Відбілювання зубів в Туреччині

відбілювання зубів ціна Туреччина 1
Написано Émilie

Хочете більш яскраву, привабливу посмішку? Тоді, можливо, найкращий спосіб досягти цього – відбілити зуби в Туреччині

NaykrashchaKlinika.com інформує про відбілювання зубів в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує відбілювання зубів у Туреччині?

Середня ціна відбілювання зубів в Туреччині в Стамбулі становить 250 євро, мінімальна ціна – 200 євро, максимальна – 300 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Відбілювання зубів250 €

Що таке відбілювання зубів?

Хочете більш яскраву, привабливу посмішку? Тоді, можливо, найкращий спосіб досягти цього – відбілити зуби в Туреччині.

Більшість з нас хочуть мати красиві, перлинно-білі зуби. Звичайно, більшість людей покладаються на засоби для відбілювання зубів, що продаються в аптеках, щоб видалити природну жовтизну або плями на зубах. На жаль, ці засоби рідко бувають ефективними. З іншого боку, професійне відбілювання зубів в Туреччині практично гарантує безпечне відбілювання зубів.

Чи підходить вам професійне відбілювання зубів? Читайте далі, щоб дізнатися більше про процедуру і можливі ризики.

Для кого призначене відбілювання зубів в Туреччині?

Наші зуби не є ідеально білими, незважаючи на те, що говорить реклама відбілюючих зубних паст. Деяке пожовтіння зубів є природним. Однак деякі люди можуть відчувати значне пожовтіння. Ваші зуби можуть забарвлюватися через те, що ви їсте або п’єте.

У деяких випадках зуби можуть бути темно-жовтими від природи. Ваша генетика та вік також відіграють важливу роль у збереженні краси ваших зубів.

Ось деякі фактори, які можуть призвести до серйозної зміни кольору зубів:

  • Погана гігієна зубів (нерегулярне чищення)
  • Постійне вживання таких напоїв, як кава, чай і червоне вино, які можуть забарвлювати зуби. Деякі фрукти, такі як яблука, також можуть забарвлювати зуби.
  • Куріння тютюну
  • Певні ліки
  • Пошкодження нервів у коренях

Належна гігієна порожнини рота може запобігти зміні кольору зубів. Але якщо ваші зуби вже змінили колір, ви можете покращити їхній зовнішній вигляд за допомогою професійного відбілювання. Це проста процедура, яку проводить стоматолог, відбілюючи верхівки зубів, щоб вони виглядали білішими.

Професійне відбілювання зубів підходить не всім. Наприклад, якщо зуб має пошкоджені нерви та змінений колір, процедура відбілювання може бути не корисною. Також, якщо ви відбілили зуби і продовжуєте палити, позитивний ефект не буде тривалим.

У більшості випадків відбілювання зубів в Туреччині, Стамбулі у відомого і авторитетного стоматолога може допомогти вам повернути перлинно-білу посмішку, про яку ви завжди мріяли. Також за допомогою цієї процедури можна позбутися нерівномірного кольору зубів, який псує посмішку.

Чим відрізняється професійне відбілювання від домашнього?

Коли існує незліченна кількість засобів для відбілювання зубів, які можна купити в цілодобовому магазині, навіщо платити за це стоматологу? Це досить резонне питання. Основна причина полягає в тому, що професійне відбілювання зубів за кордоном, зокрема в Туреччині, набагато ефективніше.

Процедура відбілювання зубів – це, по суті, процедура відбілювання. Засоби для відбілювання зубів, що продаються в супермаркетах, містять перекис водню – відбілюючий агент, який видаляє плями з зубів.

Перекис водню, як ви вже знаєте, є дуже їдкою кислотою. Вона може пошкодити емаль і ясна, якщо використовувати її у високих концентраціях.

Ось чому безрецептурні засоби для відбілювання зубів містять дуже низьку концентрацію перекису водню. Ці засоби не пошкодять ясна, але й не видалять значну частину жовтизни з ваших зубів.

Стоматологи можуть використовувати більш високі концентрації відбілюючих засобів, щоб зуби виглядали набагато білішими. Стоматологи також використовують спеціальні прокладки для захисту ясен під час процедури.

