Лікування раку щитовидної залози в Туреччині

Розглядаєте можливість лікування раку щитовидної залози в Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про процедуру, одужання та вартість лікування в Стамбулі. Надішліть запит і отримайте найкращу ціну для успішного лікування раку щитовидної залози в Стамбулі.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про лікування раку щитовидної залози в Туреччині і допомагає забронювати операцію у кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надана виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціни на лікування раку щитовидної залози в Туреччині

Середня вартість лікування раку щитовидної залози в Туреччині становить від 3 400 до 6 800 євро. Пакет включає комплексні аналізи щитовидної залози, такі як терапія радіоактивним йодом, консультація онколога, УЗД, тести функції щитовидної залози (в тому числі Т3, Т4, ТТГ) і тиреоїдектомія.

Комплексна діагностика онкології 1200 €
Біопсія2600 €
Комплексна діагностика раку щитовидної залози2100 €
Тиреоїдектомія3200 €
Резекція щитовидної залози4800 €
Тиреоїдектомія4700 €

Переваги лікування раку щитовидної залози в Туреччині

Рак щитовидної залози – це утворення злоякісної пухлини в щитовидній залозі. Цей орган, розташований в передній частині шиї, відіграє важливу роль. Він відповідає за вироблення всіх гормонів, необхідних для безперебійного функціонування біологічних механізмів організму.

Захворювання щитовидної залози частіше зустрічається у жінок, ніж у чоловіків. Захворюваність на нього різко зросла за останнє десятиліття. Лікування широко варіюється. Лікар підбирає його відповідно до типу і форми раку та стадії його розвитку. Слід зазначити, що лікуванням патології займається фахівець з ендокринної онкології.

У Туреччині науковий прогрес призвів до розробки низки інноваційних терапевтичних підходів. Це пояснює, чому країна Босфорської протоки приваблює так багато іноземних пацієнтів. Вони наважуються на довгу подорож, щоб скористатися перевагами лікування раку щитовидної залози в Туреччині.

Що таке лікування раку щитовидної залози в Туреччині?

Рак щитовидної залози описується як підступне захворювання, що не має симптомів. Однак рання діагностика життєво важлива. Вона підвищує успішність лікування і шанси на виживання. Ракова пухлина щитовидної залози, виявлена пізно, встигає розвинутися. Лікування стає складнішим і тривалішим.

У більшості випадків лікар виявляє ураження лише під час медичного огляду, призначеного зовсім з іншого приводу. Саме тоді він пропонує здати різні аналізи, щоб перевірити, чи не є небезпечним вузол , розташований в області шиї.

Рак щитовидної залози буває різних видів:

  • Папілярна карцинома, менш агресивна форма захворювання, на яку припадає близько 80-90% випадків,
  • Недиференційована або анапластична карцинома, рідкісна форма захворювання, яка може досить швидко прогресувати,
  • Медулярна карцинома, дуже рідкісна і дуже агресивна форма раку, пов’язана з аномалією, що вражає клітину щитовидної залози, яка називається С або парафолікулярна клітина.

Лікування раку щитовидної залози в Туреччині пропонують кілька лікарень. Вони готові приймати іноземних пацієнтів. Серед найбільш відомих – :

  • Лікарня Меморіал Сіслі в Стамбулі, яка має дуже високий рівень успіху в онкології,
  • Медичний центр Anadolu в Стамбулі, який Альянс якості медичних подорожей (MTQUA) додав до списку 10 найкращих лікарень світу,
  • Medical Park Group у Стамбулі, який отримав звання “центру передового досвіду” за свою здатність надавати виняткову медичну допомогу пацієнтам,
  • Medipol Istanbul University Hospital, багатопрофільна лікарня, відома своїми добре обладнаними лабораторіями,
  • Medicana International Istanbul, яка має найкраще онкологічне відділення в країні,
  • Меморіальна лікарня Анкари, одна з найбільших приватних лікарень турецької столиці.

Дивіться також наш звіт про лікування геморою в Туреччині.

Як відбувається лікування?

Підготовка

Пацієнти, які приїжджають на лікування раку щитовидної залози в Туреччині, обов’язково повинні записатися на консультацію до фахівця. Спеціаліст призначить ряд аналізів, які дозволять поставити правильний діагноз. До них відносяться

  • Розгорнутий аналіз крові,
  • Біопсію,
  • Візуалізаційні тести, включаючи комп’ютерну томографію (КТ) та магнітно-резонансну томографію (МРТ),
  • Ретельне фізичне обстеження.

Всі ці обстеження дають лікарю доступ до будь-якої інформації, корисної для складання плану лікування, наприклад, до таких даних, як:

  • Розмір пухлини та область, в якій вона розташована,
  • Ступінь поширення раку,
  • Вплив захворювання щитовидної залози на інші навколишні органи,
  • Стан здоров’я пацієнта.

Після встановлення діагнозу лікар приймає рішення про подальшу процедуру і дає пацієнтові різні інструкції.

Прочитайте наш матеріал про лікування відшарування сітківки в Стамбулі.

