Ліпосакція стегон в Туреччині

ціна підтяжки стегна Туреччина 1
Написано Laurence

Ліпосакція стегон або “круропластика” в Стамбулі, Туреччина – найефективніший спосіб усунення жиру для людей, які мають стійкі жирові відкладення на тілі, зокрема на стегнах.

NaykrashchaKlinika.com інформує Вас про ліпосакцію стегон в Туреччині та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує ліпосакція стегна в Туреччині?

Середня ціна ліпосакції стегна в Туреччині в Стамбулі становить 1 800 євро, мінімальна ціна – 1 500 євро, а максимальна – 2 100 євро. Це залежить від тривалості операції.

ПроцедураЦіна Туреччина
Ліпосакція стегон1800 €

Що таке ліпосакція стегон?

Ліпосакція стегон або “круропластика” в Стамбулі, Туреччина – найефективніший спосіб усунення жиру для людей, які мають стійкі жирові відкладення на тілі, зокрема на стегнах.

Втрата ваги залежить від різних факторів, починаючи від гормонів і закінчуючи спадковістю. Люди з швидким метаболізмом можуть схуднути дуже легко. Однак є люди, яким важко схуднути, навіть якщо вони багато займаються спортом або дотримуються суворої дієти.

Більше того, навіть у стрункої людини можуть бути проблеми з локально накопиченим жиром, наприклад, на стегнах. У цих випадках на допомогу приходить пластична хірургія в Туреччині, яка пропонує операцію з видалення жиру, а саме підтяжку стегон.

Багато людей обирають ліпосакцію за кордоном, оскільки це швидший і дешевший спосіб видалити зайвий жир зі стегон. Оскільки країна пропонує низькі ціни на ліпосакцію на додаток до чудових результатів, ліпосакція в Туреччині стає все більш популярною.

Що таке операція ліпосакції?

Ліпосакція в Туреччині – це операція з видалення жиру, яка може бути спрямована на конкретні і різні ділянки вашого тіла, включаючи стегна. Можна зробити повну або часткову ліпосакцію таких ділянок тіла, як: спина, руки, груди, живіт, стегна, ноги, сідниці, коліна або щиколотки.

Ліпосакцію в Стамбулі також можна комбінувати з іншими операціями для досягнення кращих результатів. Як показує статистика, ліпосакція і підтяжка живота – найпопулярніші комбінації серед людей, які хочуть мати плоский живіт. Отже, щоб здійснити мрію, як працює ліпосакція?

У Туреччині ліпосакція полягає у відсмоктуванні жиру з частини тіла за допомогою спеціальної канюлі, підключеної до вакуумного апарату. Операція з вилучення жиру проводиться під загальною анестезією і триває від однієї до двох годин, залежно від використовуваної техніки ліпосакції.

Читайте також: Ліпосакція живота в Туреччині

Методи ліпосакції стегон в Туреччині

Використовуючи переваги новітніх технологій, ліпосакція в Туреччині пропонує широкий вибір варіантів. Хоча всі вони спрямовані на усунення жиру, кожна методика працює по-різному. Існує три основні методи ліпосакції в Туреччині:

  • Традиційна ліпосакція: Ця методика передбачає видалення жиру зі стегон шляхом відсмоктування за допомогою тонких канюль, які вводяться під шкіру через невеликі розрізи від 2 до 3 міліметрів. Традиційна ліпосакція в Туреччині особливо популярна, коли кандидат має велику кількість жиру або шукає недорогу ліпосакцію.
  • Лазерна ліпосакція: це швидка і менш травматична техніка ліпосакції, яка полегшує усунення жиру, вибірково впливаючи на жирову тканину і роблячи її рідкою за допомогою ультразвукових хвиль. Таким чином можна отримати більш природні результати ліпосакції, яких важко досягти за такий короткий час за допомогою інших хірургічних процедур.
  • Лазерна ліпосакція високої чіткості (Hi-def): це система ліпоскульптури з використанням ультразвукових хвиль у поєднанні з резонансом. Це дозволяє хірургу видаляти жир, одночасно формуючи певні ділянки стегон, працюючи над власною анатомією пацієнта, розкриваючи його м’язи. Оскільки вона особливо ефективна для видалення і визначення жиру на животі, ліпосакція високої чіткості в Туреччині особливо популярна серед чоловіків, особливо як шестисмугова операція.

Післяопераційне спостереження за круропластикою

Хоча будь-яка пластична операція в Туреччині пов’язана з ризиками та ускладненнями, ліпосакція в Туреччині є безпечною процедурою, якщо пацієнт відповідає необхідним умовам, а операція проводиться кваліфікованим пластичним хірургом у добре обладнаній операційній.

Оскільки ліпосакція в Туреччині є малоінвазивною процедурою, яка не вимагає великих розрізів, відновлення після ліпосакції відбувається м’яко і швидко, але також поступово. Пацієнтам необхідно відпочивати від одного до двох тижнів, залежно від обсягу прооперованої ділянки тіла.

Шви здебільшого розсмоктуються, що є великою перевагою для тих, хто обмежений у часі, щоб зробити ліпосакцію за кордоном. Пацієнти, які проходять операцію з видалення жиру, також можуть відчувати синці та набряки після ліпосакції, які поступово зникають протягом наступних місяців.

Кому слід робити ліпосакцію стегон?

