Пересадка волосся з використанням стовбурових клітин в Туреччині

Розглядаєте можливість пересадки волосся стовбуровими клітинами в Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про процедуру, відновлення та вартість у Стамбулі. Запитуйте ціну і отримайте найкращу ціну на операцію з пересадки волосся в Туреччина.

NaykrashchaKlinika.com інформує вас про пересадку волосся стовбуровими клітинами в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує пересадка волосся стовбуровими клітинами в Туреччині?

У Туреччині вартість пересадки волосся стовбуровими клітинами становить від €2,000 до €3,000. Ціни варіюються в залежності від розміру ділянки, що підлягає лікуванню, і репутації клініки. Це приблизно вдвічі дешевше, ніж в Європі

Якщо вам цікаво, чому ціни набагато нижчі, ніж в інших країнах, це частково тому, що в Туреччині дуже багато естетичних клінік. Тому конкуренція є більш жорсткою, що впливає на ціни.

Пересадка волосся з використанням стовбурових клітин 2500 €
Традиційна пересадка волосся1700 €
Пересадка волосся для жінок2200 €
Пересадка волосся в стилі афро2300 €

Вступ

Ви страждаєте від випадіння волосся і хотіли б дізнатися більше про трансплантацію волосся стовбуровими клітинами в Туреччині? Дізнайтеся все, що вам потрібно знати про цю операцію в цьому вичерпному посібнику: переваги, процедура, вартість, побічні ефекти та багато іншого.

Ми будемо з вами на кожному кроці, від вашого прибуття до Туреччини до післяопераційного спостереження. Замовте безкоштовну пропозицію і скористайтеся найкращою ціною для успішної трансплантації волосся в Туреччині.

Що таке трансплантація волосся стовбуровими клітинами?

Трансплантація волосся з використанням стовбурових клітин – одна з нових інноваційних методик в області відновлення волосся. Її метою є поповнення волосяного покриву на ділянках з невеликою кількістю волосся або взагалі без нього. Насправді, 80% чоловіків європеоїдної раси страждають від облисіння у віці до 70 років. Тому дослідження в цій галузі постійно розвиваються, щоб вирішити цю поширену проблему.

На відміну від традиційних методів, цей не передбачає видалення великої кількості волосся з донорської зони. Видаляється лише невеликий шматочок шкіри, що містить цибулину і стовбурові клітини. Цей зразок тканини потім використовується для створення нових волосяних фолікулів у лабораторії.

Нарешті, ці трансплантати пересаджують в облисілі ділянки шкіри голови. Протягом всієї операції стовбурові клітини додаються до волосяних фолікулів, щоб сприяти розмноженню нового волосся.

Які переваги цієї методики?

Ця методика має ряд переваг перед традиційною пересадкою волосся:

  • Більш природний результат, оскільки для пересадки використовуються голки меншого розміру.
  • Може бути виконана навіть пацієнтам з прогресуючим облисінням.
  • Не залишає видимих шрамів на шкірі голови пацієнта.
  • Не пошкоджує донорську зону, волосся продовжує рости, як і раніше.
  • Дуже низький ризик відторгнення та алергічних реакцій, оскільки стовбурові клітини витягуються з власного організму пацієнта.
  • Швидка операція та відновлення.

Читайте наш звіт про лікування стовбуровими клітинами в Туреччині

Трансплантація волосся стовбуровими клітинами: хто може отримати вигоду?

Трансплантація волосся з використанням стовбурових клітин – ефективне рішення для тих, хто страждає від сильного випадіння волосся. Але хто може пройти цю операцію? Чи існують протипоказання? Давайте розглянемо, яким пацієнтам це може бути корисно:

  • Пацієнт може бути як чоловіком, так і жінкою.
  • Бажано, щоб випадіння волосся було стабілізованим.
  • Рекомендується, щоб вік пацієнта був не менше 25 років, оскільки до цього віку гормональна активність недостатньо стабільна.
  • Пацієнт не повинен реагувати на ліки проти випадіння волосся.
  • Трансплантація стовбурових клітин ідеально підходить для людей з дуже вираженим облисінням.

Протипоказання

Трансплантація волосся стовбуровими клітинами не підходить для :

  • Людям, які страждають від гострих серцево-судинних захворювань і високого кров’яного тиску.
  • Пацієнтам з раком шкіри голови.
  • Людям, які страждають на аутоімунні захворювання або захворювання волосся.
  • Вагітним або жінкам, які годують груддю.

Як проводиться операція в Туреччині?

Пересадка волосся стовбуровими клітинами в клініці Туреччини включає в себе кілька окремих етапів. Якщо ви звернетеся до фахівців для організації вашого перебування, вас будуть супроводжувати від початку і до кінця.

Передопераційна консультація

Під час цієї первинної консультації з лікарем в клініці буде проведена повна діагностика стану вашої шкіри голови. Протягом приблизно півгодини ви зможете задати всі питання, які вас цікавлять, завдяки перекладачеві, який буде вас супроводжувати.

Лікар також перевірить, чи немає у вас медичних протипоказань, хоча вони бувають рідко. На завершення він пояснить, що саме відбувається далі.

Забір стовбурових клітин

Спочатку хірург видалить невеликий шматочок шкіри, що містить стовбурові клітини, з волосяного фолікула в донорській зоні. Цей етап є дуже швидким і безболісним завдяки місцевій анестезії. Потім цей зразок буде відправлений в лабораторію для створення нових волосяних фолікулів і розмноження стовбурових клітин.

