Септорінопластика в Туреччині

септорінопластика 2 1 1
Написано Erika

Септоринопластика в Туреччині передбачає відновлення як носа, так і перегородки.

NaykrashchaKlinika.com інформує про септоринопластику в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна септоринопластики в Туреччині

Середня вартість септоринопластики в Туреччині в Стамбулі становить 2300 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1,700 до €2,900.

ПроцедураЦіна Туреччина
Септоринопластика2300 €

Що таке септоринопластика?

У вас часто буває сухість у роті? Ви хропете? Коли ви намагаєтеся дихати через ніс, вам важко або просто неможливо? Якщо так, можливо, вам потрібна пластика носа, а точніше – септоринопластика.

Септоринопластика передбачає відновлення як носа (також відома як ринопластика), так і перегородки носа (також відома як септопластика). Перегородка – це невелика стінка тканини, яка розділяє ніздрі.

Септорінопластика може знадобитися, якщо перегородка атипово зміщена, тобто викривлена. Можливо, вам цікаво, що означає викривлення перегородки, тобто коли стінка перегородки всередині носа зігнута або вигнута, що перешкоджає проходженню частини повітря.

Читайте також: Ціна ринопластики в Туреччині

Септорінопластика також може знадобитися, якщо ваш ніс спотворений внаслідок захворювання, наприклад, травми. Люди, які хочуть мати більш привабливий ніс, також можуть пройти цю операцію. Ви також можете зробити цю операцію, щоб виправити проблеми, пов’язані з попередніми операціями на носі. Завдяки септоринопластиці ви зможете легше дихати і мати більш привабливий ніс.

Методи септоринопластики

У Туреччині існує два підходи до септоринопластики;

  • Відкритийпідхід: Відкрита септоринопластика в Туреччині, як правило, виконується таким чином, щоб лікар в клінічному центрі міг легше отримати доступ до області, яку потрібно прооперувати. При відкритому підході робиться розріз по всій ширині колумелли і шкіра піднімається, завдяки чому досягається більша видимість і більша досконалість. Цей підхід має багато переваг, оскільки хірург має доступ до всієї структури носа, включаючи кінчик носа. Цей підхід часто необхідний при ревізійній септоринопластиці для виправлення хірургічних помилок або інших естетичних чи структурних проблем. Цей підхід також може бути використаний для пацієнтів, які потребують більш обширної реконструкції носа.
  • Закритий підхід: Зазвичай це робиться шляхом входу в ділянки, що підлягають зміні, зсередини ніздрі. Закрита септоринопластика може підійти для невеликих корекцій і модифікацій. Цей підхід менш інвазивний, що означає менший час загоєння і менший набряк. Оскільки розрізи робляться всередині ніздрів, видимих рубців не залишається. Закрита септоринопластика зазвичай проводиться пацієнтам, які потребують лише невеликої реконструкції кінчика носа.

Септоринопластика в Туреччині

Пластична хірургія стала дуже популярною в Туреччині, особливо септоринопластика, оскільки турецькі хірурги мають великий досвід, особливо в септоринопластиці. Доведено, що завдяки великому обсягу інформації турецькі пластичні хірурги можуть досягти природних результатів септоринопластики. Після процедури септоринопластики в Стамбулі наші пацієнти із задоволенням гуляють по місту, оскільки шопінг в Стамбулі дуже доступний, як і вартість септоринопластики.

Читайте також: Ціна вторинної ринопластики в Туреччині

У Туреччині операція септоринопластики зазвичай триває від 1 до 2 годин і проводиться під загальним наркозом. Наша служба післяопераційного догляду доступна 24 години на добу, 7 днів на тиждень під час вашого перебування в Туреччині, якщо ви відчуваєте біль або дискомфорт після септоринопластики.

Переваги септоринопластики в Туреччині

Пакет послуг, який ви отримаєте під час септоринопластики в Стамбулі, включає все, що вам може знадобитися, і поставляється з гарантією найкращої ціни:

  • Безкоштовна консультація
  • Операція з септоринопластики у одного з кращих хірургів Стамбула
  • 6-денне проживання в 4-зірковому готелі
  • 1 ніч госпіталізації
  • Всі трансфери на приватному автомобілі
  • Особистий асистент
  • Спеціальна знижка для груп
  • Безкоштовний огляд та періодичне спостереження

Відновлення після септоринопластики

У період відновлення після септоринопластики пацієнту потрібно набратися терпіння, оскільки він буде повільним і вимогливим. Відразу після септоринопластики в Стамбулі пацієнт прокидається з приклеєною до носа шиною і, в залежності від техніки, яку використовував лікар, всередину, швидше за все, буде поміщений носовий тампон.

Через три дні після закритої септоринопластики або відкритої септоринопластики пацієнти можуть відчувати деякий біль. Синці та набряки також є нормальним явищем у ранній період відновлення після септоринопластики. Більшість синців і набряків зникають протягом першого місяця, але для повного відновлення після септоринопластики пацієнтам потрібно близько року.

