуть отримати доступ до пакету послуг, що включає, серед іншого

  • Зворотний переліт до Туреччини,
  • Консультація з лікарем,
  • Послуги перекладача,
  • Проживання тощо.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Часті питання про невралгію трійчастого нерва в Туреччині

Скільки коштує лікування невралгії трійчастого нерва в Туреччині?

Ми не можемо назвати фіксовану ціну. Є кілька змінних, які можуть вплинути на суму рахунку. До них відносяться використовуваний метод лікування і репутація фахівця з нейрохірургії. Вам слід звернутися за комерційною пропозицією.

Як довго я маю перебувати в Туреччині?

Тривалість перебування в Туреччині також залежить від типу лікування. Для пацієнтів, які потребують хірургічного втручання, вона, швидше за все, буде довшою. Ви повинні планувати перебування в країні від 4 до 8 тижнів.

Які ризики та ускладнення?

Ризики також залежать від вибору лікування. Ускладнення включають кровотечу після операції та побічні реакції на ліки. Здатність м’язів обличчя рухатися також може бути порушена.

Який відсоток успішності лікування невралгії трійчастого нерва в Туреччині?

Турецькі лікарі ставлять повний і точний діагноз. Після цього вони можуть підібрати правильний курс лікування. Це може тільки збільшити відсоток успіху. Пацієнти можуть з нетерпінням чекати повернення до гарного самопочуття.

В якій країні найкраще лікувати невралгію трійчастого нерва?

Пацієнти можуть вибрати лікування невралгії лицьового нерва в Німеччині, Таїланді або Китаї. Ці країни також пропонують хороше лікування. Але Туреччина залишається країною, яка приваблює найбільше пацієнтів завдяки доступній вартості лікування та репутації її лікарень і нейрохірургів.

В якій країні найкраще лікувати невралгію трійчастого нерва?

Пацієнти можуть вибрати лікування невралгії лицьового нерва в Німеччині, Таїланді або Китаї. Ці країни також пропонують хороше лікування. Але Туреччина залишається країною, яка приваблює найбільше пацієнтів завдяки доступній вартості лікування та репутації її лікарень і нейрохірургів.

Які результати лікування невралгії трійчастого нерва в Туреччині?

Лікування невралгії трійчастого нерва в Туреччині часто дає відмінні результати, і пацієнти можуть розраховувати на зменшення болю і його інтенсивності. Вони можуть очікувати, що їхнє самопочуття повернеться.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️