Ціна на збільшення пеніса в Дубаї

збільшення пеніса ціна дубай e1614011452910 1
Написано Erika

Все, що потрібно знати про збільшення пеніса в Дубаї! Яка середня ціна в Дубаї? Наші поради для успішного збільшення пеніса в Дубаї.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про збільшення статевого члена в Дубаї та допоможе записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на збільшення пеніса в Дубаї

Середня вартість збільшення пеніса в Дубаї становить 5500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €5 000 до €6 000.

ПроцедураЦіна Дубай
Збільшення пеніса5500 €

Що такезбільшення пеніса?

Дослідження показують, що 45% чоловіків незадоволені або страждають від тривоги через розмір свого пеніса.

Настав час поставитися до цих чоловіків серйозно і надати їм доступ до найсучасніших медичних методів лікування.

Збільшення та подовження пеніса в двох словах:

  • Медично доведені методи збільшення пеніса (доступні хірургічні та нехірургічні варіанти), які можуть безпечно і успішно збільшити довжину пеніса на 2-5 см, а також окружність пеніса і голівки на 30-50%.
  • Денний стаціонарта малоінвазивні методи лікування (без нічного перебування в стаціонарі та мінімальний час простою)

Чоловіки повинні знати, що існує лише два ефективних варіанти збільшення пеніса:

  • Операція зі збільшення пеніса для збільшення довжини та обхвату : це амбулаторна хірургічна процедура (не вимагає нічного перебування в лікарні), яка може збільшити довжину та обхват чоловічого статевого члена. Результати є постійними, і операцію можна повторити, якщо є потреба у подальшому збільшенні розміру.
  • Нехірургічне збільшення пеніса (тільки окру жності): Полягає у введенні наповнювача в пеніс для збільшення його об’єму. Слід зазначити, що це не постійне рішення (наповнювач з часом розсмоктується), а загалом безпечна і оборотна процедура, яку можна виконати за 30 хвилин з місцевою анестезією і повторювати так часто, як це необхідно.

Зверніть увагу, що таблетки, креми та інші препарати, що рекламуються для збільшення пеніса, не працюють, а в багатьох випадках можуть бути небезпечними і їх слід категорично уникати!

Вартість процедур зізбільшення пеніса в Дубаї залежить від вибору пацієнта між хірургічним і нехірургічним варіантом, застосовуваної хірургічної техніки і результатів, яких ви бажаєте досягти. Ми не дотримуємося універсальної цінової політики, і ціни встановлюються в кожному конкретному випадку після оцінки нашими досвідченими хірургами.

Повне збільшення пеніса – комбіноване збільшення довжини та ширини (найпопулярніша операція)

  • Одноденна операція (немає необхідності залишатися на ніч у лікарні)
  • Збільшення довжини на 1-2 дюйми (2-5 см)
  • 30-40% збільшення обхвату
  • Постійні результати

Збільшення окружності – Ін’єкція аутологічного жиру (хірургічна)

  • Денна операція (не потрібно ночувати в лікарні)
  • збільшення довжини на 1-2 см у в’ялому стані за рахунок збільшення ваги пеніса
  • 30-40% збільшення в обхваті
  • Постійні результати

Збільшення довжини – лігаментоліз (хірургічний)

  • Денна операція (не потрібно ночувати в лікарні)
  • Збільшення довжини від 1 до 2 дюймів (від 2 до 5 см)
  • Постійні результати

Нехірургічне збільшення обхвату – ін’єкція гіалуронової кислоти

  • Процедура в кабінеті займає всього одну годину, після чого ви можете повернутися до своїх повсякденних справ
  • від 1 до 2 см збільшення довжини при в’ялому стані за рахунок збільшення ваги пеніса
  • 30-40% збільшення в обхваті
  • Нестійкий результат – потрібне щорічне поповнення

Інші варіанти лікування, доступні для збільшення п еніса в Дубаї

Наступні процедури можна поєднувати з одним із наших пакетів послуг зі збільшення пеніса або виконувати окремо:

Скротопластика передбачає видалення надлишкової шкіри мошонки, яка прикріплена до нижньої частини пеніса. У деяких чоловіків шкіра мошонки поширюється до середини статевого члена. Видалення цієї зайвої шкіри може додати значної візуальної довжини.

