Лікування раку підшлункової залози в Туреччині

Розглядаєте можливість лікування раку підшлункової залози в Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про процедуру, одужання та вартість лікування в Стамбулі. Запросіть пропозицію і отримайте найкращу ціну для успішного лікування в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про лікування раку підшлункової залози в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує лікування раку підшлункової залози в Туреччині?

Операція з видалення раку підшлункової залози в Стамбулі, Туреччина, коштує в середньому 8500 євро. Залежно від ступеня захворювання, типу операції і обраної клініки, найнижча ціна на операцію з видалення раку підшлункової залози в Туреччині становить 4 800 євро і може досягати 19 000 євро.

Лікування раку підшлункової залози в Туреччині8.500 €
Протонно-променева терапія42.000 €
Томотерапія7.800 €
Операція Уіппла (панкреатодуоденектомія)12.800 €
Наноніж11.200 €

Лікування раку підшлункової залози в Туреччині

Підшлункова залоза – один з життєво важливих органів організму. Вона виконує ряд основних функцій. Перша – вироблення панкреатичного соку, ферменту, необхідного для травлення. Друга функція – виділення гормону інсуліну, який регулює рівень цукру в крові.

Рак може розвиватися в цій залозі у верхній частині живота. Захворювання часто пов’язане з порушеннями в поведінці та рості її клітин. Воно зустрічається рідко і спочатку протікає безсимптомно. Рання діагностика часто неможлива. Це може знизити шанси на одужання.

Лікування раку підшлункової залози складне. Багато пацієнтів вирішили поїхати до Туреччини для кращого лікування. Ця країна відома своїми дослідженнями передових стратегій лікування цього захворювання. Місцеві фахівці відкрили революційні програми лікування. Вони застосовуються в деяких лікарнях країни.

Багато іноземних пацієнтів вирішили пройти лікування раку підшлункової залози в Туреччині. Медичний туризм став флагманом у цій країні на березі протоки Босфор.

Що таке лікування раку підшлункової залози в Туреччині?

Клітини підшлункової залози можуть піддаватися аномальним змінам. Це призводить до утворення злоякісної або ракової пухлини. Тоді у пацієнта виникає рак підшлункової залози. Захворювання може мати дві форми:

  • Протоковааденокарцинома , пов’язана зі змінами, яких зазнають екзокринні клітини, що відповідають за вироблення ферментів, на яку припадає близько 95% випадків,
  • Аденосквамозна карцинома, пов’язана зі змінами в ендокринних клітинах, що відповідають за вироблення інсуліну, найрідкісніша форма захворювання.

Слід зазначити, що перший симптом захворювання у більшості випадків з’являється пізно. Вони можуть включати

  • Біль у верхній частині живота, який поширюється на спину,
  • Втрата апетиту,
  • Мимовільна втрата ваги,
  • Нещодавній діабет,
  • Депресія,
  • Почуття втоми,
  • Жовтяниця або пожовтіння шкіри,
  • Утворення тромбів.

Якщо ці симптоми виникають, рак підшлункової залози вже досягнув запущеної стадії. Тому його необхідно терміново лікувати за допомогою ефективного методу. Лікування раку підшлункової залози в Туреччині базується на різних методиках. Експерти-онкологи країни працюють над тим, щоб спланувати персоналізований процес лікування.

Читайте наше досьє про імунотерапію, лікування раку простати, лікування пухлин головного мозку, лікування раку легенів і лікування хвороби Паркінсона.

Як проходить лікування раку підшлункової залози в Туреччині?

Підготовка

Будь-якому лікуванню раку підшлункової залози в Туреччині передує точна діагностика. Тому призначається первинна консультація . Під час цієї консультації лікар попросить пацієнта здати різні аналізи , в тому числі

  • Аналіз крові,
  • Ультразвукове сканування черевної порожнини,
  • Візуалізаційні тести, такі як КТ або МРТ,
  • Ендоскопічне ультразвукове дослідження
  • Біопсія.

План лікування складається на основі результатів цих різних обстежень. Лікар інформує пацієнта про прийняту методику. Він також готує пацієнта, пояснюючи, як буде проводитися процедура.

Лікування

Для лікування раку підшлункової залози в Туреччині лікарі-онкологи можуть використовувати ряд інноваційних методів. Лікар може вибрати один з них. Але іноді він зупиняється на їх комбінації. Його рішення залежить від стану здоров’я пацієнта, типу раку і стадії його прогресування. Фахівці з онкології можуть обрати :

  • Хіміотерапію– метод, який передбачає знищення кожної ракової клітини за допомогою лікарських препаратів,
  • Радіотерапія для знищення злоякісних клітин або зменшення розміру пухлини за допомогою високоенергетичних променів,
  • Таргетна терапія , заснована на введенні препаратів, які можуть запобігти росту раку,
  • Дистальна панкреатектомія , хірургічна процедура з видалення ураженої частини підшлункової залози,
  • Тотальна панкреатектомія , при якій видаляється вся підшлункова залоза.

