Хірургія хребта в Туреччині

Роздумуєте над операцією на хребті в Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про процедуру, відновлення і вартість операції в Стамбулі. Запросіть пропозицію і отримайте найкращу ціну для успішної операції в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про хірургію хребта в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує операція на хребті в Туреччині?

Вартість операції на хребті в Туреччині варіюється від 3 200 до 25 000 євро. Ціна залежить від типу операції, методу операції, тривалості лікування, вартості медикаментів, досвіду і репутації хірургів, а також від зборів, що стягуються клінікою або лікарнею.

З’єднання поперекового відділу хребта4900 €
З’єднання шийного відділу хребта6500 €
Дискектомія3200 €
Ламінектомія4500 €
Декомпресія хребта4200 €
Малоінвазивна хірургія хребта (MISS)4900 €
Операція при сколіозі13500 €
Імплантація стимулятора спинного мозку7500 €
Штучна заміна міжхребцевого диска8700 €

Процедура успішної операції на хребті в Туреччині

Багато людей страждають від болю в спині. Зазвичай лікар пропонує пройти курс медикаментозного лікування. Іноді цього буває достатньо, щоб полегшити їхні страждання. Іноді рекомендуються альтернативні методи лікування, такі як фізіотерапія. Але іноді ці методи лікування не працюють. У таких випадках лікар приймає рішення про хірургічне втручання.

Операція на хребті – делікатна медична процедура. Адже вона зачіпає дуже важливу частину тіла. Найменша помилка може мати серйозні побічні ефекти. Ось чому потрібно ретельно вибирати хірурга.

Туреччина починає залучати іноземних пацієнтів для всіх хірургічних потреб. Якість медичної інфраструктури та компетентність нейрохірургів – головні переваги країни. Її не дарма називають лідером медичного туризму.

У Туреччині є кілька лікарень, що спеціалізуються на хірургії хребта. Вони зосереджені у великих містах, таких як Стамбул і Анкара.

Що таке хірургія хребта в Туреччині?

Хребет відомий як скелет спини. Він являє собою сукупність зчленованих кісток, які називаються хребцями. Цей кістковий кабель виконує важливу функцію. Він підтримує голову і тулуб. Медики також називають хребет другим мозком. Він передає низку важливих сигналів до нервової системи.

Проблема з хребтом зазвичай призводить до болю в спині. Він може бути нестерпним і виводити з ладу. Існуючі методи лікування спрямовані насамперед на полегшення болю.

Якщо ці терапевтичні підходи не покращують стан пацієнта, лікар скеровує його до фахівця з нейрохірургії. Останній може провести більш детальну діагностику. Це дозволить виявити причину проблеми і підібрати ідеальну методику лікування.

Хірургія хребта в Туреччині є найбільш підходящим методом лікування. За допомогою хірургічного втручання медична команда може усунути причину болю в спині.

Ознайомтеся з нашим досьє про ціни на імунотерапію в Стамбулі, лікування раку простати в Стамбулі і лікування пухлин головного мозку в Туреччині.

Кому показана операція на хребті в Туреччині?

Операція на хребті в турецькому медичному закладі підходить чоловікам і жінкам, які страждають від гострих і постійних болів у спині. Ця процедура усуває причину їхніх страждань. Процедура в основному використовується для лікування захворювання або аномалії хребта. Це можуть бути

  • Грижа шиї, яка зачіпає нерв спинного мозку,
  • Грижа міжхребцевого диска,
  • Стеноз хребта, що спричиняє здавлення спинного мозку,
  • Вада розвитку або деформація хребців,
  • Пухлина,
  • Дегенеративні проблеми, пов’язані зі старінням скелета спини,
  • Переломи хребців,
  • Симптом сколіозу,
  • Вивихи,
  • Інфекції в хребетному стовпі,
  • Структурні дефекти,
  • Зрощення шийних хребців тощо.

Який ідеальний вік або вікова межа для операції на хребті?

Нейрохірург повинен перевірити, чи дозволить стан здоров’я та фізичний стан пацієнта перенести операцію. Тому він зобов’язаний провести ретельну діагностику, перш ніж надати дозвіл на проведення такого виду хірургічного лікування.

Як відбувається операція?

Підготовка

Людині, якій належить операція на хребті в Туреччині, необхідно пройти ряд медичних обстежень. Вони можуть включати в себе

  • Аналізи крові,
  • Рентгенівські знімки тіла,
  • МРТ-сканування,
  • Неврологічні тести.