Хід операції

Через кілька днів після того, як стовбурові клітини будуть зібрані, ви можете приступити до операції. Спочатку хірург очистить, продезінфікує і, за необхідності, поголить реципієнтну зону.

Потім ваші нові волосяні фолікули будуть пересаджені в ділянку шкіри голови, уражену випадінням волосся. Для точної трансплантації будуть використані дуже тонкі голки, які дозволять ідеально контролювати кут імплантації нового волосся. Це гарантує дуже природний результат. Стовбурові клітини будуть додані до цих фолікулів протягом всієї операції, щоб максимізувати розмноження нового волосся.

Післяопераційний етап

Післяопераційний етап важливий для того, щоб гарантувати, що трансплантація волосся зі стовбуровими клітинами приживеться. На наступний день після операції необхідно відвідати клініку, щоб перевірити цибулини і нанести антисептик. Хірург також дасть вам кілька порад, щоб ваше одужання пройшло максимально гладко:

  • Уникайте алкоголю і куріння протягом 2 тижнів: вони уповільнюють процес загоєння.
  • Збалансовано харчуйтеся : протягом 2 тижнів також уникайте занадто солоної та гострої їжі.
  • Відпочивайте: Відпочивайте від 3 днів до тижня, залежно від вашої професії.
  • Підтримуйте належну гігієну волосся: використовуйте м’які засоби та уникайте терти шкіру голови, особливо коли ви спите.
  • Обмежте фізичні навантаження: припиніть будь-яку сексуальну активність на 10-15 днів, щоб уникнути раптового підвищення температури шкіри голови. І не займайтеся важкими видами спорту протягом 1 місяця після операції.

Які результати і скільки часу потрібно, щоб їх побачити?

Після завершення операції результати почнуть з’являтися через кілька місяців. Тривалість цього періоду залежить від пацієнта, але найчастіше для відростання волосся потрібно від 2 до 6 місяців . Остаточний результат буде видно через 10 місяців.

Чи є результати постійними?

Так, результати трансплантації стовбурових клітин є постійними. Стовбурові клітини стимулюють волосяні фолікули на довгостроковій основі, забезпечуючи безперервний ріст волосся. Однак завжди важливо підтримувати належну гігієну волосся і дотримуватися післяопераційних рекомендацій лікаря, щоб максимізувати довговічність результатів.

Чому трансплантація волосся рекомендується в Туреччині?

Туреччина є популярним напрямком для проведення цього типу операцій, і не дарма! Існує кілька причин такої тенденції:

  • Вартість: ціни в Туреччині дуже конкурентоспроможні, часто майже вдвічі нижчі, ніж у Франції.
  • Досвід клінік: Туреччина славиться своїм досвідом у цій галузі. Хірурги мають високу кваліфікацію і спеціалізуються на хірургії та лікуванні волосся. Крім того, кращі клініки з пересадки волосся в Туреччині використовують більш передові методики і мають більш сучасне обладнання, ніж в інших країнах.
  • Медичний туризм : фахівці пропонують відпочинок за системою “все включено”, що включає проживання, транспорт і післяопераційний догляд. Це легко організувати і навіть дає можливість іноземним пацієнтам відвідати Стамбул.

Якщо ви хочете точно знати, скільки коштуватиме ваша трансплантація в Туреччині, не соромтеся звертатися за безкоштовною пропозицією. Вона буде заснована на вашій ситуації і включатиме вартість операції, проживання, таксі, перекладача, медикаментів і післяопераційного спостереження. Ми співпрацюємо з найкращими клініками країни!

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Часті запитання про пересадку волосся стовбуровими клітинами

Де найкраще робити пересадку волосся?

Туреччина, безсумнівно, є найкращим місцем для проведення такого типу операцій. Тамтешні клініки обладнані за останнім словом техніки, хірурги спеціалізовані і надзвичайно компетентні, а ціни нижчі, ніж в інших країнах.

Чи болить пересадка волосся з використанням стовбурових клітин?

Ні, це зовсім не боляче. Перед операцією хірург зробить вам місцеву анестезію. Тому ви відчуєте лише невеликий біль, точніше дискомфорт, під час ін’єкції анестетика, але решта операції буде безболісною.

Чи потрібна повторна операція?

Ні, трансплантація волосся зі стовбурових клітин – це постійна операція, і повторна операція не знадобиться. Вас прооперують лише в тому випадку, якщо облисіння стабільне і на обробленій ділянці більше ніколи не буде випадіння волосся. Тому результати є постійними.

У чому різниця між традиційною пересадкою волосся і пересадкою з використанням стовбурових клітин?

Результати пересадки волосся стовбуровими клітинами набагато природніші. На відміну від традиційної трансплантації, не залишається шрамів. Крім того, використовуються більш тонкі голки, що забезпечують кращий кут для імплантації волосся.

Як довго буде відростати волосся після операції?

Ріст волосся починається приблизно через 3 місяці після операції. Остаточні результати будуть помітні максимум через 10 місяців. Точний термін залежить від пацієнта і швидкості росту волосся.

Чи існують якісь ризики, пов’язані з пересадкою волосся стовбуровими клітинами?

Ні, оскільки стовбурові клітини і волосяні фолікули витягуються з власного тіла пацієнта, ризик відторгнення відсутній. За винятком, звичайно, якщо у вас є аутоімунне захворювання, яке є протипоказанням, і в цьому випадку клініка відмовить в операції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️