Ліпосакція стегон в Тунісі

ліпосакція стегон 1
Написано Manuella

Все, що потрібно знати про ліпосакцію стегон в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної ліпосакції стегон в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про ліпосакцію стегон в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна ліпосакції стегон в Туніс

У Тунісі середня вартість ліпосакції стегон становить 1 800 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває від 1 до 2 годин. Тривалість перебування – 7 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 7 місяців.

ПроцедураЦіна Туніс
Ліпосакція стегон1800 €

Чи знаєте ви? Ліпосакція є найбільш часто виконуваною операцієюкосметичної хірургії у світі, трохи випереджаючи збільшення грудей. І це не випадково: як для чоловіків, так і для жінок, накопичення жиру в певних зонах тіла часто є джерелом комплексів.

Чи стосується це вас? У цій статті ми розповімо вам все, що потрібно знати про ліпосакцію стегон в Тунісі.

Signes de vieillissement des cuisses : peau d'orange
Ознаки старіння стегон: шкіра як апельсинова кірка

Що таке ліпосакція стегон?

Ліпосакція або ліпосакція стегон є відносно поширеною операцією косметичної хірургії в Тунісі. Як випливає з назви, вона спрямована на видалення накопичення жиру зі стегон.

Залежно від потреб і побажань пацієнта, операція може проводитися на різних рівнях:

  • На внутрішній поверхні стегон: дуже часто на цьому рівні шкіра утворює “хвилі”. Після видалення надлишків жиру можна виконати підтяжку обличчя, щоб підтягнути шкіру.
  • На зовнішній стороні стегон, також відомій як ” сідниці “: це дуже частий запит від жінок, і це ефективний спосіб схуднення фігури.
  • На задній і передній поверхні стегон: ці зони обробляються обережно, оскільки шкіра тут тендітна і не дуже еластична.

Коли всі ці зони обробляються під час однієї операції, ми говоримо про циркулярну ліпосакцію стегон. Вона виконується під загальним наркозом, тоді як для обробки однієї зони зазвичай достатньо місцевої анестезії.

Améliorer l'apparence esthétique des cuisses
Покращення естетичного вигляду стегон

Для підтримки гармонійної фігури ваш хірург може також провести ліпосакцію стегон, сідниць або колін. Про це він повідомить вам під час передопераційного візиту.

Ліпосакція стегон: кому і навіщо?

Через гормональні коливання і розподіл жирових клітин в області сідниць і стегон ліпосакції стегон частіше піддаються жінки.

Однак, все більше і більше чоловіків звертаються до цієї операції, прагнучи повернути собі більш гармонійну фігуру.

До того ж, молодим пацієнтам процедура часто дається легше, оскільки тканини є більш пружними, а результати більш передбачуваними. Пацієнти старшого віку, тим не менш, можуть досягти чудових результатів, і багато хто шкодує, що не зважився на цю процедуру раніше.

Є дві основні причини, чому ви можете захотіти зробити ліпосакцію стегон: тертя стегон викликає дискомфорт і призводить до роздратування, або ви просто хочете вдосконалити свою нижню частину тіла. В останньому випадку важливо пам’ятати, що ліпосакція не є рішенням проблеми ожиріння, а лише засобом корекції фігури.

Наостанок слід зазначити, що ліпосакція стегон протипоказана в наступних випадках

  • вагітним жінкам: бажано відкласти операцію до закінчення вагітності і, при необхідності, до закінчення грудного вигодовування;
  • пацієнтам, які страждають на певні захворювання, такі як лейкемія або діабет
  • людям, які мають в анамнезі флебіт або тромбоемболію легеневої артерії.

Існують й інші фактори ризику, такі як куріння, прийом контрацептивів або надмірна вага: всі ці моменти будуть взяті до уваги вашим хірургом під час передопераційного візиту.

Різні етапи операції

Хоча багато пацієнтів їдуть до Тунісу, щоб скористатися пільговими тарифами, процедура ліпосакції стегон точно така ж, як і в Європі.

Передопераційна консультація

Як і перед будь-якою хірургічною операцією, ви пройдете первинну консультацію з хірургом, щоб обговорити ваші очікування і загальний стан здоров’я.