Лікування

Існує кілька варіантів лікування раку щитовидної залози в Туреччині. Лікар може обрати один з них:

  • Часткова тиреоїдектомія, планова операція з видалення пухлини шляхом часткової резекції щитовидної залози,
  • Повне видалення залози або тотальна тиреоїдектомія, якщо є високий ризик рецидиву,
  • Радіотерапія,
  • Терапія радіоактивним йодом,
  • Заміна гормонів щитовидної залози медикаментозними препаратами,
  • Імунотерапія може використовуватися як додаткова терапія,
  • Хіміотерапія до або після операції.

Одужання та відновлення

Одужання залежить від застосованого методу лікування. Пацієнтам потрібно кілька тижнів або кілька місяців для одужання. Одужання є більш тривалим, якщо було проведено хірургічне втручання. Мине кілька місяців, перш ніж пацієнт зможе повернутися до нормального життя.

Повне відновлення досягається через рік. Протягом цього періодустан здоров’я пацієнта ретельно контролюється. Пацієнт також отримує комплексний післяопераційний догляд, наприклад, перев’язку розрізаної ділянки.

Які існують ризики, ускладнення та побічні ефекти?

Ризики варіюються в залежності від типу лікування раку щитовидної залози, що застосовується в Туреччині. До них відносяться

  • Кровотеча після операції,
  • Руйнування здорових клітин після терапії радіоактивним йодом або променевої терапії,
  • Втома,
  • Інфекція,
  • Дисфонія у разі видалення щитовидної залози,
  • Біль.

Чому варто обрати лікування раку щитовидної залози в Туреччині?

Лікування раку щитовидної залози в Туреччині – це сміливий, але дуже вигідний вибір. Якщо ви хочете зрозуміти переваги такого рішення, просто ознайомтеся з думками пацієнтів, які вже здійснили цю медичну подорож.

Туреччина завоювала звання кращого місця для лікування раку щитовидної залози. Це пов’язано з якістю її медичних установ. Але це ще не все! У країні є велика кількість лікарень і клінік, що спеціалізуються на онкології. Тому вона може прийняти багато онкохворих.

У Стамбулі розташовані лікарні з високою міжнародною репутацією. Ці заклади мають найсучасніше медичне обладнання та устаткування .

Ці турецькі лікарні також славляться майстерністю своїх медичних команд. Вони складаються з експертів в області ендокринології та онкології. Для лікування кожного пацієнта вони обирають конкретну процедуру.

На додаток до всього, Туреччина заохочує дослідження в галузі лікування онкології. Це призвело до розробки ефективних, сучасних стратегій лікування. Досвід лікарів також знижує ризик побічних ефектів. При цьому в турецьких лікарнях найнижчі ціни на лікування онкології.

Скільки коштує лікування раку щитовидної залози в Туреччині?

При визначенні вартості лікування раку щитовидної залози в Туреччині враховується безліч параметрів:

  • Обрана лікарня,
  • Застосовуване лікування,
  • Тривалість перебування,
  • Якість території лікарні,
  • Потреба пацієнта в комфорті,
  • Репутація та досвід лікаря,
  • Побічні ефекти, пов’язані з лікуванням,
  • Серйозність захворювання тощо.

Іноземні пацієнти, які вирішили скористатися послугами фахівця з медичного туризму, можуть отримати привабливу ціну. Вартість варіюється від 3 500 до 6 500 євро.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Часті запитання про лікування раку щитовидної залози

Який відсоток успішності лікування раку щитовидної залози в Туреччині?

Фахівці з лікування раку щитовидної залози в Туреччині використовують передовий медичний досвід. Вони пропонують комплексну допомогу пацієнтам. Крім того, вони мають найсучасніше обладнання. Все це забезпечує дуже високий відсоток успіху.

Яка мінімальна тривалість перебування в Туреччині для лікування раку щитовидної залози?

Він може варіюватися в залежності від ряду факторів. До них відносяться стадія, на якій прогресував рак, його форма і вибране лікування. Лікар призначить кілька обстежень. Пацієнт повинен залишатися в Туреччині щонайменше три місяці.

Який результат лікування?

Результати особливо задовільні, якщо у пацієнта менш агресивна форма раку, наприклад, папілярна карцинома. Вони можуть відчути зміни вже через кілька тижнів після початку лікування.

Де найкраща країна для лікування раку щитовидної залози?

Ряд країн можуть запропонувати якісне лікування хворим на рак щитовидної залози. До цього списку входять Таїланд, Північний Кіпр, Іспанія та Польща. Але Туреччина має головну перевагу. Вона пропонує високоякісне лікування та сервіс за зниженими цінами.

Чи безпечне лікування раку щитовидної залози в Туреччині?

Надійність та ефективність лікування гарантовані. Пацієнти можуть довіряти медичному персоналу. Про них піклується лікарня або клініка, яка відповідає міжнародним нормам. Їх безпека гарантована.

Як здійснити успішну медичну поїздку до Туреччини?

Рекомендується звернутися до агентства, яке спеціалізується на організації медичних подорожей, наприклад, до нашого. Ми пропонуємо повні пакети послуг, що включають: переклад для іноземних пацієнтів, які не володіють місцевою мовою, проживання, транспорт, лікування тощо.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️