Пацієнтам, які перенесли операцію зі збільшення обхвату, одночасне обрізання може покращити естетичний вигляд збільшеного обхвату.

Для чоловіків із синдромом “похованого пеніса” або надлишком жиру в надлобковій ділянці (зона лобкового оволосіння) видалення цього жиру за допомогою ліпосакції (дешевший варіант) або висічення (дорожчий варіант) може суттєво візуально збільшити розмір пеніса.

Я хотів би збільшити розмір свого пеніса. Що мені робити далі?

Якщо ви хочете збільшити розмір свого пеніса, радимо вам записатися на консультацію до одного з наших висококваліфікованих лікарів-партнерів. Під час консультації хірург огляне вас і детально пояснить всі можливі варіанти лікування, обговорить розмір, якого ви хотіли б досягти, і відповість на всі питання, які у вас виникнуть.

Збільшення пеніса в Дубаї – поширені запитання

Чи дійсно збільшення пеніса працює?

Хірургічне втручання залишається золотим стандартом для збільшення пеніса і проводиться вже понад 30 років (а можливо, і довше) сотням тисяч чоловіків.

Незважаючи на це, існує безпрецедентна кількість дезінформації, в основному в Інтернеті, щодо того, чи є це ефективною та безпечною хірургічною процедурою.

Наша медична думка полягає в тому, що за допомогою сучасних операційних методик, які виконуються досвідченими лікарями, справжнє збільшення пеніса є можливим і безпечним. Звичайно, як і при будь-якому іншому типі операції, результат буде залежати від :

  • Досвіду та майстерності хірурга;
  • Хірургічної техніки, що використовується;
  • Очікування від лікування; і
  • Післяопераційного догляду та бажання пацієнта досягти бажаного результату.

Чи є результати постійними?

За умови дотримання післяопераційних інструкцій, результати операції зі збільшення пеніса є постійними для переважної більшості пацієнтів.

У разі збільшення довжини, результати, які ви бачите одразу після операції, будуть покращуватися з часом, якщо ви будете дотримуватися наших післяопераційних інструкцій.

При збільшенні обхвату за допомогою ін’єкції аутологічного жиру слід очікувати, що ви збережете близько 60% приросту, який ви побачите одразу після операції. На це є дві причини:

  • Після операції пеніс набрякне, тому, коли набряк спаде, частина приросту зникне; і
  • Ми знаємо, що частина введеного жиру буде поглинута організмом – кількість, на жаль, залежить від пацієнта, але в середньому це не більше 30-40%. Причина, чому частина жиру реабсорбується, полягає в тому, що введені жирові клітини не отримують власного кровопостачання і тому не виживають і перетворюються на рубцеву тканину. Ось чому післяопераційний догляд є дуже важливим, оскільки він впливає на кількість жиру, що розсмоктується. Слід зазначити, що хороший хірург повинен враховувати це при розрахунку кількості жиру, яку потрібно ввести для отримання бажаного результату, після фази розсмоктування.

Якщо я схудну, чи зникне введений жир?

Ні. Жирові клітини є по всьому тілу, але організм відкладає і використовує жир (у випадку схуднення) тільки в певних місцях. Перше місце, де він це робить – печінка, потім живіт (для чоловіків). Якщо ви не втратили майже весь свій жир, дуже малоймовірно, що втрата ваги вплине на результат збільшення розмірів.

Як довго триває операція?

Всі наші операції по збільшенню пеніса є одноденними і тривають від 1 до 2 годин. Це означає, що весь процес (від прийому до виписки з клініки) займає близько 6 годин, після чого ви можете повернутися до себе додому.

