Косметична хірургія в Тунісі

естетична хірургія туніс 1
Написано William

Косметична хірургія в Тунісі досягла величезного прогресу з точки зору медичного туризму. Різні види хірургічних операцій пропонуються кращими хірургами світу. Якщо ви розглядаєте можливість медичного перебування з метою косметичної хірургії в Тунісі, скористайтеся нашим повним путівником, щоб дізнатися, скільки це коштує і як проводяться операції.

NaykrashchaKlinika.com інформує про косметичну хірургію в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціни на пластичні операції в Тунісі

Ціна підтяжки обличчя в Тунісі становить 2400 євро. Блефаропластика коштує 1400 євро. Ринопластика коштує 1700 євро. Збільшення грудей в Тунісі коштує 1800 євро. Ліпосакція коштує 1900 євро, а пересадка волосся – 2200 євро. Ці ціни залежать від досвіду клініки та авторитету хірурга.

ПроцедуриЦіна в євроТривалість перебування
Підтяжка обличчя2400 €8 днів
Блефаропластика1400 €4 дні
Ринопластика1700 €6 днів
Збільшення грудей1800 €5 днів
Ліпосакція1900 €6 днів
Пересадка волосся2200 €4 дні

Що таке косметична хірургія в Тунісі?

Косметична хірургія в Тунісі – це практика реконструкції тіла після вади розвитку, операції або нещасного випадку. Косметична хірургія також можеполіпшити зовнішній вигляд тіла і допомогти людям з комплексами відчути себе краще.

Операції з косметичної хірургії проводяться виключно лікарями-спеціалістами з великим досвідом роботи в цій галузі.

Пластична хірургія обличчя

Існує кілька видів косметичної хірургії обличчя. Ліпофілінг обличчя в Тунісі – одна з найпоширеніших операцій, яка може бути використана для відновлення обличчя, позначеного зморшками і старінням, або для додання повноти худорлявому обличчю. Для в’ялої шкіри на шиї існує також шийно-лицьова підтяжка.

Інші операції на обличчі включають ринопластику для зміни форми носа і блефаропластику для корекції опущених повік. Для людей, які страждають від подвійного підборіддя, геніопластика також є дуже хорошим рішенням.

Пластика обличчя не тільки зменшує ознаки старіння, але й виправляє певні недоліки.

Контурна пластика тіла

Косметична хірургія фігури та кінцівок має на метігармонізувати тіло та виправити певні дефекти. За допомогою таких операцій, як ліпосакція, BBL іабдомінопластика, можна видалити надлишки жиру з певних частин тіла, зокрема, з живота, стегон і рук. Видалений під час цього процесу жир можна також ввести повторно, щоб збільшити об’єм і відновити більш гармонійне тіло. Ця практика називається ліпофілінг.

Існує кілька видів косметичної хірургії для фігури, і навіть для кінцівок. Можна навіть пройти пенопластику, яка може подовжити і збільшити розмір чоловічого статевого члена.

Косметична хірургія грудей

Пластикагрудей також дуже поширена в Тунісі. Можна зробити операцію по збільшенню об’єму грудей, зізбільшенням грудей за допомогою імплантатів. Також можлива підтяжка обличчя для людей, які комплексують через обвислі груди.

Зменшення грудей також проводиться для людей з великими грудьми, які викликають біль у спині.

Також проводяться втручання при гінекомастії у чоловіків, з метою зменшення набряку молочної залози.

Естетична реконструктивна хірургія

У Тунісі проводиться велика кількість реконструктивних операцій, щоб допомогти людям з деформаціями або постраждалим від нещасного випадку повернути нормальний зовнішній вигляд.

Багато методів реконструкції грудей проводяться для допомоги жінкам, яким видалили груди. Також проводяться операції з відновлення нормальної, здорової шкіри після опіків.

Який профіль ідеального кандидата на пластичну операцію в Тунісі?