Потім лікар проведе детальне морфологічне обстеження, оцінюючи, зокрема, еластичність шкіри і обсяг жировоїмаси, що підлягає видаленню.

У період від одного місяця до 48 годин перед операцією ви також зустрінетесь з анестезіологом, щоб визначити тип анестезії, який найкраще підходить у вашій ситуації.

Simulation avant après une liposuccion des cuisses
До і після симуляції ліпосакції стегна

Якщо ліпосакція буде виконуватися на декількох ділянках одночасно, систематично рекомендуватиметься загальна анестезія, щоб переконатися, що у вас немає протипоказань до такого типу процедури.

Хід операції

Ліпосакція стегон – відносно коротка операція, яка триває від 1 до 2 годин, залежно від обсягу зон, що підлягають обробці.

Як правило, вона проводиться амбулаторно: операція призначається на ранок, а додому ви можете повернутися ближче до вечора. Залежно від обсягу видаленого жиру, може знадобитися провести ніч у клініці, щоб проконтролювати будь-які ускладнення.

У день операції хірург почне з того, що за допомогою спеціального фломастера позначить ділянки, які будуть відсмоктуватися. Потім ви будете під анестезією, і будуть зроблені крихітні 3-4-міліметрові розрізи: вони, як правило, розміщуються в природних складках шкіри, щоб залишатися максимально ненав’язливими.

Liposuccion des cuisses en Turquie : Photo avant et après
Ліпосакція стегон в Туреччині: фото до і після

На цьому етапі процедури під шкіру вводиться фізіологічний розчин, щоб обмежити кровотечу і полегшити вилучення жиру.

Потім жирові клітини відсмоктуються за допомогою пінопластових канюль: мікротрубок діаметром кілька міліметрів, спеціально розроблених для захисту шкіри і тканин. Введені через розрізи, зроблені на початку операції, трубки поступово всмоктують жир з поверхні і з глибини тіла, щоб отримати однорідний результат без нерівностей.

Після завершення операції еластичність шкіри дозволить їй підтягнутися природним чином. У деяких випадках, однак, може знадобитися підтяжка обличчя, щоб підтягнути і тонізувати стегна.

На завершення хірург підбере вам компресійні трусики (компресійну білизну). Після ліпосакції видалений жир природним чином заміщується водою, що призводить до набряків. Трусики допоможуть обмежити це явище, одночасно захищаючи прооперовану зону.

Підтримуючі трусики

Після операції

Після операції ви відчуватимете помірний біль, який можна легко зняти за допомогою знеболюючих препаратів, прописаних лікарем. Наступного дня можна приймати душ, знявши підтримуючі трусики. Загалом, трусики слід носити протягом 4-6 тижнів, а набряк зникає природним шляхом через 5-15 днів.

У перші кілька тижнів після операції часто рекомендується робитимасаж стегон. Цей механічний вплив має кілька переваг. Зокрема, він допомагає

  • сприяти виведенню токсинів
  • покращити оксигенацію тканин шкіри
  • покращити циркуляцію лімфи
  • зменшити набряки
  • зменшити біль.

Залежно від ваших побажань і бюджету, ви можете виконувати масаж самостійно на щоденній основі або найняти фізіотерапевта чи масажиста.

Simulation d'une liposuccion en Turquie
Моделювання ліпосакції в Туреччині

Хоча перші результати ліпосакції видно відразу після завершення операції, зазвичай потрібно кілька місяців, щоб організм повністю відновився після операції. Ретельно дотримуючись порад вашого хірурга, ви можете очікувати побачити остаточні результати приблизно через 3 або 4 місяці.

Скільки коштує ліпосакція стегон в Тунісі?

Якщо ви просто хочете трохи заощадити, то радимо відправитися на цю процедуру в Туніс. Залежно від клініки, ціна ліпосакції стегон коливається від 1800 до 2500 євро за однакову якість обслуговування.

Більше того, наші команди на місці будуть з вами з моменту прибуття в аеропорт і протягом усього перебування. Перекладач буде поруч, щоб забезпечити вам високоякісне лікування вашою рідною мовою. Тож все, що вам потрібно зробити, це насолоджуватися своїм перебуванням з повним спокоєм!


Маєте проблеми з вибором клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам зробити вашу операцію в Тунісі успішною. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️