Що таке пластична хірургія?

естетична пластична хірургія 1
Написано Erika

Пластична та естетична хірургія стала найпопулярнішою процедурою у світі. Технологічний прогрес, нижчі ціни та більша схильність до естетичного вдосконалення – все це сприяло вибуховому зростанню її популярності.

Прикладами пластичної та естетичної хірургії єзбільшення грудей, ін’єкції ботоксу та шкірні філери. Пластична та естетична хірургія, по суті, передбачає корекцію або реконструкцію функцій, зовнішнього вигляду та форми.

Які види пластичної хірургії доступні?

NaykrashchaKlinika.com з’єднує вас з клініками по всьому світу, які пропонують широкий спектр пластичних і косметичних операцій в Туреччині. Хоча пластична і косметична хірургія вважається суто естетичною, більшість процедур є реконструктивними; лікування опіків, аномалій, травматичних ушкоджень та інфекцій. Реконструктивні процедури можуть включати маммопластику та зменшення грудей.

Хоча реконструктивна хірургія є найпоширенішою формою пластичної та естетичної хірургії, зростає попит на естетичне лікування. Вони можуть бути хірургічними, такими як ринопластика, або нехірургічними, такими як ін’єкції ботоксу або лазерне шліфування шкіри.

З майже 10 мільйонами процедур, що проводяться щороку в Сполучених Штатах, пластична та естетична хірургія є однією з найбільш швидкозростаючих галузей медицини.

Інші приклади популярних косметичних процедур включають

  • Пластика повік (блефаропластика)
  • Абдомінопластика
  • Збільшення сідниць
  • Хімічний пілінг
  • Мікродермабразія
  • Видалення татуювань
  • Підтяжка обличчя

Де найкраще зробити пластичну операцію за кордоном?

Розвиток технологій, знань і досвіду призвів до широкої доступності якісної пластичної та косметичної хірургії в усьому світі, часто за цінами, значно нижчими, ніж у США та Європі.

З розвитком лоукост-перевезень виїзд за кордон для проведення пластичної операції став реальною альтернативою. Однак NaykrashchaKlinika.com усвідомлює всі труднощі, пов’язані з пошуком відповідної клініки для проведення таких пластичних операцій. Саме з цієї причини ми створили платформу, яка надає вам всю необхідну інформацію, щоб зробити вибір найбільш підходящої клініки для вашої процедури косметичної хірургії.

Ми перерахували численні клініки в таких країнах, як Туреччина, Туніс таІспанія, які пропонують доступні та якісні процедури пластичної хірургії . Крім того, багато з найсучасніших світових клінік пластичної хірургії зараз розташовані в популярних туристичних районах, що робить косметичні процедури за кордоном найбільш розслаблюючим і позбавленим стресу варіантом.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Erika

Мене звати Еріка. Після більш ніж 10 років проведення медичних досліджень я вирішила присвятити себе науковій та медичній літературі з 2018 року. Я набула досвіду в різних галузях, таких як косметична, стоматологічна, баріатрична та офтальмологічна хірургія. Цей новий напрямок дозволяє мені ділитися своїми знаннями.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️