Важливо підкреслити, що ліпосакція – це не операція зі схуднення, а скоріше операція з корекції форми стегон. Ліпосакція не є лікуванням ожиріння, целюліту або операцією для схуднення і не може бути замінена фізичними вправами і правильним харчуванням.

Ліпосакція – це процедура пластичної хірургії, яка видаляє жир з певних ділянок тіла за допомогою спеціального вакууму. Це одна з найпопулярніших процедур пластичної хірургії як для чоловіків, так і для жінок, які борються зі стійкими жировими відкладеннями.

Цей стан може спричинити проблеми зі здоров’ям, але також може зробити людей незадоволеними своїм зовнішнім виглядом і обмежити їхню свободу одягатися так, як вони бажають. Ця операція видаляє об’ємні жирові клітини зі стегон, які не піддаються дієті та фізичним вправам.

Ліпосакція може застосовуватися в багатьох областях, включаючи живіт, талію, стегна, стегна, сідниці, руки, шию, внутрішню частину коліна, груди, підборіддя, литки і щиколотки. Кількість жирової тканини, яку можна видалити, залежить, головним чином, від стану здоров’я пацієнта та області, в якій знаходиться жир.

Операція з ліпосакції триває приблизно від однієї до чотирьох годин, залежно від обсягу операції, і проводиться під загальною анестезією. Для проведення операції вузька трубка вводиться через невеликий розріз поруч з цільовою зоною. Потім ця трубка приєднується до потужного вакууму, який тягне вперед-назад через надлишок жиру, щоб витягти його, зберігаючи при цьому кровоносні судини і нерви неушкодженими.

Після процедури може виникнути біль, набряк і синці, і ваш лікар може запропонувати вам носити компресійну білизну, яка допоможе утримати тканини разом і надасть підтримку протягом двох-чотирьох тижнів.

Ви зможете повернутися до роботи вже через кілька днів і відновити нормальну активність приблизно через тиждень-два. Остаточні результати будуть помітні через три місяці.

Ліпосакція може проводитися окремо або в поєднанні з іншими процедурами пластичної хірургії, такими як підтяжка обличчя, зменшення грудей або підтяжка живота. Натисніть тут, щоб дізнатися більше про ліпосакцію живота в Туреччині.

Результати ліпосакції стегон

Якщо ліпосакція стегон в Туреччині проводиться талановитим пластичним хірургом в правильних умовах, то цілком можливо досягти задовільних результатів ліпосакції. Звичайно, результати ліпосакції можуть відрізнятися в залежності від використовуваної техніки.

Іншими словами, було б простіше вибрати техніку Hi-Def, якщо кандидат прагне отримати шість кубиків за допомогою ліпосакції, в той час як традиційна ліпосакція буде найбільш ефективним варіантом для людей, яким потрібно видалити велику кількість жиру, а не визначити його контури.

Крім того, ліпосакція за допомогою вазера і традиційна ліпосакція також відрізняються за часом відновлення, причому перша забезпечує більш швидкі результати, ніж друга.

Тим не менш, після операції з ліпосакції в Туреччині пацієнти можуть відчувати набряки і синці, тому потрібно кілька місяців, перш ніж вони зможуть побачити повні результати ліпосакції.

Під час відновлювального періоду важливо ретельно дотримуватися вказівок хірурга. Більшість пацієнтів можуть повернутися до роботи вже через кілька днів і відновити свою звичну діяльність приблизно через три тижні.

Під час відновного періоду пацієнт повинен носити спеціальний компресійний одяг. Може знадобитися кілька місяців для того, щоб післяопераційний набряк повністю спав, а поки це відбувається, нова фігура і покращена самооцінка повинні продовжувати розвиватися.

Крім того, над розрізами під шкірою можуть бути встановлені тимчасові дренажі, щоб видалити надлишок крові або рідини. Натисніть тут, щоб дізнатися більше про до- і післяопераційні інструкції для ліпосакції в Стамбулі.

Результати ліпосакції будуть довготривалими, якщо ви будете підтримувати стабільну вагу і хороший загальний фізичний стан.

Покращення вашої фігури буде ще більш помітним після зникнення гематом.

  • З віком природно втрачати деяку пружність, але більшість поліпшень повинні бути відносно постійними.
  • Покращення пропорцій стегон.
  • Носіть одяг більшого розміру.
  • Заохочуйте здоровий спосіб життя для підтримки поточної форми тіла.
  • Відчути себе більш привабливою.

Переваги ліпосакції в Туреччині

NaykrashchaKlinika.com пропонує іноземним пацієнтам захоплюючі операційні результати за низькими цінами на ліпосакцію. Пропоновані пакети включають не тільки лікування, але і все, що може знадобитися пацієнтам під час медичної поїздки, наприклад, проживання, трансфер і прийом іноземного пацієнта.

Ліпосакція за допомогою NaykrashchaKlinika.com пропонує вам гарантію найкращої ціни:

  • Ліпосакція стегна найкращої якості
  • 4 ночі проживання в 4-зірковому готелі
  • 1 ніч госпіталізації
  • Трансфер між аеропортом і готелем на власному автомобілі
  • Персональний міжнародний хост
  • Регулярні огляди та спостереження
  • Медичний супровідний одяг тощо.

Вибираючи ліпосакцію в Стамбулі, ви оптимізуєте свої шанси на успіх.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️