Ліпосакція живота в Тунісі

ліпосакція підтяжка живота 1
Написано Manuella

Все, що потрібно знати про ліпосакцію живота в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної підтяжки живота в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про ліпосакцію живота в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує ліпосакція живота в Тунісі?

Середня вартість ліпосакції підтяжки живота в Тунісі становить 1 700 євро. У цю ціну входить супровід перекладача, трансфер готель-аеропорт, операція, бандаж і післяопераційне спостереження.

Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 1 годину. Пацієнт перебуває в стаціонарі 7 днів і 1 ніч. Остаточний результат видно протягом 6 місяців.

ПроцедураЦіна Туніс
Ліпосакція живота1700 €

Повний посібник з ліпосакції живота в Тунісі

Якщо ви втомилися займатися спортом і дотримуватися різних дієт, не отримуючи жодних результатів від маленького животика, який ніяк не зникає, ліпосакція живота в Тунісі – для вас.

Ця операція з підтяжки живо та усуне зайвий жир і непривабливу невелику опуклість на черевному поясі. Виконана досвідченими хірургами, вона також дозволить вам попрацювати над плоским животом або тими знаменитими шоколадними батончиками. І якщо ви зупините свій вибір на ліпосакції живота в Тунісі, все це буде доступно вам за найкращою ціною. У країні низькі ціни і 99,9% задовільних результатів.

Що таке підтяжка живота?

Ліпосакція живота – це хірургічна процедура, яка використовується для позбавлення від непривабливих валиків і зайвого жиру на животі. Проводиться на операційному столі і полягає саме у відсмоктуванні жиру на животі, щоб надати йому форму і усунути недоліки. Ця косметична операція проводиться з суто естетичних міркувань.

Чим не є ліпосакція живота: операцією з видалення вісцерального жиру через надмірну вагу або ожиріння.

Різні методики ліпосакції живота

Ліпосакція живота охоплює кілька методик. Ви можете вибрати між :

  • Ліпосакція: полягає у відсмоктуванні надлишків жиру з черевної порожнини.
  • М’яка ліпосакція: ідеально підходить для видалення невеликого, важкого живота і невеликої кількості жиру.
  • Васер-ліпосакція: використовує ультразвукову технологію для знищення надлишкових жирових клітин.

Хірург після консультації вирішить, яка методика є найбільш підходящою.

Une femme avec une bedaine
Жінка з животиком

Для кого призначена ліпосакція живота в Тунісі?

Ліпосакція живота – це реконструктивна операція, спрямована на розгладження живота. Тому ідеальними профілями для ліпосакції живота є :

  • Чоловіки або жінки з локальним надлишком жиру: “ручки кохання”, “галіфе” і т.д
  • Жінки з надлишком жиру або в’ялою шкірою після багаторазових вагітностей.
  • Чоловіки або жінки, які не можуть позбутися жиру, що залишився на животі після дієти або схуднення.
  • Люди із середнім індексом маси тіла, стабільною вагою і шкірою, яка зберегла свою еластичність.

Як проводиться ліпосакція живота в Тунісі?

Ліпосакція живота в Тунісі – це повноцінна пластична і естетична операція. Всі іноземні пацієнти, які бажають приїхати в Туніс на операцію, будуть забезпечені від А до Я: трансфер з готелю в аеропорт, проживання та перебування в лікарні, медична та лінгвістична допомога, процедури і медикаменти, післяопераційне спостереження і т.д.

Операція проводиться досвідченими хірургами, з використанням сучасних та інноваційних методів, без жодних ризиків та негативних наслідків для здоров’я.

Перед операцією

Перш ніж приступити до ліпосакції живота, необхідна первинна консультація з хірургом і анестезіологом. Під час цієї зустрічі хірург огляне ваше тіло і визначить зони, які підлягають обробці. Хоча сама операція не є складною, вона вимагає точності. Тому важливо ретельно обмежити зони, які підлягають обробці.

Під час консультації пластичний хірург також пояснить, яких заходів необхідно вжити, щоб операція пройшла легше і успішніше. Це стосується припинення прийому певних ліків та дотримання здорової, збалансованої дієти.

Під час операції

У день операції вами опікуватиметься компетентний і уважний медичний персонал. Операція зазвичай проводиться під загальним наркозом. Однак, для делікатної ліпосакції на невеликій ділянці може бути застосована місцева анестезія. Операція триває від 1 до 2 годин.

  • Для ліпосакції живота хірург спочатку робить надріз. За допомогою хірургічного фломастера він визначить ідеальне місце для розрізів. Після дезінфекції цієї ділянки можна робити розріз.
  • Потім хірург вводить під шкіру тонкі канюлі, які під’єднує до відсмоктувача. Потім він відсмоктує весь необхідний жир.
  • Після того, як жир буде відсмоктаний, хірург закриває розріз швами. Рубець буде закріплений пов’язкою. Хірург може встановити дренажну систему над обробленою ділянкою. Але це не завжди відбувається автоматично.
  • Дуже часто пацієнти хочуть скористатися цією операцією для проведення хірургічних втручань на інших частинах тіла. Тому нерідко жінки поєднують ліпосакцію живота з ліпосакцією стегон. Чоловіки також не відстають від жінок, які використовують ліпосакцію для проведення ліпоскульптури.
Bourrelet abdominal sur une femme
Жир на животі у жінки

Після операції

Після операції необхідно залишитися в клініці на ніч, а потім відпочити 2-3 дні, щоб відновитися належним чином. Призначаються знеболюючі препарати і призначаються регулярні огляди у хірурга. Може спостерігатися період одужання.

Запобіжні заходи після ліпосакції живота в Тунісі

Після операції на животі пацієнт повинен

  • Носити компресійний корсет, щоб полегшити кровообіг і уникнути набряків і гематом.
  • Дотримуватися здорової, збалансованої дієти, щоб запобігти збільшенню ваги.
  • Вести здоровий спосіб життя, без стресів і з хорошою якістю сну, оскільки жир на животі, як правило, з’являється через стрес і гормональний дисбаланс.
  • Через кілька тижнів почати виконувати фізичнівправи для підтримки гармонійної фігури, тонізації організму і стимулювання втягування шкіри.
Tracés du chirurgien sur le ventre d'un patient
Сліди хірурга на животі пацієнта

Скільки коштує ліпосакція живота в Тунісі?

Туніс – одна з країн, де ліпосакція живота проводиться за нижчою ціною. За повне покриття абдомінальної хірургії вам доведеться заплатити від €1,500 до €2,200.

Сюди входить сама операція, а також догляд під час перебування в стаціонарі, післяопераційне спостереження, медикаменти тощо. Ціна залежить від багатьох факторів.


Якщо вам важко прийняти рішення, ми можемо допомогти вам зробити вашу операцію успішною, причому за зниженою ціною. Надішліть запит на індивідуальний запит для вашого проекту з підтяжки живота в Туніс. Отримайте доступ до найкращого обслуговування в найкращих клініках.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️