Ліпосакція сідничних сумок в Туреччині

ціна ліпосакції сідничних сумок 1
Написано Laurence

Сідничні мішки – це ще один термін для зовнішньої частини стегон. У цій зоні часто розташовуються великі жирові відкладення, через що може скластися враження, що зовнішні частини стегон ширші і більш випнуті.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ліпосакцію сідничних сумок в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент надається виключно в ознайомлювальних цілях і не повинен замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує ліпосакція сідничних сумок в Туреччині?

Середня вартість ліпосакції сідничних мішків у Стамбулі, Туреччина, становить 1 800 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1,600 до €2,000.

ПроцедураЦіна Туреччина
Ліпосакція сідничних мішків1800 €

Що таке ліпосакція сідничних мішків?

Сідничні сумки – це ще один термін для зовнішньої частини стегон. У цій зоні часто розташовуються великі жирові відкладення, через що зовнішня частина стегон може здаватися ширшою і більш випуклою. Верхня частина стегон може здаватися ширшою, ніж стегна.

Сідничні складки – це також ділянка тіла, на яку важко впливати за допомогою здорового харчування та фізичних вправ. З віком стан цієї зони може погіршуватися, оскільки наш метаболізм починає сповільнюватися. Як наслідок, це часто дуже нелюбима частина тіла.

На щастя, ліпосакція в Туреччині – це варіант усунення мішків на животі.

Наскільки ефективна ліпосакція для зменшення мішків на животі?

Ліпосакція є дуже ефективним рішенням у Стамбулі для тих, хто не зміг позбутися своїх мішків за допомогою здорового способу життя. Ліпосакція здатна усунути жировий прошарок, залишаючи при цьому жіночну фігуру.

Чи можна зробити ліпосакцію сідничних мішків?

Якщо ви безуспішно намагалися зменшити об’єм зовнішньої поверхні стегон за допомогою дієти і фізичних вправ, і хотіли б видалити жир, ви можете бути відповідним кандидатом.

Ви також повинні мати індекс маси тіла менше 30. За станом здоров’я ми не можемо запропонувати цю процедуру людям з ІМТ понад 30, оскільки ризик ускладнень занадто високий.

Ви також повинні бути старше 18 років і не палити або бути в змозі відмовитися від куріння принаймні за два тижні до операції і протягом усього періоду відновлення. Ви повинні мати обґрунтовані очікування щодо результатів операції.

Як проводиться ліпосакція сідничних мішків в Туреччині?

Ліпосакція сідничних мішків в Туреччині виконується за допомогою методики, яка називається PAL lipo. Це дуже поширений метод ліпосакції.

На відміну від інших методів ліпосакції, PAL lipo не використовує тепло. Це означає, що ви уникаєте зовнішніх і внутрішніх термічних пошкоджень, а також характерних ознак ліпосакції, таких як брижі на шкірі.

PAL lipo передбачає ін’єкцію розчину, що містить місцевий анестетик і судинозвужувальний засіб, в зовнішню частину стегон. Це не тільки розм’якшує жир, але й зменшує ризик кровотечі, гематом і набряків.

Далі для відсмоктування жирових кульок використовується асистована ліпосакція. Це дозволяє уникнути пошкодження стромальної мережі та кровоносних судин, що знижує ризик виникнення гематом. Потім за допомогою вібруючої канюлі жирові клітини відокремлюються від сполучної тканини.

Завершальним етапом є перерозподіл, коли залишки жиру вирівнюються і переміщуються в інші зони без повторної ін’єкції, залишаючи зовнішню поверхню стегон контурною і гладкою.

Процедура виконується під анестезією AIVT. Це більш сучасний вид внутрішньовенної анестезії. Ви зможете швидше прокинутися після процедури і відчуєте краще самопочуття.

Як проходить період відновлення?

Після ліпосакції сідничних мішків в Туреччині нормально відчувати невеликий набряк, який повинен зникнути через 7-10 днів.

Вам потрібно буде взяти принаймні два-три дні відпустки, щоб повністю відновитися. Вам слід уникати важких фізичних навантажень принаймні протягом двох тижнів. Після цього можна відновити легкі фізичні навантаження. Ви зможете повернутися до звичної повсякденної діяльності загалом через шість тижнів.

Вас попросять носити компресійну білизну навколо стегон. Це допоможе прискорити період відновлення, зменшивши набряк і підтримуючи стегна в найкращій формі.

Компресійну білизну потрібно буде носити постійно протягом трьох тижнів, за винятком купання. Після цього компресійну білизну потрібно буде носити ще три тижні, але тільки вдень.

Результати цієї косметичної операції в Туреччині помітні відразу. Однак для повного зникнення набряків знадобиться від трьох до п’яти місяців.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️