Імплантація кардіостимулятора в Туреччині

Хочете дізнатися більше про імплантацію кардіостимулятора в Туреччині? Цей вичерпний посібник містить всю необхідну інформацію з цього питання. Витрати, операція, післяопераційний догляд – ми все пояснимо! Не соромтеся запитувати безкоштовну пропозицію, щоб отримати точну оцінку і найкращу ціну на імплантацію кардіостимулятора в одній з кращих клінік Туреччини.

NaykrashchaKlinika.com інформує Вас про імплантацію кардіостимулятора в Туреччині та допомагає записатися на операцію до досвідчених хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує імплантація кардіостимулятора в Туреччині?

Імплантація кардіостимулятора в Туреччині коштує від 5 000 до 10 000 євро, залежно від типу кардіостимулятора і репутації клініки. Велика кількість іноземних пацієнтів обирають імплантацію кардіостимулятора в Туреччині, частково тому, що ціни набагато нижчі, ніж в європейських країнах.

Імплантація кардіостимулятора5000 €

Вам, напевно, цікаво, чому ціни на імплантацію кардіостимулятора в Туреччині нижчі, ніж в інших країнах Існує кілька причин такої різниці в ціні:

  • Обмінний курс вигідний для пацієнтів з євро, доларами або фунтами стерлінгів.
  • Загальна вартість життя нижча.
  • Уряд Туреччини заохочує медичні клініки працювати з міжнародною клієнтурою.
  • Конкуренція в медичній сфері в Туреччині дуже сильна, що сприяє зниженню цін.

Все, що потрібно знати про імплантацію кардіостимулятора в Туреччині

Кардіостимулятор імплантується для регулювання нерегулярного серцевого ритму або для лікування пошкодження серця, викликаного, наприклад, серцевим нападом. Вперше ця операція була проведена в 1950-х роках.

З тих пір процедура імплантації значно еволюціонувала завдяки розвитку медичних технологій та хірургічної практики. Як і у випадку з великою кількістю медичних операцій, Туреччина є високорозвиненою в цій галузі і має спеціалізовані клініки.

Що таке кардіостимулятор?

Кардіостимулятор – це медичний пристрій, який генерує електричні імпульси для стимуляції і підтримки роботи серця. Він замінює природні електричні сигнали і регулює частоту серцевих скорочень у пацієнтів, у яких вона занадто низька.

На практиці це невеликий, дуже легкий металевий пристрій, оснащений проводами для підключення до серця. Його розміщують близько до серця, під ключицею.

Існує кілька типів кардіостимуляторів, які використовуються залежно від потреб пацієнта:

  • Однокамерні кардіостимулятори: ці кардіостимулятори мають електричний провід, підключений до однієї камери серця, як правило, до правого шлуночка. Їх використовують для лікування проблем серцевої провідності.
  • Двокамерні кардіостимулятори: ці кардіостимулятори мають два дроти, один з яких підключений до передсердя, а інший – до шлуночка. Вони дозволяють більш точно синхронізувати скорочення камер серця, що корисно при певних типах порушень серцевого ритму.
  • Бівентрикулярні: ці кардіостимулятори використовуються у пацієнтів із серцевою недостатністю і дисфункціональним скороченням шлуночків. Вони стимулюють обидва шлуночки одночасно, щоб покращити синхронізацію та ефективність серцевих скорочень.

Ознайомтеся з нашим досьє про заміну серцевого клапана в Туреччині.

Чому варто вибрати Туреччину?

Вибір Туреччини для імплантації кардіостимулятора – дуже правильне рішення з кількох причин:

  • Досвід турецьких хірургів: Туреччина – одна з країн з найкращими хірургами в світі. Вони, як правило, спеціалізуються на одному типі операцій, оскільки в Туреччині величезна кількість хірургів. Це дозволяє їм досягти успіху в своїй спеціальності.
  • Технології турецьких клінік : турецькі клініки і лікарні обладнані за останнім словом техніки. На відміну від Франції, де державні лікарні зберігають своє обладнання якомога довше, щоб заощадити гроші, в Туреччині воно постійно оновлюється, щоб йти в ногу з технологічним прогресом.
  • Вартість: частково завдяки сильній конкуренції в медичній та естетичній сфері в Туреччині, ціни на операції набагато нижчі, ніж у Франції та сусідніх країнах.
  • Медичні подорожі: вибір Туреччини дозволяє іноземним пацієнтам скористатися перевагами медичного перебування за системою “все включено” (операція, проживання, транспорт, медикаменти, подальше спостереження). Для тих, хто обирає лікарню в Стамбулі, наприклад, Меморіальну лікарню Аташехір, це можливість відвідати це чудове місто.

