Зменшення стегна в Туреччині

зниження ціни на стегно індички дешево 1
Написано Maria

Зменшення об’єму стегон в Туреччині – це хірургічна процедура, спрямована на поліпшення контуру ніг шляхом видалення небажаного жиру і надлишків шкіри з внутрішньої і зовнішньої поверхні стегон.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про зменшення стегна в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує зменшення стегон в Туреччині?

Середня вартість операції по зменшенню стегон в Туреччині в Стамбулі становить 2 300 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 2 000 євро до 2 600 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Зменшення стегна2300 €

Що таке зменшення стегон?

Зменшення об’єму стегон в Туреччині – це хірургічна процедура, спрямована на поліпшення контуру ніг шляхом усунення небажаного жиру і надлишків шкіри на внутрішній і зовнішній стороні стегон.

Операція зі зменшення стегон зазвичай проводиться в поєднанні з іншою процедурою пластичної хірургії в Туреччині, наприклад, підтяжкою рук. Метою підтяжки стегон є зменшення в’ялої, обвислої шкіри на стегнах. Це найкраще рішення для людей, які незадоволені формою своїх ніг і бажають мати більш пружні та привабливі ноги.

Зменшення об’єму стегон виконується для шкіри, яка втратила свою еластичність на внутрішній і зовнішній поверхні стегон. Якщо ви сильно схудли, надлишок шкіри на стегнах є нормальним явищем.

Як проводиться кутіпластика?

Залежно від обсягу операції, кутіпластика зазвичай триває від 2 до 3 годин. Виконується під загальним наркозом.

Після анестезії робляться розрізи. Тип розрізу, який підходить саме вам, обирає ваш пластичний хірург відповідно до ваших потреб та очікувань. Після розрізів видаляються надлишки шкіри, і, нарешті, розрізи закриваються.

Зменшення стегон – це стаціонарна процедура. Як правило, вам потрібно буде залишатися в лікарні протягом одного дня. У деяких випадках пацієнт може залишатися в лікарні від 3 до 4 днів.

Типи зменшення стегна

Зменшеннявнутрішньої поверхні стегна: Зменшення внутрішньої поверхні стегна, також відоме як підтяжка середини стегна, має на меті видалення як надлишкової шкіри, яку неможливо видалити за допомогою фізичних вправ і дієти, так і шкіри, яка втратила свою еластичність через старіння або різку втрату ваги. Хірург робить розріз на місці з’єднання стегна з лобком. Цей розріз дозволяє хірургу отримати доступ до підлеглих тканин. Підтяжка середини стегна проста і не викликає серйозних ускладнень.

Зовнішня підтяжка стегна: Зовнішня підтяжка стегна також відома як бічна підтяжка стегна. У порівнянні з іншими техніками підтяжки стегна, зовнішня підтяжка стегна набагато складніша, а розрізи більші.

Двостороння підтяжка стегна: Двостороння підтяжка стегна, також відома як кругова підтяжка стегна, складається з підтяжки шкіри на передній і зовнішній стороні ноги. Коли хірург виконує двосторонню підтяжку стегон, він робить V-подібний розріз по нижньому краю нижньої частини бікіні. Ця техніка підтягує не тільки стегна, але й сідниці.

Хто є правильним кандидатом на зменшення стегон в Туреччині?

Якщо ви

  • не маєте жодних проблем зі здоров’ям, які б перешкоджали проведенню операції,
  • маєте надлишок шкіри вздовж внутрішньої та/або зовнішньої поверхні стегна
  • ви маєте ідеальну вагу і прагнете її підтримувати
  • реалістично оцінюєте свої очікування

ви можете бути хорошим кандидатом на зменшення стегон в Туреччині.

Переваги зменшення стегон в Туреччині

Турецькі пластичні хірурги мають великий досвід у зменшенні стегон. І ви будете проходити лікування в повністю обладнаній лікарні. Завдяки відмінному догляду за пацієнтами, ви будете почувати себе в безпеці і комфорті під час перебування в Туреччині. Більше того, ви зможете

  • позбутися в’ялої шкіри на стегнах
  • більше не відчувати потреби ховати ноги
  • мати більш гладку шкіру
  • відчути себе більш впевненою та молодою

Огляд процедури

ОпераціяПідтяжка стегон
Мета операції:Покращити контур ніг шляхом видалення небажаних жирових відкладень та надлишків шкіри з внутрішньої та зовнішньої поверхні стегон.
Час операціївід 2 до 3 годин
Тип анестезіїЗагальний
Побічні ефектиТимчасовий біль або оніміння
РизикиКровотеча, рубці
Час відновленняПовне відновлення займає 12 місяців. Через 1-2 тижні ви можете повернутися до роботи та повсякденної діяльності.
Шрами:Залежно від типу розрізу, шрами зазвичай зникають з часом.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️