Вторинна ринопластика в Тунісі

ціна на вторинну ринопластику 1
Написано Erika

Все більше пацієнтів їдуть до Тунісу для проведення вторинної ринопластики просто тому, що операція коштує набагато дешевше. За оцінками, щороку в Тунісі проводять майже 10 000 операцій з косметичної хірургії пацієнтам з усього світу.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про вторинну ринопластику в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна вторинної ринопластики в Туніс

У Тунісі середня вартість вторинної ринопластики становить 1 900 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 3 години. Тривалість перебування в клініці становить 7 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 6 місяців.

Тип процедуриЦіна Туніс
Вторинна ринопластика1900 €

Що таке вторинна ринопластика?

Вторинна ринопластика, також відома як ревізійна ринопластика, – це хірургічна процедура, призначена для виправлення результатів попередньої ринопластики.

Існує багато причин, чому пацієнтам може бути проведена вторинна ринопластика. Найпоширеніші з них

  • Незадовільні результати першої операції;
  • Проблеми з диханням, викликані деформацією носа;
  • Або естетичні побажання, які не вдалося реалізувати.

Іншими словами, метою є виправлення зовнішнього вигляду або функціональності носа. На жаль, ці операції часто є складнішими, оскільки після першої операції на хрящі залишаються внутрішні та зовнішні шрами.

Для кого призначена вторинна ринопластика?

Вторинна ринопластика – це реконструктивна операція, доступна всім, хто переніс першу ринопластику, але її результати не були досконалими. Однак для цього необхідно відповідати певним критеріям:

Почнемо з того, що первинна ринопластика повинна бути проведена щонайменше 12 місяців тому. Якщо це не так, хірург може відмовитися від операції. Це пов’язано з тим, що операція на носі може зайняти до 12 місяців, щоб повністю загоїтися, тому до її завершення неможливо провести операцію.

Пацієнти повинні бути віком від 18 років. Однак пацієнтам із серйозними проблемами зі здоров’ям, як виняток, може бути проведена повторна операція.

Нарешті, важливо відзначити, що вторинна ринопластика не завжди рекомендується всім пацієнтам, і важливо обговорити з досвідченим хірургом, чи є ця процедура найкращим варіантом.

Чому варто обрати Туніс для ринопластики?

Очевидно, що Туніс пропонує безліч переваг з точки зору проведення операцій з пластичної хірургії.

Франкомовна країна

Перш за все, слід зазначити, що Туніс – франкомовна країна. Це означає, що спілкування з хірургами та медичним персоналом відбувається легко. Це життєво важливо, адже всі повинні вміти розуміти один одного, щоб результат був якомога кращим і відповідав очікуванням пацієнта. Те ж саме стосується і післяопераційного спостереження. Інструкції повинні бути зрозумілими і дотримуватися дослівно, щоб уникнути будь-яких ускладнень.

Досвідчені пластичні хірурги

У Тунісі також багато досвідчених і добре підготовлених пластичних хірургів. Багато з них навчалися у Франції. У Тунісі також дуже сувора політика в галузі охорони здоров’я, і якість медичної допомоги часто не викликає нарікань.

Сучасна інфраструктура та надсучасні лікарні

Нарешті, є вагома причина, чому в останні роки Туніс став улюбленим місцем для косметичної хірургії. Пацієнти приїжджають сюди з усієї Європи, щоб бути прооперованими. Причиною цього є ультрасучасна інфраструктура та операційні, оснащені найсучаснішим медичним обладнанням.

Які переваги вторинної ринопластики?

Вторинна ринопластика має багато переваг.

Пацієнти отримують ніс, на який вони так довго чекали

З одного боку, вторинна ринопластика коригує зовнішній вигляд носа, даючи набагато більш природний і гармонійний результат. Пацієнти отримують обличчя, яке їм подобається, і ніс, який вони очікували від самого початку. І це безцінно.

Покращує функціональність носа

Окрім зовнішнього вигляду, вторинна ринопластика, яка може мати етнічний характер, також має на меті відновити структуру і форму носа, щоб полегшити пацієнтам циркуляцію повітря, а отже, і дихання. На жаль, часто саме це спонукає їх прийти на консультацію.

Відновлена впевненість у собі

Нарешті, первинна ринопластика, яка є невдалою або визнана незадовільною, часто може призвести до травмування пацієнтів. Адже ніс знаходиться в центрі обличчя і може швидко викликати комплекси. На щастя, переважна більшість тих, хто піддається ревізійній хірургії, повертають собі впевненість у собі після успішної операції.

Як відбувається операція?

Процедура проходить у 3 етапи:

Перша консультація

Часто запитуються поточні фотографії профілю та медичні записи з першої операції, щоб хірург міг підготуватися якнайкраще. Під час першої консультації хірург проводить бесіду з пацієнтом, щоб обговорити проблему. У цьому випадку

  • Що сталося під час першої операції;
  • Чому пацієнт хоче зробити другу операцію і розглядає можливість операції;
  • Які очікування та побажання пацієнта?
  • Які рішення доступні.

