Вторинна ринопластика в Іспанії

вторинна ринопластика жінка іспанія 1
Написано Émilie

Іспанія є одним з провідних напрямків для пацієнтів, які шукають косметичну хірургію. Такі процедури, як вторинна ринопластика, є поширеними. Ця операція проводиться, коли перша ринопластика не дала очікуваного результату.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про вторинну ринопластику в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих пластичних хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує вторинна ринопластика в Іспанії?

Вартість вторинної ринопластики в Іспанії становить 3 700 євро. Залежно від ваших потреб, медичне перебування “все включено” може варіюватися від 3 500 до 6 700 євро.

Ринопластика3500 €
Вторинна ринопластика3700 €
Етнічна ринопластика4300 €
Ультразвукова ринопластика4500 €

Ця стаття містить всю інформацію, яку вам потрібно знати про вторинну ринопластику в Іспанії.

Визначення вторинної ринопластики

Вторинна ринопластика також відома як ревізійна ринопластика. Її метою є виправлення дефектів і недоліків першої ринопластики. Ця операція не тільки виправляє естетичні незручності, але й вирішує проблеми, що виникли в результаті попередньої невдалої операції, наприклад, проблеми з диханням.

Вторинна ринопластика в Іспанії є більш складною операцією, ніж первинна ринопластика. Використовувані методи є більш досконалими, оскільки вони відновлюють хрящову структуру носа, зокрема, за допомогою хрящових трансплантатів.

Також можна змінити форму ніздрів. Наявність рубцевої тканини і результати першої операції змінюють зовнішній вигляд структур, на яких хірург втручається, щоб змінити естетичний вигляд носа і відновити всі його функції.

Вторинна ринопластика: для кого?

Вторинна ринопластика призначена для чоловіків і жінок, які вже робили ринопластику, але не були задоволені результатом. Вона може знадобитися в ряді випадків, зокрема при наявності наступних проблем:

  • Непрохідність дихальних шляхів;
  • Фізичний дискомфорт
  • Асиметрія;
  • Колапс хрящів або кісток носа;
  • Недостатнє або надмірне зменшення носа;
  • Невдале формування;
  • Непривабливий кінчик носа;
  • Потовщення рубцевої тканини.

Пацієнти, які вважають свій кінчик носа занадто опущеним, занадто піднятим, занадто товстим або занадто тонким, також можуть розглянути можливість вторинної ринопластики. Те ж саме стосується пацієнтів із залишковою горбинкою або тих, хто помічає нерівності або відхилення спинки носа.

У всіх випадках з моменту первинної ринопластики повинно пройти не менше дванадцяти місяців.

Вторинна ринопластика

Первинна консультація дозволить хірургупроаналізувати ніс пацієнта і представити можливі операції. Цей перший візит має вирішальне значення. Вибір повинен бути ретельно обдуманий і адаптований до носа, який підлягає лікуванню, і проблем, з якими зіткнувся пацієнт.

На цю консультацію бажано принести з собою звіти про попередні ринопластики та будь-які обстеження, проведені з того часу. Тоді лікар зможе оцінити ремонтні роботи, які необхідно виконати.

Існує 2 можливих методи вторинної ринопластики:

  • Відкритаринопластика передбачає підняття шкіри носа. З її допомогою можна змінити форму носа за допомогою хрящових трансплантатів або імплантату.
  • Закрита ринопластика проводиться через невеликі розрізи в ніздрях. Це дозволяє робити менші корекції

Тому обрана методика буде залежати від очікувань пацієнта від вторинної ринопластики.

Операція проводиться в кілька етапів:

  • Підняття шкірної оболонки носа;
  • Висічення надлишків рубцевої тканини;
  • Оцінка будови носа для вибору процедур, які будуть проведені. Хірург повинен адаптувати свою стратегію до отриманих результатів, особливо якщо він стикається з пошкодженим хрящем або носовою перегородкою;
  • Видалення хряща, необхідного для відновлення. Це може бути зроблено з носової перегородки, а також з хрящів слухових кісточок обох вух або з решітчастого хряща;
  • Реконструкція спинки носа, зокрема, шляхом видалення надлишків і відновлення хряща;
  • Реконструкція кінчика носа, при необхідності – пересадка хряща;
  • Завершальні штрихи, щоб змінити положення ніздрів, якщо це необхідно, або згладити спинку носа;
  • Закриття слизової оболонки носа за допомогою швів, що розсмоктуються;
  • Встановлення дужки та гніту в кожну ніздрю.

Операція вторинної ринопластики триває в середньому від 3 до 5 годин. Здебільшого вона проводиться під загальним наркозом.

Запобіжні заходи після операції

Як і після звичайної ринопластики, після ревізійної ринопластики встановлюється шина для іммобілізації носа. У ніздрі також вставляють гноти, щоб обмежити набряк і кровотечу. Їх видаляють на наступний день після операції. Гіпсову пов’язку знімають через тиждень або десять днів.

Пацієнти можуть повернутися до своїх повсякденних справ на наступний день після операції. Як правило, вони повертаються до своєї професійної діяльності після зняття гіпсу. З іншого боку, з заняттями спортом доведеться почекати до одного місяця після операції.

Після операції ніс і навколишні тканини набряклі. Щоки, очі та губи також набряклі. Ви можете відчувати, що ніс закладений. Набряк почне зменшуватися через два тижні після операції. Потім запалення носа почне зменшуватися протягом трьох-шести місяців.

У випадку відкритої ринопластики цей процес може тривати трохи довше. В цілому, наслідки операції відчуваються довше, ніж при первинній ринопластиці.

Тому остаточний результат вторинної ринопластики видно через кілька місяців. За цей час ніс встигне здутися і набути остаточної форми. Повторна консультація проводиться через рік. Тоді може знадобитися додаткова корекція.

Скільки коштує вторинна ринопластика в Іспанії?

В Іспанії операція коштує дешевше, в середньому 3 700 євро. Ціна вторинної ринопластики залежить від характеру операції та її складності. Повна пластика носа, очевидно, буде коштувати дорожче, ніж незначні зміни.

У деяких випадках вторинна ринопластика може покриватися медичним страхуванням. Це відбувається, якщо вона призначена для функціональних цілей.


Якщо вам важко прийняти рішення, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною за зниженою вартістю.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️