Ринопластика та Туніс

ринопластика в тунісі2 1
Написано Manuella

Все, що потрібно знати про ринопластику в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної ринопластики в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про ринопластику в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна ринопластики в Туніс

Середня вартість ринопластики в Тунісі становить 2 000 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 1800 євро до 2200 євро. Ця ціна включає витрати на готель і лікарню, трансфер з аеропорту, перекладача і медикаменти. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 2 години. Тривалість перебування – 7 днів, перебування в лікарні – 1 ніч. Остаточний результат видно протягом 6 місяців.

ПроцедуриЦіни Туніс
Ринопластика2000 €
Вторинна ринопластика2200 €

Ринопластика в Тунісі: чому варто обрати саме цей напрямок?

Косметична хірургія довгий час лякала людей через потенційні побічні ефекти та ризики. Однак вона починає набирати популярність, і кількість людей, які проходять процедури такого типу, постійно зростає.

Ринопластика – одна з найпопулярніших процедур косметичної хірургії. Багато людей комплексують через свій ніс і замислюються про те, щоб змінити його за допомогою ринопластики.

Туніс є популярним напрямком для ринопластики через високу якість наданої медичної допомоги в поєднанні з привабливими цінами, які пропонують клініки країни. Дізнайтеся більше про ринопластику в Тунісі.

Ринопластика – дуже затребувана процедура

На ринопластику припадає 10% косметичних хірургічних операцій, що проводяться в усьому світі. Цифра, яка постійно зростає. І небезпідставно: ринопластика дозволяє змінити зовнішній вигляд носа на краще. Довгий час люди ставилися до ринопластики з пересторогою, побоюючись, що операція призведе до невтішних або навіть катастрофічних результатів.

Але навички хірургів, розвиток медицини та обладнання, що використовується, поставили цей вид операцій під контроль. Сьогодні ринопластика – це практично нешкідлива процедура, за умови, що вона проводиться у відповідній клініці і компетентним хірургом.

image de la structure osseuse d'un nez

Навіщо робити ринопластику?

Хоча деякі люди приймають себе такими, якими вони є, інші хотіли б виправити те, що вони вважають косметичними недоліками свого обличчя. У таких випадках часто йдеться про ніс. Занадто довгий, занадто товстий, занадто викривлений.

Ринопластика дозволяє пацієнтам нарешті отримати той вигляд, про який вони мріяли. Ринопластика проводиться як чоловікам, так і жінкам, хоча більшість пацієнтів – жінки.

Хоча більшість людей прагнуть покращити свій зовнішній вигляд за допомогою ринопластики, деякі літні люди просто хочуть виглядати молодше. Насправді, виправлення звисання носа, яке з’являється після п’ятдесяти років, може надати вам більш молодого вигляду.

Нарешті, ринопластика може мати і не естетичну мету. Деякі пацієнти мають труднощі з диханням через форму свого носа. В такому випадку зміна форми носа може покласти край цим стражданням.

Можливості ринопластики

Щоб дати вам уявлення про зміни, які ця хірургічна процедура здатна викликати в носі, наведемо короткий огляд у списку нижче:

  • Корекція кінчика носа. Він може бути опущеним, занадто високим, защемленим, тонким, широким тощо.
  • Виправлення проблем з ніздрями (занадто широкі, занадто короткі)
  • Корекція занадто вираженої основи носа або, навпаки, запалого перенісся
  • Корекція запалого кореня носа.

Як проходить ринопластика в Тунісі?

Як і всі хірургічні операції, ринопластика проходить за процедурою, розділеною на кілька окремих етапів. Дотримання цієї процедури є обов’язком кожного хірурга і має важливе значення для успішного проведення операції.

Первинна консультація

Передопераційна консультація – це найперший етап. Ви приходите в кабінет лікаря не для того, щоб провести операцію, а для того, щоб поставити початковий діагноз. Хірург уважно огляне ваш ніс і задасть вам питання, щоб зрозуміти, що саме ви хочете змінити. Він перевірить, чи немає у вас викривлення перенісся, а потім запропонує септоринопластику.

Його роль також полягає в тому, щоб проінформувати вас про деталі операції та обговорити з вами післяопераційне лікування.

Лікар також повинен приборкати будь-які нереалістичні очікування і повернути вас на землю. Він повинен переконатися, що ви впевнені в тому, чого хочете, і що ви не очікуєте чудодійних результатів.

Нарешті, передопераційна консультація також допоможе визначити, чи є у вас протипоказання до ринопластики.

Протипоказання до ринопластики

Деякі протипоказання роблять ринопластику недоцільною для пацієнта, і саме лікар повинен їх виявити. Це можуть бути певні психічні розлади, депресія або сильні напади тривоги, які потребують лікування.

Окрім цих захворювань, операція може стати неможливою у разі певних патологій серця, легенів або порушень згортання крові. Деякі надмірні вади розвитку черепа також можуть бути усунені, як і вади розвитку носа, які не піддаються корекції за допомогою ринопластики.