Хороша комунікація є життєво важливою для того, щоб пластичний хірург повністю зрозумів побажання пацієнта. Це дозволить йому оцінити, що можливо, а що ні, щоб скласти план дій.

І навпаки, хірург повинен вміти заспокоїти пацієнта і спілкуватися якомога краще, щоб обидва були на одній хвилі.

На жаль, деякі очікування не завжди виправдовуються, в залежності від наслідків першої ринопластики.

День операції

Перш за все, пацієнта запрошують до обраної ним туніської естетичної клініки для проведення операції. Вся команда готова допомогти пацієнту, щоб заспокоїти його. Операція вторинної ринопластики може проводитися під загальним наркозом (найпоширеніший) або місцевою анестезією, залежно від складності хірургічного втручання. У всіх випадках операція проходить безболісно.

За операцію відповідає спеціалізований туніський хірург, якого можуть супроводжувати інші фахівці. Знову ж таки, все залежить від складності та проблеми, яку потрібно виправити.

Зазвичай ринопластика займає від 1 до 3 годин, хоча вторинна ринопластика часто займає трохи більше часу, оскільки деякі тканини були змінені під час попередньої операції.

Нарешті, операція іноді проводиться амбулаторно, тобто пацієнт перебуває в медичному закладі лише кілька годин. Однак, як правило, операція вимагає нічного перебування в лікарні, після чого пацієнти можуть йти додому.

Післяопераційний етап

Після операції на ніс накладається гіпсова пов’язка, яка утримує його на місці, і знімається приблизно через тиждень. Може виникнути відчуття дискомфорту, обличчя може набрякнути або стати трохи чутливішим. Це нормальне явище. Зазвичай це триває лише кілька годин.

Так само часто з’являються синці та набряки навколо очей і носа, але це тимчасово і має тривати від 7 до 10 днів. Потім ніс буде поступово здуватися, поки не буде досягнуто бажаного результату.

Також бажано не нахилятися і не нахилятися протягом перших кількох днів після операції, не сякатися і не виставляти ніс на сонце протягом декількох місяців. Також важливо дотримуватися інструкцій пластичного хірурга щодо догляду за раною та прийому ліків.

Запобіжні заходи

Вторинна ринопластика може бути складним хірургічним втручанням, тому до і після операції слід дотримуватися певних запобіжних заходів.

Перед операцією

Перш за все, хірург зобов’язаний проінформувати пацієнта про всі запобіжні заходи, яких слід дотримуватися перед операцією. До них, як правило, відносяться

  • Не пити і не курити перед операцією;
  • Очищення обличчя, гоління бороди або вусів тощо;
  • Не приймати протизапальні препарати або антикоагулянти.

Після операції

Зазвичай потрібно від 3 до 12 місяців, щоб ніс прийняв свою остаточну форму. Тому необхідно запастися терпінням.

  • Перші кілька днів: рекомендується промивати носові порожнини, щоб уникнути закладеності носа. Наступного дня пацієнти, як правило, можуть повернутися до своїх повсякденних справ, не докладаючи надмірних зусиль. Професійна діяльність може бути відновлена одразу після зняття гіпсу, але не раніше.
  • Перші кілька місяців: бажано не займатися спортом, оскільки це може спричинити підвищення артеріального тиску. Також слід уникати дій, які можуть спричинити струс.

Які ризики вторинної ринопластики в Тунісі?

Не існує такого поняття, як нульовий ризик. Вторинна ринопластика іноді може призвести до ряду ускладнень, особливо пов’язаних з анестезією або самою операцією. Нерівності контуру, інфекції, асиметрія носа, непривабливі шрами, прогресуючі деформації..

Ускладнення досить рідкісні, але вони трапляються. Тому важливо, щоб пацієнти були заздалегідь проінформовані про будь-які небажані наслідки.

Скільки коштує операція вторинної ринопластики в Тунісі?

Це факт, що ціни на операції з ринопластики в Тунісі дуже привабливі, і іноді можуть бути до 3 разів дешевше, ніж в Європі. Саме тому тисячі пацієнтів щороку здійснюють цю поїздку. Ціни коливаються від €1 900 до €2 500, залежно від обраної клініки, складності операції та досвіду хірурга.

Останнє слово

Вторинна ринопластика в Тунісі стає все більш поширеною. Це привабливий напрямок через дуже низьку вартість пластичної хірургії, і пацієнти більше не вагаються, чи варто їхати туди.


Маєте проблеми з вибором відповідної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам забезпечити успіх вашої операції в Тунісі. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Erika

Мене звати Еріка. Після більш ніж 10 років проведення медичних досліджень я вирішила присвятити себе науковій та медичній літературі з 2018 року. Я набула досвіду в різних галузях, таких як косметична, стоматологічна, баріатрична та офтальмологічна хірургія. Цей новий напрямок дозволяє мені ділитися своїми знаннями.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️