Однак сучасні процедури відбілювання взагалі не використовують рідких відбілюючих засобів. Замість цього стоматологи використовують лазерне відбілювання.

Слід зазначити, що відбілити зубні імплантати неможливо.

Процес лазерного відбілювання передбачає використання лазера для видалення плям на зубах після використання відбілюючих засобів. Ця процедура є менш інвазивною та більш ефективною. Лазерне відбілювання зубів не можна проводити в домашніх умовах.

Його може виконати лише професійний стоматолог. Зокрема, наш партнер у Туреччині спеціалізується на стоматологічній допомозі і робить чудову роботу з пацієнтами.

Коротше кажучи, професійне відбілювання зубів безпечніше і помітно ефективніше, ніж домашнє. Процедура також не займає багато часу. Ви можете відбілити зуби всього за один візит до стоматолога.

Відбілювання зубів у Стамбулі

Ось основні етапи процедури професійного відбілювання зубів у Стамбулі, Туреччина.

Огляд і скринінг

Перед початком процедури стоматолог огляне ваші зуби і ясна. Якщо у вас є захворювання ясен або карієс, стоматолог порекомендує відкласти процедуру до усунення серйозних проблем.

Стоматолог також перевірить, чи можете ви пройти процедуру. Лазерне відбілювання зубів не рекомендується вагітним жінкам. Процедуру також зазвичай не проводять підліткам. Якщо вам ще не виповнилося 18 років, ваш стоматолог може порекомендувати вам зачекати, поки ви трохи підростете, щоб пройти процедуру.

Ви також повинні мати достатньо оголену зубну емаль, щоб пройти процедуру відбілювання. Якщо лінія ясен нерівна, зуби можуть відбілюватися нерівномірно, що може призвести до негарної посмішки. Також, якщо ясна відступили, оголивши коріння зубів, стоматолог може не рекомендувати відбілювання. Коріння зубів не реагує на відбілювання, тому відбілюються лише певні частини зубів.

Не панікуйте, якщо ви не підходите для професійного відбілювання зубів. Є інші альтернативи, які ви можете розглянути, наприклад, стоматологічні вініри в Туреччині та люмініри. Вінір – це тонка порцелянова оболонка, яку можна прикріпити до зубів, щоб змінити їх колір і форму. Люмініри схожі на вініри, але набагато тонші. Люмініри підходять, якщо ваші зуби особливо чутливі.

Рідко хто не може скористатися цією процедурою. Якщо ви не вагітні або не молоді, вам варто її зробити. Якщо ви маєте на це право, турецький стоматолог перейде до наступного етапу, як описано нижче.

Попередньо підготуйте зуби

Перед початком лазерного відбілювання стоматолог очистить ваші зуби. Зазвичай це робить стоматологічний гігієніст. Гігієніст видаляє зубний камінь і наліт, якщо вони залишилися, щоб повністю підготувати емаль до процедури професійного відбілювання зубів.

Onur Ozel Dental Clinic Antalya

Гігієніст також перевірить, чи всі ваші каріозні порожнини добре запломбовані. Емаль не повинна бути пошкоджена настільки, щоб відбілюючий засіб міг проникнути всередину зубів. Якщо це станеться, відбілюючий розчин пошкодить чутливі тканини та нерви.

Підготовка до процедури

Процедура професійного відбілювання зубів не є болючою. Вам не потрібна місцева анестезія, як у випадку з видаленням зуба. Однак у деяких пацієнтів процес лазерного відбілювання може викликати чутливість зубів або, можливо, незначне запалення.

З цієї причини деякі стоматологи призначають нестероїдні протизапальні препарати (НПЗП) перед початком процедури. Ви повинні повідомити стоматолога, якщо ви приймаєте будь-які інші ліки, що відпускаються за рецептом або без рецепта, перед тим, як приймати НПЗП. Також повідомте стоматолога про будь-які алергії або чутливість.

Процес відбілювання

Після того, як всі вищезазначені кроки будуть виконані, ви можете розпочати процес відбілювання зубів. Процес досить швидкий. Вас попросять лягти в стоматологічне крісло. Стоматолог одягне на вас капу, щоб ваш рот був відкритий, а зуби оголені.

Перед початком процесу стоматолог накладе на ясна захисний бар’єр. Це запобігатиме контакту лазера або відбілювача з яснами.