Для кого призначена ця операція?

Імплантація кардіостимулятора в Туреччині рекомендована людям , які страждають від порушень серцевого ритму, що впливають на якість життя і здоров’я. Ця операція корисна для

  • Людям, чиє серце б’ється занадто швидко, занадто повільно або нерегулярно, що може викликати втому, запаморочення або навіть проблеми з диханням.
  • Людям, чиї проблеми з серцевим ритмом не піддаються медикаментозному лікуванню.
  • Пацієнти, у яких серцева аритмія впливає на належне функціонування життєво важливих органів, таких як мозок або нирки, або підвищує ризик серйозних ускладнень, таких як інсульт або серцевий напад.

Як відбувається процедура імплантації кардіостимулятора в Туреччині?

Ми розуміємо, що операція на серці може викликати занепокоєння у деяких людей. Дозвольте нам дати вам практичне пояснення того, як імплантується кардіостимулятор в Туреччині. Ви побачите, що це насправді безпечна операція і не дуже обмежує можливості!

Перша консультація

Перед тим, як встановити кардіостимулятор, пацієнти зустрічаються з кардіологом, щоб обговорити деталі операції. Кардіолог вивчить історію хвороби пацієнта і прийме рішення про найбільш підходящий тип кардіостимулятора. Під час цієї консультації ви зможете задати всі питання, які вас цікавлять, щоб зрозуміти і заспокоїти себе щодо процедури.

День операції

У день операції пацієнтів зустрічають в клініці або лікарні, де буде проводитися процедура. Під місцевою анестезією хірург робить розріз під ключицею, близько до серця, щоб отримати доступ до вени.

Через цей розріз дроти проводять до серця, де вони прикріплюються до стінок серця. У шкірі створюється невелика кишеня для введення кардіостимулятора, а потім з’єднуються дроти. Після завершення імплантації розріз закривають.

Імплантація триває від однієї до двох годин максимум і не є болючою, всупереч тому, що ви можете подумати. Більше того, вона залишає лише невеликий шрам близько 5 сантиметрів.

Післяопераційний догляд

Після операції пацієнти перебувають під ретельним наглядом протягом періоду одужання. Лікарі перевіряють, чи правильний серцевий ритм і чи правильно запрограмований кардіостимулятор відповідно до потреб вашого серця. Насамкінець вам дадуть кілька інструкцій, які допоможуть вам швидше одужати:

  • Уникайте інтенсивних занять спортом і перенесення важких вантажів протягом одного місяця.
  • Уникайте будь-яких різких рухів лівою рукою, зокрема, не піднімайте руку вище плеча протягом декількох тижнів.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Часті запитання про встановлення кардіостимулятора в Туреччині

Що не можна робити з кардіостимулятором?

Реальних заборон при наявності кардіостимулятора немає, є лише кілька рекомендацій, яких слід дотримуватися, щоб підтримувати його в належному стані. Наприклад, обмежте діяльність, яка може пошкодити пристрій, наприклад, бойові види спорту.

Де можна встановити кардіостимулятор?

У багатьох країнах є клініки, що пропонують імплантацію кардіостимулятора, але ми рекомендуємо Туреччину. Не в останню чергу тому, що країна пропонує високоякісні медичні послуги за конкурентними цінами, її обладнання сучасне, а турецькі лікарі мають високу кваліфікацію.

Яка процедура імплантації кардіостимулятора в Туреччині?

Імплантація кардіостимулятора в Туреччині займає від однієї до двох годин, протягом яких хірург робить невеликий розріз під ключицею, близько до серця, щоб вставити кардіостимулятор. Операція безболісна завдяки місцевій анестезії.

Які недоліки має кардіостимулятор?

Встановлення кардіостимулятора може спричинити деякі незначні незручності, але жодна з них не має надто великого впливу на повсякденне життя пацієнта. Наприклад, час від часу потрібно буде міняти батарею кардіостимулятора, а також не рекомендується займатися певними видами спорту, наприклад, бойовими.

Які існують альтернативи імплантації кардіостимулятора для лікування порушень серцевого ритму?

Альтернативою імплантації кардіостимулятора є лікування порушень серцевого ритму за допомогою ліків. Однак тривалий прийом таких ліків може призвести до серйозних побічних ефектів.

Яких заходів обережності слід дотримуватися після встановлення кардіостимулятора?

Протягом декількох тижнів після імплантації важливо уникати різких рухів лівою рукою та уникати надмірних фізичних навантажень, таких як інтенсивні заняття спортом і перенесення важких предметів. Дотримання цих рекомендацій дозволить уникнути уповільнення процесу загоєння.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️