Ендопротезування кульшового суглоба в Туреччині

протез тазостегнового суглоба Туреччина ціна 1
Написано Erika

Тотальне ендопротезування кульшового суглоба – це хірургічна операція, під час якої хворі хрящі та кістки кульшового суглоба замінюють штучними матеріалами.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про операцію з ендопротезування кульшового суглоба в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує заміна кульшового суглоба в Туреччині?

Середня вартість ендопротезування кульшового суглоба в Туреччині в Стамбулі становить 6 500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 6 000 євро до 10 000 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Ендопротезування кульшового суглоба6500 €

Що таке тотальне ендопротезування кульшового суглоба?

Тотальне ендопротезування кульшового суглоба в Туреччині в Стамбулі – це хірургічна процедура, при якій хворі хрящі і кістки в тазостегновому суглобі хірургічно замінюються штучними матеріалами.

Навіщо потрібна заміна тазостегнового суглоба?

Метою ендопротезування кульшового суглоба в Стамбулі є полегшення болю і поліпшення функції тазостегнового суглоба. Ендопротезування кульшового суглоба зазвичай розглядається тільки після того, як інші методи лікування, такі як знеболюючі препарати і фізіотерапія, виявилися неефективними.

Які захворювання зазвичай лікують за допомогою ендопротезування кульшового суглоба?

Тотальне ендопротезування кульшового суглоба зазвичай використовується для лікування :

  • Пошкодження суглобів, спричинене остеоартритом.
  • Ревматоїдний артрит
  • Травматичний артрит
  • Переломи стегна
  • Аваскулярний некроз
  • Доброякісні та злоякісні пухлини кісток та інші менш поширені захворювання

Як довго прослужить новий кульшовий суглоб?

Очікується, що новий кульшовий суглоб прослужить більше десяти років у 90% пацієнтів. Існує 80% ймовірність того, що заміна кульшового суглоба прослужить 20 років і більше.

Які ще існують види ендопротезування кульшового суглоба?

  • Часткове ендопротезування кульшового суглоба
    Тазостегновий суглоб – це кульшовий суглоб. Він може бути пошкоджений через хворобу або знос. Якщо пошкоджено лише частину суглоба, можна розглянути можливість часткового ендопротезування кульшового суглоба.
    При частковому ендопротезуванні кульшового суглоба кульшову западину, як правило, залишають неушкодженою. Головка стегнової кістки замінюється штучним компонентом, подібним до того, що використовується при тотальному ендопротезуванні кульшового суглоба. Іноді на кістку встановлюють пристрій, щоб не відрізати верхню частину стегнової кістки.
  • Малоінвазивне ендопротезування кульшового суглоба
    Малоінвазивне ендопротезування кульшового суглоба дозволяє хірургу виконати заміну кульшового суглоба через один або два невеликих розрізи. У порівнянні з традиційним ендопротезуванням кульшового суглоба, ця методика дозволяє зменшити біль і прискорити загоєння.
    Малоінвазивне ендопротезування кульшового суглоба не проводилося протягом тривалого часу, тому достовірних досліджень, які б порівнювали його з традиційним методом, немає.
  • Ревізійне ендопротезування кульшового суглоба
    Штучні імплантати з часом зношуються і можуть потребувати заміни. Ревізійне ендопротезування кульшового суглоба – це процедура заміни зношеного імплантату.
    Ревізії кульшового суглоба складніші, ніж перші, і їх результати не такі хороші. Ризик ускладнень зростає з кожною ревізією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Про автора

Erika

Мене звати Еріка. Після більш ніж 10 років проведення медичних досліджень я вирішила присвятити себе науковій та медичній літературі з 2018 року. Я набула досвіду в різних галузях, таких як косметична, стоматологічна, баріатрична та офтальмологічна хірургія. Цей новий напрямок дозволяє мені ділитися своїми знаннями.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️