Читайте також: Ціна етнічної ринопластики в Туреччині

Лікар клініки може попросити вас дотримуватися певних інструкцій протягом декількох тижнів після операції, щоб зменшити ризик кровотечі і набряку. Залежно від складності операції, пацієнту можуть не знадобитися всі ці вказівки:

  • Під час сну спати з 2 або 3 подушками так, щоб голова була піднята.
  • Протягом декількох тижнів після септоринопластики пацієнтам не можна сякатися.
  • Носіть одяг, який застібається спереду на блискавку або ґудзик; не носіть сорочки, джемпери або толстовки, які доводиться натягувати на голову.
  • Через три тижні після операції синці та набряки повинні зменшитися.
  • До п’яти тижнів, щоб уникнути носової кровотечі. Уникайте напружених навантажень, таких як аеробіка та біг підтюпцем.
  • через 4-6 тижнів пацієнти можуть починати виконувати важкі фізичні вправи.

Результати септоринопластики:

через 3-6 місяців після септоринопластики результат почне проявлятися :). Завжди існує ймовірність того, що хрящ і матеріал з часом можуть зміститися або ремоделюватися. Різні зміни можуть відбуватися протягом року і більше після септоринопластики в Туреччині.

Більшість пацієнтів вважають, що процедура септоринопластики допомагає полегшити такі симптоми, як утруднене дихання, викликане викривленням перегородки. Ступінь поліпшення, на яке може розраховувати пацієнт після септоринопластики, варіюється від людини до людини.

Деякі пацієнти можуть виявити, що симптоми залишаються навіть після операції, і вирішують зробити повторну септоринопластику, щоб ще більше поліпшити ніс і перегородку.

Туреччина стала дуже популярною країною завдяки доступним цінам на пластичну хірургію і тому, що турецькі пластичні хірурги мають великий досвід у своїй справі. Коли пацієнти порівнюють ціни на процедуру септоринопластики з цінами в своїй країні, вони розуміють, що в Туреччині вона дуже доступна, а якість роботи лікарів дуже висока. Тож це безпрограшна ситуація. Оскільки пацієнти, які приїжджають сюди, оперуються у нас, результати, які вони отримують від таких процедур, як септоринопластика, будуть виглядати природно.

Читайте також: Ціна ультразвукової ринопластики в Стамбулі

Для кожного пацієнта розробляється індивідуальний план лікування з урахуванням його віку, будови носа і можливості проведення операції.

Передопераційні та післяопераційні інструкції для септоринопластики

Наведені нижче інструкції є загальною інформацією, якої слід дотримуватися до і після операції септоринопластики. Після операції септоринопластики слід дотримуватися інструкцій, наданих вашим хірургом в Туреччині.

Передопераційні інструкції

Важливе зауваження:
Операція буде СКАСОВАНА, якщо існує ймовірність того, що пацієнтка вагітна або має будь-які проблеми зі здоров’ям (анестезіолог перевірить це перед тим, як доставити пацієнтку в операційну).

За два тижні до операції

  • Припиніть вживати алкоголь і курити. Нікотин впливає на кровообіг, що може вплинути на результат операції і збільшити ризик ускладнень після анестезії.
  • Не приймайте препарати, що містять ібупрофен (Адвіл, Мотрин), аспірин, протизапальні засоби та вітамін Е.

За добу до операції

  • НЕ ЇЖТЕ І НЕ ПИЙТЕ НІЧОГО ПІСЛЯ ПІВНОЧІ.

У день операції:

  • Пацієнти можуть прийняти душ перед тим, як йти в лікарню
  • Пацієнти не повинні наносити макіяж. На волоссі не повинно бути ніяких засобів, лак на нігтях і накладні вії повинні бути зняті.
  • Пацієнти повинні взяти з собою пакет вільного одягу та зручне взуття.
  • Пацієнти не повинні носити прикраси або приносити цінні речі.

Післяопераційні інструкції

  • Пацієнтам не можна палити і вживати алкоголь протягом двох тижнів.
  • Пацієнтам не можна мити ніс протягом одного тижня.
  • Носову шину слід носити до заключного огляду
  • Пацієнти можуть ходити в день операції та після неї, але щоб уникнути утворення тромбів, вони повинні часто рухати ногами.
  • Перші кілька днів ви можете відчувати втому – це нормально.
  • Приймайте всі ліки відповідно до вказівок хірурга.
  • Дискомфорт навколо розрізів протягом 24 годин після операції.
  • Протягом тижня очікуються синці та набряки, а остаточні результати можуть з’явитися через 6-12 місяців.
  • Після огляду вам накладуть лейкопластир. Тримайте їх чистими і сухими протягом 5 днів, після чого їх можна буде зняти.
  • У перший час можна приймати швидкий душ спиною до води, тримаючи розрізи повністю сухими, щоб уникнути інфікування.

Пацієнти, які проходять септоринопластику, залишаються в лікарні на ніч, а операція проводиться під загальним наркозом. Дуже важливо, щоб пацієнти дотримувалися інструкцій пластичного хірурга, щоб процес загоєння пройшов гладко.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Про автора

Erika

Мене звати Еріка. Після більш ніж 10 років проведення медичних досліджень я вирішила присвятити себе науковій та медичній літературі з 2018 року. Я набула досвіду в різних галузях, таких як косметична, стоматологічна, баріатрична та офтальмологічна хірургія. Цей новий напрямок дозволяє мені ділитися своїми знаннями.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️