Ціна септоринопластики в Тунісі

септоринопластика туніс ціна 1
Написано Erika

Все, що потрібно знати про септоринопластику в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної септоринопластики в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про септоринопластику в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна септоринопластики в Туніс

Середня вартість септоринопластики в Тунісі становить 2 800 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 2 200 до 3 400 євро.

ПроцедураЦіна Туніс
Септоринопластика2800 €

Що таке септоринопластика?

Септоринопластика в Тунісі – це вид пластичної хірургії, спрямований на корекцію і реконструкцію носової перегородки (моста) в естетичних і медичних цілях. У цьому полягає відмінність риносептопластики від більш простої ринопластики (яка спрямована виключно на поліпшення естетики носа) або септопластики (яка виправляє і реконструює ніс виключно в медичних цілях). Ця процедура дає найкращі результати, коли мова йде про зміну форми та незначну реконструкцію носа.

Для чого вона застосовується?

З суто медичної точки зору, септоринопластика в Тунісі, як правило, проводиться для лікування будь-якої проблеми, пов’язаної з викривленням перегородки носа. Інші потенційні проблеми включають

  • утруднене дихання, викликане обструкцією через викривлення перегородки
  • труднощі із засинанням
  • сухість у роті через дихання ротом
  • ринорея (часті носові кровотечі)

З естетичної точки зору можна виправити будь-який тип дефекту; існує кілька видів естетичного покращення носа.

Як це відбувається?

Перед операцією ви отримаєте місцеву або загальну анестезію.

На етапі септопластики хірург зробить надріз на перегородці носа. Якщо ремоделювання досить просте, хірург зможе змінити положення перегородки без необхідності її попереднього переміщення. В іншому випадку хірургу доведеться видалити перегородку, випрямити її і замінити в носі. Потім хірург накладе шви на ніс.

Ринопластика може бути закритою (через розріз всередині носа) або відкритою (через розріз біля основи носа). Після операції на ніс накладається зовнішня гіпсова пов’язка, яка знімається менш ніж через тиждень після операції.

Як я можу підготуватися до операції?

Перед операцією необхідно

  • Запланувати візит до хірурга, щоб обговорити операцію, результати, яких ви очікуєте, і вашу історію хвороби;
  • Зробити ЕКГ, виміряти артеріальний тиск, загальний аналіз крові та сечі;
  • Якщо ви палите, киньте палити і приймайте антикоагулянти та інгібітори агрегації тромбоцитів, щоб уникнути будь-яких ускладнень (таких як епістаксис) під час операції.

Післяопераційний догляд

Після операції вас госпіталізують на один день. Однак повне відновлення може зайняти кілька місяців (від трьох місяців до року в деяких випадках). Досить поширеним явищем є деякий біль у носі та кілька носових кровотеч протягом тижня після операції.

Протягом декількох днів після операції слід уникати куріння. Також слід уникати важких фізичних навантажень, тримати голову під час сну і бути обережним, щоб не сякатися протягом деякого часу після операції.

Ви можете повернутися до роботи приблизно через тиждень після септоринопластики в Тунісі. Пластичний хірург зазвичай рекомендує періодичні огляди для контролю процесу відновлення.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Erika

Мене звати Еріка. Після більш ніж 10 років проведення медичних досліджень я вирішила присвятити себе науковій та медичній літературі з 2018 року. Я набула досвіду в різних галузях, таких як косметична, стоматологічна, баріатрична та офтальмологічна хірургія. Цей новий напрямок дозволяє мені ділитися своїми знаннями.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️