Вторинна ринопластика в Туреччині

Вторинна ринопластика Туреччина 2 1
Написано Laurence

Все, що потрібно знати про вторинну ринопластику в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної вторинної ринопластики.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про вторинну ринопластику в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує вторинна ринопластика в Туреччині?

Середня вартість вторинної ринопластики в Туреччині становить 2 200 євро. В ціну входить анестезія, витрати на госпіталізацію, медичні аналізи, медикаменти і гонорар хірурга. Операція проводиться під загальним наркозом і триває 3 години. Тривалість перебування в Стамбулі – 7 днів, перебування в лікарні – 1 ніч. Остаточний результат видно протягом 6 місяців.

Ринопластика1800 €
Вторинна ринопластика2200 €
Етнічна ринопластика2300 €
Ультразвукова ринопластика2500 €

Що таке вторинна ринопластика?

Ви вважаєте, що ваш ніс все ще занадто великий? Ваша етнічна ринопластика зайшла занадто далеко – або недостатньо далеко? Або, можливо, ви просто хочете вдосконалити кінчик носа чи маєте проблеми з диханням після першої ринопластики. Ця процедура підходить як для чоловіків, так і для жінок.

Якщо будь-який з цих сценаріїв звучить знайомо, ви можете бути кандидатом на ревізійну ринопластику в Туреччині або Тунісі за нижчими цінами. Ви не самотні. Хоча статистика різниться, близько 15% первинних ринопластик вимагають ревізії з тих чи інших причин.

Успішна вторинна ринопластика

Ринопластика входить в ТОП-10 процедур косметичної хірургії в Туреччині.

Для переважної більшості людей вторинна операція пов’язана з конкретною естетичною проблемою, наприклад, викривленням кінчика носа, або функціональною проблемою, наприклад, утрудненим диханням. Ці проблеми не обов’язково пов’язані з первинним хірургом.

Не всі аспекти загоєння перебувають під контролем лікаря, і певні анатомічні варіації можуть створювати особливі хірургічні проблеми.

Фото до і після

Розглянути можливість ревізійної ринопластики

Вибір на користь ревізійної ринопластики – це рішення, яке не можна приймати легковажно. Процедура ревізії може бути набагато складнішою, ніж первинна ринопластика, і вимагає від хірурга глибоких знань будови носа та хірургічної техніки. Тому вона може зайняти більше часу і коштувати значно дорожче.

Деякі люди повертаються до пластичного хірурга, який робив їм первинну операцію, для ревізії. Інші шукають нового хірурга, який спеціалізується на ревізійній ринопластиці. Це рішення залежить від досвіду хірурга і ваших стосунків з ним.

Не повертайтеся до свого попереднього хірурга тільки тому, що це може бути дешевше. Переконайтеся, що лікар, якого ви обрали, розуміє причину проблеми і може її вирішити.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire en Turquie
Фото до і після вторинної ринопластики в Туреччині

Відкрита і чесна розмова з вашим хірургом про ваші очікування і цілі – один з найважливіших кроків до успішної операції і відновлення після вторинної ринопластики. Зверніть увагу, що ми приймаємо всіх людей з ВІЛ.

В ідеалі, якщо ви обговорили це питання ще до першої ринопластики, це мінімізує потребу у вторинній ринопластиці, але бувають випадки, коли ревізійна ринопластика є необхідною.

Якщо вам потрібна ревізійна ринопластика, переконайтеся, що ви чітко пояснили, чому ви незадоволені своєю першою пластикою носа.

У наш час деякі хірурги використовують програми 3D-візуалізації, щоб показати вам, як ваш новий ніс буде виглядати на вашому обличчі. Така віртуальна модель може допомогти вам краще керувати своїми очікуваннями.

Однак неможливо досягти всього, що ви хочете або що може намалювати хірург. Ваш майбутній хірург повинен показати вам приклади носів, які відповідають вашим проблемам і цілям, а також продемонструвати, що він знає, як створити саме той вигляд, який ви хочете.

Під час вторинної консультації з ринопластики в Туреччині пластичний хірург також огляне вашу шкіру, міцність хрящової і кісткової структури, а також оцінить кількість наявного хряща, оскільки майже завжди необхідна пересадка хряща.