Іноді лікар може запропонувати фізичний огляд. Це робиться для того, щоб переконатися, що пацієнт має добрий стан здоров’я. Це дасть змогу переконатися, що він зможе витримати операцію.

Операція

Лікарні та медичні центри Туреччини пропонують різні методи хірургічного втручання на спині. До них відносяться

  • Просунута ендоскопія, сучасна малоінвазивна технологія, яка передбачає виконання невеликого розрізу від 2 до 3 мм,
  • Операція з видалення грижі міжхребцевого диска, відома як мікродискектомія, яка передбачає видалення частини хребця,
  • З’єднання хребта для лікування хронічного болю в спині або дегенеративних змін,
  • Ламінектомія для лікування стенозу поперекового відділу хребта,
  • Форамінотомія для зменшення тиску на нерви.
  • Корпектомія для лікування переломів, вид хірургічної операції, також відомий як кісткова пластика, яка передбачає видалення кістки та її заміну,
  • Заміна міжхребцевого диска.

Одужання

Після операції на хребті в Туреччині пацієнта відправляють в палату відновлення на 2-3 години. Потім він може повернутися до своєї палати. Однак перебування в лікарні триває кілька днів. Медична команда повинна стежити за прогресом пацієнта.

Пацієнт отримує ряд медичних процедур. Вони призначені для поліпшення управління болем. Одужання, як правило, відбувається швидко. Пацієнт може повернутися до звичайної діяльності через три тижні.

Які існують ризики, ускладнення і побічні ефекти?

Хірургія хребта в Туреччині відома як делікатна процедура. Ускладнення можуть виникнути під час або після операції. Найпоширеніші з них

  • Інфікування рани,
  • Постійний біль,
  • Проблеми з анестезією,
  • Пошкодження спинного мозку,
  • Псевдоартроз.

Чому варто робити операцію на хребті в Туреччині?

Існує кілька способів для пацієнтів покласти край болю в спині. Але вибір на користь операції на хребті в Туреччині – хороший варіант. Вона дозволяє отримати високоякісне лікування. Лікарні в Стамбулі оснащені найсучаснішим обладнанням.

Багато хірургів в Туреччині також спеціалізуються на нейрохірургії. Вони кваліфіковані і мають великий досвід. Тому ці фахівці можуть виконати будь-яку операцію на спині. При цьому ціна лікування не є високою.

Пацієнти також можуть скористатися цією медичною поїздкою на операцію на хребті в Туреччині, щоб відкрити для себе цю країну мрії. На них чекає якісний відпочинок.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Часті запитання

Чи боляче робити операцію на хребті в Туреччині?

Операція – це безболісний процес. Пацієнту дають загальний наркоз. Але післяопераційний біль все ж виникає. Однак медичний персонал дбає про те, щоб пацієнт почувався комфортно. Вони пропонують різні процедури, щоб полегшити страждання.

Який відсоток успішних операцій на хребті в Туреччині?

Вибір Стамбула або Анкари для операції на спині – хороше рішення. Туреччина пропонує пацієнтам краще лікування. Турецькі хірурги є експертами у своїй галузі. Саме тому відсоток успішних операцій високий. Він може досягати 95%.

Як довго я маю перебувати в Туреччині?

Тривалість перебування на операції на хребті в Туреччині залежить від типу проведеного лікування і необхідного часу спостереження. Велика операція вимагає тривалої фази відновлення. Вам потрібно буде провести в країні Босфору від 6 місяців до року.

Де найкраща країна для операції на хребті?

Кілька країн заслужили звання провідної країни для проведення операцій на хребті. Серед них Іспанія, Угорщина, Таїланд та Індія. Але Туреччина виділяється на тлі інших. Її цінують, перш за все, за досвід медиків і досконалість інфраструктури. Пацієнти можуть отримати кращий догляд. Пацієнти можуть отримати кращу медичну допомогу за меншу ціну.

Які результати спинальної хірургії в Туреччині?

Спеціалізоване лікування в Туреччині часто дає задовільний результат. Біль зникає, а проблема, що викликала біль у спині, лікується належним чином. Швидкість одужання є оптимальною, якщо пацієнт дотримується інструкцій медичної команди.

Організація подорожі до Туреччини

Організація медичної поїздки до Туреччини може бути складною. Найкраще рішення – довіритися спеціалізованому агентству. Їх мета – полегшити ваше життя, як з медичної точки зору, так і як туриста. Наше агентство пропонує повний, високоякісний сервіс, включаючи організацію транспорту, проживання, лікування, післяопераційний нагляд і ваше перебування в Туреччині….

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️