Лікування відшарування сітківки в Туреччині

Розглядаєте можливість лікування відшарування сітківки в Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про процедуру, відновлення та вартість лікування в Стамбулі. Надішліть запит і отримайте найкращу ціну на хірургічне втручання на сітківці в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про лікування відшарування сітківки в Туреччині і допомагає забронювати операцію у кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надана виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує лікування відшарування сітківки в Туреччині?

Вартість лікування відшарування сітківки в Туреччині варіюється в межах від 1900 до 4500 євро. Ціна залежить від ступеня відшарування сітківки, складності і тривалості лікування, вартості медикаментів, досвіду і репутації хірурга, а також зборів, що стягуються клінікою або лікарнею.

Лікування відшарування сітківки в Туреччині 3200 €

Вступ

Ви відчуваєте спалахи світла, нечіткість зору або відчуття темної завіси в полі зору? Ці симптоми можуть бути ознаками відшарування сітківки. Це серйозне захворювання очей, яке потребує швидкого втручання, щоб запобігти незворотній втраті зору.

Ваш офтальмолог поставив вам діагноз “відшарування сітківки” і ви хотіли б пройти лікування в Туреччині? У цьому посібнику ви знайдете необхідну інформацію про медичне лікування в цій середземноморській країні.

Що таке відшарування сітківки?

Відшарування сітківки – це невідкладне офтальмологічне захворювання, від якого щороку страждає 1 з 10 000 людей у всьому світі (1). Це відбувається, коли сітківка відокремлюється від шару тканини, що її підтримує. Це позбавляє клітини сітківки кисню та поживних речовин, що призводить до таких симптомів, як поплив, темний туман над частиною вашого зору, спалахи світла та раптова втрата гостроти зору.

Існує три основні типи відшарування сітківки, залежно від причини:

  • Ексудативне відшарування сітківки : не дуже поширена форма, спричинена накопиченням рідини під сітківкою. Це може бути наслідком витоку із запалених кровоносних судин або аномальних форм. Також може виникнути у випадку пухлини ока або вікової макулярної дегенерації (ВМД).
  • Тракційне відшарування сітківки: це вторинний ефект проліферативної діабетичної ретинопатії або запалення очей. Ця форма виникає, коли рубцева тканина на поверхні сітківки скорочується і з часом відтягує сітківку від опорного шару.
  • Регматогенне відшарування сітківки: це найпоширеніший тип. Виникає переважно з віком, при сильній короткозорості або очних травмах. Виникає, коли в сітківці є отвір або розрив. Скловидна рідина, що міститься в оці, проходить через цю тріщину і накопичується під сітківкою. З часом це призводить до того, що сітківка відривається від свого опорного шару.

Кожне з цих відшарувань сітківки може лікуватися в Туреччині особливим чином. Ось чому необхідна первинна консультація з фахівцем, щоб визначити найкращий варіант хірургічного втручання.

Прочитайте наше досьє про лікування стовбуровими клітинами в Туреччині

Які існують різні види лікування відшарування сітківки в Туреччині?

Існує кілька методів лікування відшарування сітківки в Туреччині. Вибір і застосування одного з них залежить, головним чином, від тяжкості вашого стану і розташування відшарування. У будь-якому випадку, кожне лікування вимагає хірургічного втручання висококваліфікованого офтальмолога.

Склеральне вдавлення

Це хірургічна процедура, спрямована на зменшення сили тяжіння сітківки до стінки ока, яка утримує її на місці. Серед іншого,склеральна інденція дозволяє сітківці знову прикріпитися, вставивши стрічку або кільце (з силікону або губки) навколо ока.

Вітректомія в Туреччині

Вітректомія – це процедура, яка передбачає заміну склоподібного тіла всередині ока газовою або масляною бульбашкою. Ця ін’єкція дозволяє сітківці повернутися в правильне положення щодо стінки ока, зменшуючи тягу в разі відшарування.

Пневматична ретинопексія

Як і при вітректомії, при пневматичній ретинопексії хірург також вводить в око невелику бульбашку газу. Це м’яко притискає відшаровану сітківку до стінки, щоб вона могла повернутися у вихідне положення.

Хірург завершує операцію лазерною фіксацією або кріотерапією , щоб запечатати сльози. Різниця з вітректомією полягає в тому, що газовий міхур поступово розсмоктується, а сітківка залишається прикріпленою завдяки шрамам, створеним в результаті лікування.

Аргоновий лазер

Це неінвазивний метод лікування відшарування сітківки за допомогою лазерної хірургії ока. Світло, що виходить від лазера, викликає невеликі опіки, які потім створюють рубці на сітківці. Саме ці рубці закривають будь-які розриви або отвори. Це запобігає потраплянню рідини в око в результаті відшарування. Крім того, це лікування ефективно стабілізує сітківку і запобігає відшаруванню сітківки в майбутньому.

Чому варто обрати Туреччину для лікування відшарування сітківки?

Туреччина відома своєю високоякісною медичною інфраструктурою і всесвітньо відомими фахівцями в галузі офтальмології. Крім того, турецькі клініки використовують передові технології, такі як оптична когерентна томографія (ОКТ) і флюоресцентна ангіографія для ефективної діагностики та лікування відшарування сітківки.

Лікарні та клініки Туреччини також мають багаторічний досвід лікування іноземних пацієнтів. Медичні працівники володіють багатьма мовами і пропонують персоналізовану підтримку протягом усього процесу лікування.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Часті запитання про відшарування сітківки

Який відсоток успішності лікування відшарування сітківки в Туреччині?

Як і в усьому світі, показник успішності лікування відшарування сітківки в Туреччині становить близько 90%.

Які основні причини відшарування сітківки?

Основними причинами відшарування сітківки є пошкодження очей, старіння, діабет, сильна короткозорість і перенесені в анамнезі хірургічні операції на очах, які спричиняють травми.

Які ознаки відшарування сітківки?

Попереджувальними ознаками, на які слід звернути увагу, є нечіткість зору, спалахи світла, плаваючі тіла і темна завіса в полі зору.

Як довго триває операція з приводу відшарування сітківки?

Операція з видалення відшарування сітківки зазвичай триває від 1 до 2 годин, залежно від процедури та складності операції.

Скільки часу триває відновлення після операції з видалення сітківки?

Відновлення відбувається поступово. Через місяць після операції ви можете повернутися до звичайної професійної діяльності, а через два місяці – до звичних занять спортом. Зір повністю стабілізується протягом року після операції.

Чи покриває медична страховка лікування відшарування сітківки в Туреччині?

Покриття лікування відшарування сітківки в Туреччині медичною страховкою залежить, головним чином, від умов, встановлених вашим страховиком у договорі.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️