Чи потрібен мені загальний наркоз?

Так – операція проводиться під загальним наркозом. Однак, це не є приводом для занепокоєння. Сучасна хірургія вимагає легкої анестезії, а оскільки наші операції є малоінвазивними, малоймовірно, що виникнуть якісь проблеми.

На практиці вас засинають безпосередньо перед початком операції, а прокидаються одразу після її завершення – таким чином, загалом ви перебуватимете під наркозом близько двох годин.

Як довго мені доведеться залишатися в лікарні?

Після операції вам потрібно буде залишитися в лікарні на 3-4 години. Протягом цього часу за вами доглядатиме медсестра, ви будете їсти, вас огляне ваш хірург і ви будете готові піти додому. Ви зможете ходити і нормально функціонувати, як правило, з дуже незначним болем або дискомфортом.

Я приїжджаю з-за кордону – як довго мені потрібно залишатися після операції?

На наступний день після операції у вас буде наступна консультація з вашим хірургом, щоб перевірити, чи все в порядку. Після цього більшість пацієнтів можуть подорожувати, але ми рекомендуємо залишитися ще на день-два для більш ретельного спостереження у хірурга протягом наступних кількох днів, але в більшості випадків це не обов’язково.

Що мені потрібно зробити, щоб підготуватися до операції?

Практично нічого – хоча бажано дотримуватися здорового способу життя (з точки зору дієти, фізичних вправ, куріння і вживання алкоголю) за місяць до операції, оскільки це допоможе у відновленні. Крім того, ви отримаєте детальні інструкції щодо голодування, яких слід дотримуватися за 6 годин до операції. Однак, якщо ви захворіли або у вас виникли будь-які інші проблеми зі здоров’ям, обов’язково повідомте про це свого хірурга якомога швидше, щоб оцінити, чи не варто перенести операцію на більш пізній термін. Якщо є інші речі, які необхідно зробити перед операцією, лікар повідомить вам про це під час консультації.

Що робити після операції?

На наступний день після операції ви повинні відвідати консультацію з вашим хірургом, під час якої він надасть вам детальні післяопераційні інструкції, змінить пов’язку і відповість на всі питання, які у вас виникнуть.

Відтоді і до наступного візиту (зазвичай через місяць) ваш хірург і наша команда з координації пацієнтів будуть підтримувати з вами тісний контакт, щоб регулярно інформувати вас про новини та вирішувати будь-які проблеми, які можуть у вас виникнути.

Через два тижні після операції (якщо не вказано інше) вам потрібно буде розпочати післяопераційну реабілітацію, яка включає в себе розтягування пеніса і щоденний м’який масаж стовбура пеніса (в залежності від використаної хірургічної техніки) – детальні інструкції будуть надані вам після операції.

На який час мені потрібно відпроситися з роботи, щоб зробити операцію?

Більшість пацієнтів можуть повернутися до роботи через 2-3 дні після операції, за умови, що це офісна робота. Якщо ваша робота пов’язана з важкими фізичними навантаженнями, можливо, вам доведеться бути відсутнім на роботі трохи довше.

Через який час після операції я можу відновити статеве життя?

Як правило, статеве життя можна відновлювати через 4-6 тижнів, якщо ваш хірург не порадить іншого.

Чи буде мені боляче після операції?

Дискретний біль і дискомфорт є очікуваними, але їх можна усунути за допомогою оральних анальгетиків, які відпускаються без рецепта. Ті ж пацієнти, особливо молоді, можуть відчувати біль під час ерекції протягом перших кількох днів.

Читайте також: Збільшення пеніса в Туреччині за 1 700 євро

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Erika

Мене звати Еріка. Після більш ніж 10 років проведення медичних досліджень я вирішила присвятити себе науковій та медичній літературі з 2018 року. Я набула досвіду в різних галузях, таких як косметична, стоматологічна, баріатрична та офтальмологічна хірургія. Цей новий напрямок дозволяє мені ділитися своїми знаннями.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️