Багато людей комплексують з приводу своєї зовнішності і певних аспектів свого тіла, і це може мати величезний вплив на їхню самооцінку. Естетична хірургія іноді є єдиним рішенням, яке допомагає пацієнтам почуватися краще, виправляючи те, що вони сприймають як недоліки.

Реконструктивна хірургія, з іншого боку, дозволяє жертвам нещасних випадків або деформацій повернутися до більш-менш нормального життя. Вона допомагає їм як фізично, так і морально.

Загалом косметична хірургія спрямована на людей, які хочуть:

  • Виглядати молодше;
  • Виправити недоліки, які їм не подобаються
  • Почуватися комфортніше у власному тілі;
  • Виглядати краще і відчувати себе впевненіше.

Звичайно, слід пам’ятати, що косметична хірургія – це медична процедура, яка потребує анестезії. Залежно від типу необхідної операції, анестезія може бути місцевою або загальною, тому хороша підготовка має важливе значення, і рішення не повинно прийматися легковажно.

Як працює косметична хірургія?

Косметична операція проводиться лікарем-спеціалістом після кількох обстежень і консультацій. Тривалість операції залежить від її типу і, перш за все, від стану пацієнта. Наприклад, пластика повік може тривати від 40 хвилин до 2 годин, підтяжка обличчя – до 3 годин, а реконструкція грудей – до 5 годин.

Підготовка до операції

Першим кроком є зустріч з лікарем, який буде проводити вашу пластичну операцію. Мета зустрічі – обговорити причину вашого вибору і ваші мотиви.

Потім ви пройдете загальне обстеження для оцінки стану вашого здоров’я, і будуть зроблені передопераційні фотографії. Ви також здасте ряд аналізів і відвідаєте анестезіолога.

Clinique Pasteur Tunis

Процедура косметичної операції

У день операції важливо дотримуватися рекомендацій лікаря, тому ви повинні прийти молодим і не приймати ніяких ліків протягом попередніх 15 днів.

Вас відвезуть в операційну, де анестезіолог занурить вас у сон. Процедура операції залежить від типу операції, але, як правило, триває від 40 до 4 годин (залежно від типу необхідної операції). Після завершення операції вас переведуть у післяопераційну палату і дадуть знеболювальне, якщо ви відчуваєте біль.

Післяопераційне спостереження

Після деяких операцій вам може знадобитися залишитися в лікарні на два дні. Через кілька днів після операції вас оглянуть, щоб переконатися, що все пройшло добре.

Після цього ви будете проходити огляд через місяць, потім через шість місяців, а потім раз на рік.

Запобіжні заходи після пластичної операції

Хоча косметична хірургія не пов’язана з великими ризиками, все ж існують певні запобіжні заходи, яких слід дотримуватися після операції.

Як правило, рекомендується взяти кілька вихідних днів після перебування в клініці, щоб дати можливість повноцінно відновитися після операції.

Також слід уникати плавання протягом 10 днів після операції і не перебувати на сонці протягом 3 місяців після операції, щоб забезпечити краще загоєння.

Скільки коштує пластична операція в Тунісі?

Ціна медичного перебування в Тунісі залежить від декількох факторів, включаючи кількість ночей, які ви проведете в клініці, і тип обраної вами операції. Вас будуть лікувати найкращі хірурги, а точний кошторис можна буде скласти під час першої консультації.

Ось ціни на деякі операції:

  • Підтяжка обличчя: 2400 євро ;
  • Блефаропластика: 1400 євро ;
  • Ринопластика: 1700 євро;
  • Збільшення грудей: 1800 євро;
  • Повна ліпосакція: 1900 євро ;
  • Пересадка волосся: 2200 євро.

Маєте проблеми з вибором відповідної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе Вам забезпечити успіх Вашої операції в Тунісі. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

William

Мене звати Вільям Ройєр, я медичний письменник, який має досвід написання складних наукових текстів. Я спеціалізуюся на імунології та гематології. Я знаходжу велике натхнення у тісній співпраці з різними медичними працівниками, включаючи лікарів, медсестер та адвокатів пацієнтів. Я також публікую огляди.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️