Метод ROPA в Іспанії

Ціновий метод ropa іспанія 1
Написано Émilie

Метод ROPA в Барселоні, Іспанія, є чудовим вибором для лесбійських пар, які хочуть створити сім’ю, і дозволяє кожній партнерці брати участь у процесі вагітності.

NaykrashchaKlinika.com інформує про метод ROPA в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Sommaire
 [show]

    Ціна методу ROPA в Іспанії

    Середня вартість методу ROPA в Іспанії в Барселоні становить 4800 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 4400 євро до 5000 євро.

    PMAЦіна в євро
    ЕКЗ ICSI3100 євро
    ЕКЗ ІКСІ Донорство яйцеклітин3800 євро
    ЕКЗ ІКСІ Подвійна донація яйцеклітин4100 євро
    ЕКЗ ІКСІ Донорство сперми3200 євро
    Донорство сперми800 євро
    Вітрифікація яйцеклітин2600 євро
    Штучна інсемінація1000 євро
    Донорство ембріонів3150 євро
    Методика ROPA (спільне материнство)4800 євро
    Гарантована або компенсованавагітність 15 000 євро

    Що таке метод ROPA?

    Іспанські клініки Барселони пропонують вам не тільки найкращих фахівців, а й найбільш комплексні та інноваційні методи лікування, такі як реципрокне ЕКЗ для лесбійських пар (метод ROPA). Ця процедура є відмінним вибором для лесбійських пар, які бажають створити сім’ю, і дозволяє кожному партнеру брати участь у процесі вагітності.

    ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ РЕЦИПРОКНЕ ЕКЗ МЕТОДОМ РОПА В ІСПАНІЇ?

    Реципрокне ЕКЗ для лесбійських пар працює так само, як і стандартне ЕКЗ. Метод ROPA в Барселоні, також відомий як “спільне материнство”, означає “отримання ооцитів від партнера”. Поряд зі штучним заплідненням, ЕКЗ з донацією сперми є звичайним методом першої лінії для одностатевих пар, які бажають створити сім’ю.

    Реципрокне ЕКЗ відрізняється від стандартного ЕКЗ тим, що дозволяє обом партнерам фізично брати участь у зачатті дитини. Один з партнерів надає яйцеклітини, які будуть використані в ЕКЗ, в той час як інший партнер буде виношувати вагітність, оскільки отримані ембріони переносяться в його або її матку. Обидва партнери відіграють важливу роль у створенні сім’ї: одна жінка є біологічною матір’ю дитини (вона надає яйцеклітину), а інша – гестаційною матір’ю (вона виношує вагітність і народжує дитину).

    Клініки Іспанії розробили методи визначення очікуваного успіху лікування безпліддя. Це безкоштовно, і ви отримаєте результати дослідження заздалегідь і завжди до початку лікування, щоб ви повністю усвідомлювали свої шанси на отримання позитивного результату з кожним циклом лікування.

    МЕТОД РОПА В ІСПАНІЇ КРОК ЗА КРОКОМ

    Метод ROPA в Іспанії дозволяє двом жінкам розділити процес пологів і складається з наступних етапів:

    1. СТИМУЛЯЦІЯ ЯЄЧНИКІВ ПАРТНЕРА, ЯКИЙ НАДАЄ ЯЙЦЕКЛІТИНИ

    Партнерка, яка надає яйцеклітини, проходить цикл стимуляції яєчників і процедуру вилучення яйцеклітин, яка ідентична стандартній процедурі ЕКЗ. Стимуляція яєчників передбачає використання гормонів для виробництва декількох яйцеклітин. У природному менструальному циклі жінка виробляє лише одну яйцеклітину. Препарати для стимуляції фертильності використовуються для того, щоб стимулювати яєчники виробляти більше яйцеклітин. Це означає, що можна зібрати більше яйцеклітин для запліднення.

    Чим більше запліднених яйцеклітин, тим більший вибір ембріонів для використання в лікуванні. Для моніторингу росту фолікулів і забезпечення оптимальної реакції на стимуляцію будуть проводитися регулярні ультразвукові дослідження, а в деяких випадках – гормональні аналізи крові.

    2. ВИЛУЧЕННЯ ЯЙЦЕКЛІТИН

    Після того, як фолікули досягнуть певного розміру, виміряного за допомогою ультразвуку, вам буде введено інший гормон, щоб допомогти яйцеклітинам дозріти. Приблизно через 36 годин ваші яйцеклітини будуть готові до вилучення. Забір яйцеклітин проводиться в операційній під легкою анестезією (седацією), щоб ви почувалися повністю комфортно і не відчували болю під час процедури.

    Процедура вилучення яйцеклітин триває лише від 10 до 15 хвилин. Вона проводиться під контролем ультразвуку, що дозволяє візуалізувати порожнину матки і дістатися до яєчника та фолікулів. Процедура практично безризикова.

    3. ЗАПЛІДНЕННЯ ТА КУЛЬТИВУВАННЯ ЕМБРІОНІВ

    Зібрані яйцеклітини змішуються зі спермою вашого партнера або, якщо це можливо, донора в лабораторії за допомогою крихітної стерильної піпетки (скляної пробірки). Наступного дня їх перевіряють, чи були вони запліднені (запліднена яйцеклітина називається зигота).

    4. ПАРТНЕР, ЯКИЙ БУДЕ ВИНОШУВАТИ ВАГІТНІСТЬ

    Партнер, який буде виношувати вагітність, готується до перенесення ембріонів. Ви пройдете просту пряму процедуру підготовки матки та ендометрію (внутрішньої оболонки матки) до перенесення ембріонів. Це лікування допоможе підтримувати матку в хорошому стані до моменту перенесення. Вам дадуть ліки (відомі як гормональна замісна терапія) для потовщення слизової оболонки матки. Необхідно буде пройти кілька перевірок, щоб переконатися, що підготовка проходить добре.

    Обидва партнери повинні синхронізувати свої менструальні цикли. Якщо синхронізація неможлива, створені ембріони можуть бути заморожені і передані партнеру під час наступної гормональної підготовки.

    5. ПЕРЕНЕСЕННЯ ЕМБРІОНІВ

    Перенесення ембріонів є останнім вирішальним етапом у процесі досягнення вагітності після реципрокного ЕКЗ. Перенесення ембріонів є вирішальним етапом процедури і зазвичай проводиться через 72 години (3 дні) після отримання яйцеклітин. За одну процедуру переноситься максимум два ембріони.

    Процес перенесення ембріонів дуже простий і проводиться в операційній, так само як і забір яйцеклітин. Ембріони поміщаються в матку за допомогою тонкої гнучкої трубки (катетер для перенесення ембріонів), яка не пошкоджує репродуктивний тракт (слизову оболонку порожнини матки). Перенесення ембріонів є безболісним і не потребує седації чи анестезії.

    Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

    За запитом та
    без жодних зобов’язань з вашого боку.

    100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

    Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

    Про автора

    Émilie

    Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

    ‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️