Підтяжка стегон в Туреччині

підтяжка стегна ціна Туреччина 2 1
Написано Manuella

Розтирання стегон викликає дискомфорт? Шкіра на стегнах стала пухкою? Ви страждаєте від зайвої ваги… І хотіли б мати пружні, рельєфні стегна? Хочете, щоб ми організували вам підтяжку стегон в Туреччині? Відкрийте для себе найкращу пропозицію для хірургічного відпочинку без зволікань!

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про підтяжки стегон в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує підтяжка стегна в Туреччині?

Середня вартість підтяжки стегна в Туреччині становить 2,000 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1,600 до €2,400. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 4 години. Тривалість перебування в Стамбулі – 7 днів, з госпіталізацією на 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція та компресійна білизна. Результати операції помітні протягом 7 місяців.

Підтяжка стегна2000 €
Підтяжка сідниць BBL2900 €
Підтяжка стегон1600 €
Підтяжка лобка1200 €

Все, що потрібно знати про підтяжку стегон в Туреччині

Підтяжка стегон в Туреччині – це косметична операція, яку також можна назвати “круропластика”. Ця операція полягає в схудненні і тонізації зовнішнього вигляду ніг. Процедура підходить як для чоловіків, так і для жінок.

Femme complexée par ses fesses
Жінкам, які комплексують через свої сідниці

Пластичний хірург видаляє надлишки шкіри з внутрішньої сторони стегон. Залежно від випадку, ця операція може проводитися в поєднанні з ліпосакцією.

Операція з підтяжки стегон в Туреччині дає задовільні результати. Однак пацієнти повинні знати, що круропластика залишає довгий шрам на внутрішній стороні стегна, а в деяких випадках і на паховій складці.

Хто найкращі кандидати?

Підтяжка стегна в Туреччині – це косметична операція, яка, як правило, націлена на 4 категорії людей:

  • Пацієнти, які перенесли баріатричну операцію;
  • Пацієнти, які схудли;
  • Пацієнти похилого віку;
  • Послідовники диктату схуднення.

У першої та другої категорій залишається в’яла, рясна шкіра навколо стегон, для них ця операція є вимушеною необхідністю. Для інших категорій мета – мати більш естетично привабливі ноги.

Tracé d'un chirurgien sur les fesses d'une patiente
Лінія хірурга на сідницях пацієнта

Хоча це операція з низьким рівнем ризику, важливо отримати згоду вашого лікаря. Дізнайтеся, чи підходите ви для підтяжки стегон в Туреччині, перш ніж вирушати в цю пригоду.

Скільки коштує підтяжка стегон в Туреччині?

У Туреччині підтяжка стегна у відомого хірурга коштує близько 3 100 євро. Ця ціна включає трансфер з аеропорту, готель, операцію, анестезію, госпітальний збір, до- і післяопераційні консультації, компресійну білизну і медикаменти.

Зв’яжіться з нашим координатором

Ми зв’яжемося з одним з наших найкращих хірургів, передамо йому ваші побажання і вашу медичну карту, а також фотографії стегон, якщо необхідно. Після цього наш координатор надасть вам попередній діагноз хірурга та медичну оцінку.

Процедура операції на стегні

Як тільки ви дасте нам свою згоду, ми почнемо процедуру підтяжки стегон в Туреччині за неймовірно низькою ціною за операцію в поєднанні з перебуванням.

Mosaïque de silhouettes
Мозаїка силуетів

Наше агентство подбає про організацію вашої хірургічної поїздки:

  • Зв’язуємося з найкращим пластичним хірургом
  • Бронюємо зустрічі в найкращих клініках Туреччини
  • Бронюємо квитки на літак,
  • Проживання до і після госпіталізації,
  • До- та післяопераційні консультації,
  • Послуги перекладача, якщо це необхідно… тощо.

Перед операцією

До Вашої уваги, Вам потрібно буде взяти від 2 до 4 тижнів відпустку на роботі. Вам також доведеться припинити прийом будь-яких ліків, які можуть спровокувати кровотечу під час підтяжки стегна в Туреччині, тобто антикоагулянтів, протизапальних засобів і протизаплідних таблеток. Це потрібно зробити за 10 днів до операції.

Крім того, коли ви прийдете в клініку, не забудьте взяти з собою компресійний пояс і передопераційне обстеження, призначене вашим лікарем:

  • Аналізи крові,
  • Та електрокардіограму.

Зверніть увагу, що люди з ВІЛ мають право на цю операцію.

Перед операцією у вас буде консультація з анестезіологом. Анестезіолог пояснить

  • Процедуру та її тривалість,
  • Будь-які ризики та ускладнення, які можуть виникнути під час круропластики,
  • Запобіжні заходи, яких слід дотримуватися після підтяжки обличчя, серед іншого.
Підтяжка стегон відео

День операції

Підтяжка стегонв Туреччині триває 2-3 години в операційній і проводиться під загальним наркозом. Спочатку хірург малює лінії на стегнах, щоб позначити зони, які підлягають обробці. Вони слугують маркерами для розрізів, які він зробить після того, як почне діяти седативний ефект.