Далі стоматолог наносить відбілюючий розчин у формі гелю на емаль передньої частини зубів. Зазвичай це робиться за допомогою шприца. Відбілюючий засіб залишається на зубах.

Потім стоматолог використовує лазер. Лазерне світло активує відбілюючий засіб і може викликати його піноутворення. Лазер змушує відбілювач вивільняти іони кисню, які видаляють плями з емалі. Лазер можна залишити увімкненим на 15 хвилин, щоб хімічний процес почав діяти.

Стоматолог вимикає лазер і може залишити відбілюючий засіб на зубах ще на кілька хвилин. Останній крок – видалення відбілювача. Зазвичай стоматологи використовують крихітний пилосос, щоб швидко і ефективно видалити забарвлений відбілюючий засіб, не пошкоджуючи зуби і ясна.

Потім вас попросять прополоскати рот. Коли стоматолог зніме ясенну пластинку, процедуру буде завершено.

В цілому, процедура зазвичай займає від однієї до двох годин. Тож це швидко, і вам не доведеться довго чекати.

HD Dental Clinic Mosonmagyarovar

Після лікування

Перед тим, як ви підете, стоматолог востаннє огляне ваші зуби. Після процедури відбілювання ви можете відчути деяку чутливість зубів. Легка або помірна чутливість – це нормально. Але деякі пацієнти можуть повідомляти про високий рівень чутливості. Якщо рівень чутливості високий, стоматолог призначить медикаментозне лікування.

На цьому етапі ваші ясна повинні відчувати себе нормально. Якщо ви відчуваєте біль або помітили відбілювання ясен, негайно повідомте про це стоматолога.

Ускладнення після професійного відбілювання зубів трапляються дуже рідко. Якщо все пройде добре, ви будете готові повернутися в дорогу. Стоматолог розповість, як правильно харчуватися та захищати зуби після процедури. Ви також можете записатися на повторний візит про всяк випадок, але це не обов’язково.

Polyclinique L'Excellence Mahdia

Ризики та ускладнення

Процедура професійного відбілювання зубів, як відомо, є практично безризиковим процесом. Тимчасові побічні ефекти, в основному чутливість, є поширеними, тоді як тривалі або постійні ускладнення трапляються рідко. Ви повинні знати про наступні побічні ефекти процедури:

Підвищена чутливість

Більшість пацієнтів, які пройшли професійне відбілювання зубів, скаржаться на підвищену чутливість після процедури. Зазвичай це означає, що зуби стають чутливими до гарячих або холодних напоїв. Однак цей ефект повинен зникнути протягом декількох днів після процедури.

Деякі пацієнти можуть відчувати дуже високий рівень чутливості зубів. Наприклад, ви можете відчувати легкий шок, коли п’єте гарячий або холодний напій. Цей ефект можна вилікувати за допомогою ліків, і він повинен зникнути протягом декількох днів.

Ви можете відчути підвищену чутливість зубів після процедури відбілювання, якщо ви часто відбілюєте зуби. Повідомте стоматолога, якщо ви нещодавно використовували відбілюючий засіб, щоб зробити зуби білішими. Якщо у вас вже є чутливі зуби, процедура може погіршити ситуацію. Тому обговоріть це ускладнення зі своїм стоматологом, якщо у вас є ризик мати чутливі зуби.

Подразнення ясен

Подразнення ясен може виникнути, якщо відбілюючий засіб і лазер проникають в ясна. Цього не повинно статися, якщо ясенна капа встановлена правильно. Деякі проблеми з подразненням ясен зникають самі по собі. В інших випадках стоматолог-хірург в Туреччині може призначити медикаментозне лікування.

Запалення ясен

Хоча це і не часто, але запалення або набряк ясен може бути наслідком операції. Ось чому стоматологи призначають протизапальні препарати перед початком операції.

Пошкодження нервів

У рідкісних випадках лазерне лікування може спричинити пошкодження нервів зубів. Ви можете відчути це як чутливість зубів, яка ніколи не зникає. Деякі високотемпературні лазери можуть збільшити ризик пошкодження нервів. Таке ускладнення трапляється рідко, але ви можете обговорити його зі своїм стоматологом перед процедурою.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️