Трансплантати можуть створити кращу форму і підтримувати дихальні шляхи – дві причини для проведення вторинної ринопластики.

Вторинна ринопластика: не поспішайте

Зачекайте щонайменше рік, перш ніж розглядати можливість повторної ринопластики. Якщо частина набряку носа спадає майже відразу, то для повного зникнення набряку може знадобитися рік. Більшість хірургів вважають, що незначний набряк триває ще довше.

Також потрібно щонайменше рік для розм’якшення рубцевої тканини (більше, якщо у вас вже було дві або три ринопластики), а твердий рубець може завадити хірургу зробити правильну корекцію.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire à Istanbul
Фото до і після вторинної ринопластики в Стамбулі

Зрештою, через рік ви матимете більш реалістичне уявлення про те, що не так – чи не так взагалі – з вашим новим носом, і ваш хірург зможе краще це виправити. Якщо ви повернетеся на ревізійну ринопластику занадто рано, ви можете перетворити незначну проблему на велику катастрофу, тому запасіться терпінням.

Інформація про хірургічне лікування

Вторинна ринопластика в Туреччині проводиться індивідуально для кожного пацієнта. Проблеми можуть виникнути в будь-якій частині носа, включаючи верхню, нижню або кінчик. Ваша ревізійна ринопластика повинна бути персоналізована для вирішення ваших проблем.

Ревізійна ринопластика може проводитися під місцевою анестезією і седацією або під загальним наркозом. Процедура може зайняти більше часу, ніж первинна ринопластика, іноді до чотирьох годин. На відміну від цього, первинна ринопластика займає від однієї до двох годин.

При хірургічній корекції носа метою є відновлення як структури, так і функції. У деяких випадках хірург може спробувати відтворити симетрію, додаючи або видаляючи хрящі.

За необхідності, додатковий хрящ може бути взятий з перегородки носа, вуха або одного з ребер. Загалом, легше виправити проблеми, якщо під час первинної операції було видалено недостатньо хряща, оскільки хірург може повернутися і видалити більше хряща.

Однак частіше ревізійна ринопластика передбачає додавання хряща, щоб відкрити дихальні шляхи або відтворити форму і пропорції.

Ревізійна ринопластика може проводитися на внутрішній частині носа (закрита ринопластика) або на нижній частині носа між ніздрями (відкрита ринопластика).

Inspection du nez de la patiente
Огляд носа пацієнта

Закрита ринопластика має перевагу в тому, що вона менш травматична і менш інвазивна для тканин, оскільки хірург розкриває лише ті ділянки, які потребують корекції, тоді як відкритий підхід передбачає ширший розріз і більшу кількість роз’єднань і повторних з’єднань опорних структур.

Закритий підхід може бути безпечнішим, якщо у вас є шрами від попередніх операцій на носі, але деякі хірурги надають перевагу відкритому підходу, оскільки він забезпечує більший огляд, або для кращого розуміння і візуалізації складних випадків.

Не обирайте хірурга лише тому, що він чи вона застосовує певну техніку: знайдіть того, хто добре пояснить процедуру, має здоровий глузд і буде впевнено про вас піклуватися.

Кожна ревізійна ринопластика унікальна. Не існує такого поняття, як ревізійна пластика носа, що підходить для всіх.

Ревізійна ринопластика або філлер?

Наповнення: так чи ні? Це питання виникає, коли мова йде про виправлення деяких нерівностей і асиметрій, які виникають після ринопластики.

Ревізійна ринопластика – поширена, хоча і складна процедура. Саме тому деякі хірурги вирішують згладити отримані недоліки за допомогою філерів.

Але чи є це ефективним? У правильних руках і на правильному носі правильний філлер може творити чудеса.

Ін’єкційні філери можуть бути дешевшою і безпечнішою альтернативою вторинній пластиці носа, але вони не є безризиковими і не вирішують усіх проблем.

Філери не слід використовувати замість первинної та/або ревізійної хірургії носа; однак деякі філери можуть зіграти певну роль у незначних корекціях.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire à Istanbul
Фото до і після вторинної ринопластики в Стамбулі

В даний час для лікування деформацій носа не за призначенням використовуються філери на основі гіалуронової кислоти (такі як Restylane і Juvederm), гелі гідроксилапатиту кальцію (наприклад, Radiesse) і рідкий силікон. Силікон може бути шкідливим і підвищувати ризик серйозних ускладнень, таких як вузлики, целюліт і виразки.