Потім пластичний хірург видаляє ділянки шкіри та жиру на стегнах, одну за одною. Якщо у вас багато жирових клітин, лікар скористається можливістю відсмоктати зайвий жир. Звичайно, за умови, що ліпосакція була запланована і обговорена з вами заздалегідь.

Після того, як круропластика завершена і стегна зшиті, хірург одягне на вас підтримуючу пов’язку, яку ви повинні будете носити протягом місяця 24 години на добу. Зверніть увагу, що шви розсмоктуються. Якщо вони не розсмоктуються, то через 15 днів вони будуть зняті з прооперованих стегон.

Після операції

Медичний персонал виведе вас з операційної і відвезе в палату для 24-годинної госпіталізації. На наступний день після операції хірург накладе пов’язку, яка буде змінюватися протягом наступного тижня.

Galbe fessier apres un lifting des fesses
Формування сідниць після підтяжки сідниць

Потім ми надамо вам медсестру. Її завданням буде зміна пов’язки кожні 2 дні протягом 2 тижнів. Ви також повинні знати, що протягом перших кількох днів ви можете помітити слід и на стегнах.

Наприклад, набряки та/або синці. Однак вони повністю зникнуть через 6 місяців.

На відміну від шрамів, які злегка тьмяніють, але не зникають. Однак їх можна усунути за допомогою інших косметичних операцій.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час підтяжки стегна можуть виникати деякі рідкісні ризики:

  • Набряк шкіри;
  • Тромбоз глибоких вен;
  • Пошкодження жирової тканини;
  • Накопичення рідини (серома);
  • Погане загоєння ран;
  • Оніміння шкіри.

Ось чому ви повинні довіритися нам у виборі хірурга в Стамбулі і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Слід зазначити, що в ісламі підтяжка стегон не вважається харамом. Вона є халяльною і прийнятною, якщо використовується для усунення недоліків.

Ми прагнемо надавати індивідуальну допомогу людям з обмеженими фізичними можливостями. Наша клініка пристосована для людей на інвалідних візках.

Запобіжні заходи

Операція не викликає сильного болю, але в процесі загоєння може виникнути деяке подразнення. Для цього лікар призначить знеболюючі препарати. А також антикоагулянтне лікування (Lovenox або інше), яке потрібно приймати протягом 10 днів. Щоб уникнути флебіту або тромбоемболії.

Photo avant et après un lifting des fesses en Turquie
Фото до і після підтяжки сідниць в Туреччині

Отже, круропластика – це реконструктивна та/або косметична операція, яка примиряє вас з вашим тілом. Однак, щоб зберегти красиву, скульптурну і обтічну форму, отриману завдяки підтяжці стегон в Туреччині, дотримуйтесь здорового способу життя!


Якщо ви не можете визначитися з вибором, ми допоможемо вам зробити операцію успішною, причому за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Результати, отримані після круропластики, незалежно від того, чи є вони відновлювальними або естетичними, є постійними. Але вам необхідно дотримуватися здорового способу життя. Це означає збалансоване харчування, відмову від куріння і регулярні фізичні навантаження.

Ні, круропластика не болюча. Після операції ви можете відчувати деяке подразнення. Але це абсолютно нормально, це означає, що ваша шкіра заживає. Вам призначать знеболюючі препарати, щоб полегшити цей дискомфорт.

Туреччина є одним з найпопулярніших напрямків для пацієнтів. Через доступність, якість наданої допомоги і, перш за все, через високий відсоток успіху. Насправді, в Туреччині проводиться до 90% успішних операцій з ендопротезування стегнової кістки.

Ходити рекомендується з першого тижня після операції. Однак не рекомендується займатися будь-якою інтенсивною діяльністю принаймні протягом місяця. Тобто ніякого спорту принаймні перший місяць після пластики стегна.

Ефект від підтяжки стегна миттєвий. Але це правда, що для того, щоб оцінити остаточний результат, потрібно почекати від 3 місяців до 1 року. Це час, необхідний для того, щоб зник набряк, викликаний операцією. І щоб морфологія стегон стала більш гармонійною.

Загальний термін перебування на лікуванні в Туреччині становить 7 днів. Це з урахуванням періоду госпіталізації та до- і післяопераційних консультацій. Слід зазначити, що круропластика проводиться під загальним наркозом і вимагає нічного перебування в стаціонарі.

Нехірургічні варіанти підтяжки стегон включають цілеспрямовані фізичні вправи, такі як присідання, зниження ваги, процедури для контурної пластики, такі як радіочастотний або кріоліполіз, а також носіння компресійної білизни. Зверніться до медичного працівника за індивідуальною порадою.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️