Одужання

Неможливо точно визначити тривалість одужання. Багато факторів можуть затримати одужання. До них відносяться обраний метод лікування, результат і тяжкість захворювання. Однак зазвичай одужання триває кілька тижнів або місяців.

Одужання може бути повільнішим, якщо курс лікування включає часткове або повне хірургічне втручання. Пацієнти повинні залишатися в лікарні протягом тижня після операції. Госпіталізація у відділення інтенсивної терапії призначається, як тільки пацієнт залишає операційну. Пацієнт повинен перебувати під пильним медичним наглядом.

Хірург повинен уважно стежити за станом здоров’я пацієнта. Період відновлення також може бути тривалим. Під час періоду одужання медична команда буде спостерігати за пацієнтом, що дасть їм змогу

  • Виявити будь-які негативні наслідки лікування
  • Оцінити ефект від лікування,
  • Допомогти пацієнтам швидко відновитися за допомогою якісної медичної допомоги.

Які існують ризики, ускладнення та побічні ефекти?

Ризики та ускладнення часто пов’язані з обраним лікуванням. До них відносяться

  • Ризики, пов’язані з хірургічним втручанням, такі як кровотеча та інфекція,
  • Розвиток діабету,
  • Алергія, пов’язана із загальною анестезією,
  • Втрата функції підшлункової залози,
  • Руйнування здорових клітин або тканин,
  • Втома та нудота, пов’язані з хіміотерапією тощо.

Чому варто обрати лікування підшлункової залози в Туреччині?

Лікування раку підшлункової залози в Туреччині – це рішення з багатьма перевагами. Перш за все, більшість лікарень країни мають медичне обладнання світового класу. У цих установах працюють досвідчені фахівці-онкологи. Деякі з них брали участь у дослідженнях, що призвели до розробки сучасних високоефективних методів лікування .

Все це означає, що пацієнти можуть розраховувати на турботу досвідченого лікаря. Це фактор, який сприяє успішному лікуванню. Турецькі онкологи також покладаються на передові технології, щоб добре лікувати своїх пацієнтів. Найвідоміші заклади розташовані в Стамбулі та Анкарі, і це лише деякі з них:

  • Лікарня Acibadem Atakent, акредитований багатопрофільний заклад,
  • Лікарня Флоренс Найтінгейл у Стамбулі, яка пропонує високоякісні медичні послуги,
  • Медичний центр Анадолу в Стамбулі,
  • Меморіальна лікарня в Анкарі.

Туреччина також пропонує доступні ціни на лікування. Це ще одна причина, чому медична подорож до цієї країни є привабливим варіантом як для чоловіків , так і для жінок з раком підшлункової залози.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Часті запитання про лікування раку підшлункової залози

Скільки коштує лікування раку підшлункової залози в Туреччині?

Загальна ціна залежить від великої кількості факторів. До них відносяться тип і стадія захворювання, а також репутація установи. Вартість лікування раку підшлункової залози в Туреччині коливається від 4 800 до 19 000 євро

Який відсоток успіху?

Турецькі лікарі пропонують пацієнтам персоналізоване лікування, засноване на точному діагнозі. Вони також використовують найсучасніше обладнання і добре піклуються про пацієнтів. Все це вказує на високий відсоток успіху.

Як довго я маю перебувати в Туреччині?

Коли мова йде про визначення тривалості лікування раку підшлункової залози в Туреччині, враховується дуже багато параметрів. Найважливішим є застосований план лікування. Пацієнт повинен бути готовий залишитися в країні щонайменше на місяць.

Які результати лікування раку підшлункової залози в Туреччині?

Результат залежить від того, як організм пацієнта реагує на лікування. На нього також можуть впливати такі фактори, як можливість видалення пухлини і стадія раку. Однак сучасні методи лікування можуть збільшити тривалість життя пацієнта.

В якій країні лікують рак підшлункової залози?

Хворі на рак можуть отримати доступ до якісного лікування в Німеччині, Іспанії, Таїланді, Республіці Корея та Китаї. Але Туреччина – це місце вибору. Вона вирізняється якісним лікуванням за помірними цінами.

Як ви організовуєте медичні поїздки для лікування раку підшлункової залози в Туреччині?

Співпраця з фахівцями з медичного туризму – це надійний спосіб спланувати поїздку в Туреччину для лікування раку підшлункової залози. Ми можемо запропонувати вам повний комплекс послуг, що включає: послуги перекладача, проживання, транспорт, вибір клініки або лікарні, лікування тощо.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️