Фото міста Туніс

Нарешті, лікарі можуть виключити ринопластику, якщо пацієнт надмірно палить.

Хід операції

Після первинної консультації призначається повторний прийом на операцію, якщо ви не відповідаєте протипоказанням до ринопластики. Операція проводиться під загальним наркозом, тому ви не будете перебувати у свідомості під час процедури. Підхід до операції відрізняється залежно від того, що саме потрібно виправити.

Систематично робиться розріз всередині ніздрів. Іноді можуть бути зроблені й інші розрізи, зокрема, на зовнішній шкірі або кінчику носа. Ці розрізи дозволять хірургу модулювати структури і хрящі, щоб змінити їх положення і виправити дефекти носа відповідно до побажань пацієнта.

Звичайно, після завершення операції ці розрізи зашиваються. Слід також зазначити, що якщо у пацієнта є проблеми з диханням, то вони виправляються одночасно, щоб не робити додаткових розрізів без необхідності.

Також слід знати, що ринопластика може вимагати додавання хряща для зміни форми носа. Цей хрящ береться з донорської ділянки вашого тіла. Однак такі випадки трапляються рідко, і лікар не може приступити до такого видалення без вашої попередньої згоди.

Тривалість операції залежить від конкретного випадку та обсягу роботи, але в середньому становить від 2 до 4 годин.

Після операції

Після ринопластики ви прокидаєтеся з пов’язкою на носі і гнотами в ніздрях. Залежно від типу ринопластики, поверх пов’язки може бути додана пластикова шина, а також інші силіконові шини всередині ніздрів. Вам потрібно буде залишатися в стаціонарі клініки, поки гноти не будуть видалені, що зазвичай відбувається через 2 дні після операції.

Деякий час вам доведеться дихати ротом, оскільки носова перегородка ще не буде функціонувати. Ніс буде набряклим, і вам порадять спати з піднятою головою, щоб зменшити цей набряк.

Що стосується швів, то внутрішні шви розсмокчуться самостійно, в той час як шви на зовнішній стороні носа хірург зніме через тиждень. Шину знімають від тижня до 10 днів, залежно від випадку.

Фото міста Сфакс в Тунісі

Як це відчувається?

Після операції ви відчуватимете відчуття закладеності носа. Ви можете помітити деякі синці на обличчі, які пройдуть через кілька тижнів. Ніс і губи також стануть менш чутливими. Всі ці симптоми є нормальними і поступово зникнуть через кілька тижнів. Будьте обережні, не сякайтеся, інакше ви відчуєте сильний біль.

Переривання роботи

Після ринопластики ви, очевидно, не зможете продовжувати свою професійну діяльність. Ви зможете повернутися до роботи через 10 днів, або навіть довше, якщо ви займаєтеся фізично важкою діяльністю. Також слід уникати занять спортом і підняття важких предметів. Як бачите, повний спокій протягом щонайменше 10 днів.

Ринопластика: результати, на які варто очікувати

Після ринопластики ви не зможете побачити негайних результатів, оскільки ніс все ще буде під пов’язкою, а обличчя вкрите синцями. Повністю результати стають помітними через 3 місяці після операції, коли шрами і набряки повністю зникають. Однак перші результати можна буде побачити вже через 10 днів, коли набряк значно зменшиться.

Через рік ніс адаптується до операції і набуде ще більш гармонійної форми.

До вашої уваги відеозвіт про ринопластику в Тунісі

Відеозвіт про ринопластику в Тунісі

Фото до і після ринопластики

photo avant apres rhinoplastie en tunisie
photo avant apres rhinoplastie en tunisie

Скільки коштує ринопластика в Тунісі?

Європейці, як і багато жителів інших країн, зазвичай вважають за краще робити ринопластику за кордоном, і зокрема в Тунісі. Основна причина полягає в тому, що операція набагато доступніша за ціною. У клініках Тунісу ціна ринопластики варіюється від 1 700 до 2 200 євро. У цю вартість входить проживання, операція, послуги анестезіолога, трансфер з аеропорту і медикаменти.

Високоякісна медицина

Якщо не брати до уваги ціни, Туніс також пропонує високоякісне медичне обслуговування. Носові хірурги в Тунісі надзвичайно компетентні, а інструменти, які вони використовують, є найсучаснішими. Клініки також дуже сучасні. Словом, все, що потрібно для якісного хірургічного втручання.

Як зробити ринопластику в Тунісі?

Процедура займає багато часу, починаючи з бронювання квитка на літак, бронювання готелю і закінчуючи вибором клініки (адже не всі клініки однакові). Ось чому ми пропонуємо вам комплексну послугу. Ми подбаємо про все за вас, від бронювання авіаквитка до організації передопераційної консультації!


Маєте проблеми з вибором правильної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам зробити вашу операцію в Тунісі успішною. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️