Збільшення пеніса в Іспанії

збільшення пеніса іспанія 1
Написано Émilie

Збільшення пеніса в Іспанії, яке іноді називають чоловічою корекцією, включає в себе різні методи, спрямовані на збільшення еректильної жорсткості, окружності або довжини статевого члена людини.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про збільшення статевого члена в Іспанії і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна на збільшення пеніса в Іспанії

Середня вартість операції зі збільшення пеніса в Іспанії в Мадриді становить 3 100 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 2 800 до 3 400 євро.

ПроцедураЦіна Іспанія
Збільшення пеніса3100 €

Що таке збільшення пеніса?

Збільшення пеніса, яке іноді називають чоловічою стимуляцією, включає в себе різні методи, призначені для збільшення еректильної жорсткості, обхвату або довжини статевого члена людини. Процедури варіюються від мануальних вправ до розтягуючих пристроїв і хірургічного лікування, з повідомленнями про позитивні результати і невдачі в усьому світі.

Вимоги до кандидата:

  • Бути старше 21 року
  • Бути обрізаним
  • Не мати серйозних проблем зі здоров’ям (наприклад, постійне вживання антикоагулянтів, погано контрольований діабет, серйозні інфекційні захворювання, високий кров’яний тиск тощо)
  • Якщо у вас є історія хірургічних операцій на статевому члені (ін’єкції жиру, шкірні трансплантати, AlloDerm, ін’єкції PMMA / силікону), вам слід обговорити це з експертним консультантом по збільшенню пеніса в Іспанії.

Процедура збільшення пеніса в Іспанії

  • Госпіталізація: амбулаторно
  • Анестезія: загальна анестезія або седація
  • Тривалість процедури: від 45 до 60 хвилин
  • Тривалість перебування: Повернення додому в той же день, контрольний огляд в клініці через 2-3 дні.
  • Дискомфорт: Різний; від легкого до помірного; усувається за допомогою призначених знеболювальних.
  • Очікування: запалення протягом перших двох тижнів; ймовірні синці; еректильний біль протягом перших двох тижнів (лікується медикаментозно).
  • Кінцеві результати: Негайне покращення в’ялого обхвату і довжини, а також ерегованого обхвату; покращення довжини ерегованого статевого члена через 3-6 місяців після операції.
  • Тривалість результатів: Постійний

Хірургічне втручання

Дві основні базові операції позбільшенню пеніса в Іспанії

  • Збільшення пеніса. Найпоширеніша операція передбачає розрізання зв’язки, яка з’єднує пеніс з тазовою кісткою. Це дозволяє додатковій частині стовбура, зазвичай менше дюйма, бути видимою зовні тіла. Щоб запобігти повторному зрощенню зв’язок, чоловік повинен використовувати пристрої для розтягування або обтяження щодня протягом приблизно 6 місяців.
  • Збільшення пеніса. Для чоловіків, які вважають свій пеніс дуже тонким, більш суперечливі процедури можуть потовщити його за допомогою тканинних трансплантатів, імплантованого жиру або силікону.

Добавки та таблетки

Мазі, таблетки і пластирі для збільшення пеніса часто доступні в Інтернеті. Хоча деякі продукти містять безпечні інгредієнти, більшість з них не були протестовані на побічні ефекти та безпеку, і жоден з них не показав своєї ефективності.

Фізичні процедури

Для збільшення розміру пеніса людини використовували різні фізичні терапевтичні процедури. На сьогоднішній день жодна з них не була успішною. Зазвичай ці методи включають підвищення кров’яного тиску та/або збільшення притоку крові до пеніса, розтягування і подовження за допомогою невеликих ваг.

Помпа для збільшення пеніса на водній основі

Помпа для пеніса – це циліндр, встановлений на пеніс, з моторизованим або ручним насосом, який зазвичай створює частковий вакуум навколо пеніса, поглинаючи його в міру всмоктування крові. Зі збільшенням вакууму збільшується і тиск у кровоносних судинах статевого члена; підвищений вакуум призводить до пошкодження судин. Щоб утримати кров у пенісі, необхідно використовувати джгутоподібне кільце, інакше ерекція миттєво зникає.

Затискання

Затискання – небезпечний і ризикований метод. Мета затискання – збільшити розмір пеніса за допомогою стягуючого пристрою, наприклад, тугого пенісного кільця, шнурка від взуття або кабельної стяжки, щоб обмежити потік крові назовні пеніса. Пристрій міцно прикріплюють до основи ерегованого органу, і чоловік здійснює “ерекцію” (тривалу мастурбацію). Металеве кільце для пеніса небезпечне тим, що кров, яка затримується в пенісі, може ускладнити зняття кільця без необхідності екстреної хірургічної операції або ампутації. Затягування може спричинити руйнівні довгострокові пошкодження пеніса.

Jelqing

Jelqing – це мадридський метод фізіотерапії, призначений для досягнення “природного збільшення пеніса” шляхом покращення кровообігу та артеріального тиску. Він передбачає безперервне погладжування пеніса, здійснюючи тиск від основи стовбура до верхівки голівки; також були розроблені пристрої для досягнення того ж ефекту. Цю активність можна описати як “доїння”.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️