Так само техніка ін’єкцій може вплинути на задоволення від заповнення мімічних складок. Такі практики також відіграють певну роль у виправленні недоліків носа.

Наприклад, ці філери не слід використовувати біля основи та кінчика носа, а вводити їх слід глибоко, щоб уникнути ускладнень.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Існують деякі рідкісні ризики, пов’язані з вторинною ринопластикою:

  • Тимчасова втрата нюху;
  • Тривалий набряк;
  • Розрив дрібних кровоносних судин;
  • Перфорація перегородки носа;
  • Погане загоєння;
  • Проблеми з диханням.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Зверніть увагу, що в ісламській релігії вторинна ринопластика не є харамом. Вона допускається, якщо метою є усунення дефекту, що впливає на організм.

Для забезпечення комфорту людей, які пересуваються на інвалідних візках, ми встановили обладнання, адаптоване для людей з обмеженою рухливістю.

Післяопераційне спостереження при вторинній ринопластиці

Ревізійна ринопластика подібна до первинної ринопластики. Носовий пакет допомагає зменшити набряк і кровотечу після операції, але ви не зможете дихати через ніс, поки не буде видалено шматочки.

Ваш хірург може призначити знеболюючі препарати, щоб полегшити біль, пов’язаний з операцією. Після операції ви можете відчувати нудоту. Якщо у вас виникла ця проблема, повідомте про це хірурга та анестезіолога, щоб ви могли заздалегідь отримати протинудотні препарати.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire à Istanbul
Фото до і після вторинної ринопластики в Стамбулі

Протягом перших кількох днів може спостерігатися невелика кровотеча. Прикладання холодного компресу до чола може допомогти зменшити набряк. Також бажано піднімати голову протягом першого тижня після операції і уникати будь-яких травм носа протягом шести-восьми тижнів після операції.

Протягомдвох-трьох тижнів після будь-якого виду ринопластики слід уникати сякання. Однак дихальні шляхи повинні очиститися, як тільки будуть видалені пакети, і потреба в сяканнях (звичайне явище, коли дихальні шляхи заблоковані) повинна значно зменшитися після операції.

Можливо, вас попросять повернутися через три-сім днів, щоб зняти шви та гіпс. Ваш ніс все ще буде набряклим, але через два тижні більша частина набряку спаде.


Якщо вам важко зважитися, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною і за меншу ціну.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


найпоширеніші запитання

Як довго триває ревізійна ринопластика в Туреччині?

Операція ринопластики, незалежно від того, вторинна вона чи ні, дає остаточні результати. Через кілька місяців після операції пацієнт отримує остаточний результат і надовго насолоджується своїм новим профілем. У рідкісних випадках може знадобитися корекція, якщо це необхідно.

Вторинна ринопластика не є болючою косметичною операцією. Вона проводиться під загальним наркозом. Післяопераційний період також безболісний. Перші кілька днів може відчуватися незначний дихальний дискомфорт.

Після першої невдалої операції кожен пацієнт, звичайно, сподівається на успішну реконструктивну ринопластику. Ця операція є поширеною в Туреччині, а хірурги, які володіють цією технікою, відомі своїм професіоналізмом. Повідомляється про 98% успіху.

Хоча її можна проводити з 16 років за допомогою батьків, бажано дочекатися повноліття, перш ніж робити ринопластику. Вторинна ринопластика не повинна проводитися до цього віку.

Набряк, що з’являється після вторинної ринопластики, зникає протягом 15 днів після операції. Потім ніс поступово здувається протягом 3-6 місяців. Цей процес може зайняти трохи більше часу, ніж при первинній ринопластиці. Остаточні результати можуть бути помітні через 12 місяців.

Щоб зробити вторинну ринопластику в Туреччині, вам потрібно запланувати перебування на 6 або 7 днів. Сюди входять необхідні передопераційні візити, день операції, ночівля в лікарні і огляд перед поверненням.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️