Отопластика в Туреччині

отопластика Туреччина 1
Написано Manuella

Отопластика в Туреччині – це хірургічна операція, яка полягає у зміні зовнішнього вигляду вуха, щоб зробити його більш гармонійним з обличчям. Її основна мета – прикріпити вуха, що відстовбурчуються.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про отопластику в Туреччині і допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує отопластика в Туреччині?

Середня вартість отопластики в Туреччині становить 1,600 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1,300 до €1,900.

ПроцедураЦіна Туреччина
Отопластика1600 €

Що таке отопластика?

Отопластика в Стамбулі – це хірургічна операція в Туреччині, яка полягає в зміні зовнішнього вигляду вуха, щоб зробити його більш гармонійним з обличчям. Її основна мета – прикріпити вуха, що відстовбурчуються.

Вухо – це орган, який впливає на зовнішній вигляд людини і має як естетичне, так і функціональне значення. Найпоширенішим естетичним захворюванням вуха є деформація вушної раковини. Естетична хірургія вуха – найпоширеніший вид косметичної хірургії. За допомогою пластики вух коригуються кути вушної раковини і наближаються до голови.

У нормі кут між вухом і черепом становить від 30 до 35 градусів. У людей з капловухістю цей кут збільшується.

На сьогоднішній день на капловухість страждає більше 5% населення. Хоча фізіологічний вплив на пацієнта не є важливим, це має серйозний вплив на психологічні та естетичні аспекти. Деформація вуха складається в основному з перевищення кута вушної раковини з черепом і відсутності складки зовнішнього вуха.

Фото до і після

Який вік є ідеальним для отопластики?

Вухо на 98% сформоване до 5-6 років. Ці операції ідеально підходять для дошкільного періоду в цій віковій групі. Причина цього полягає в тому, щоб запобігти соціальній травматизації дітей їхніми друзями в школі, а також щоб уникнути втрати впевненості в собі з боку дитини, рекомендується проводити отопластику в Туреччині в ранньому віці.

Хоча це не є здоровою статистикою в нашій країні, показники приблизно однакові для обох статей. Однак дівчатка здатні закривати вуха волоссям у більш старшому віці.

Вони не в змозі відновитися після 5-6 років. Оскільки розвиток вушного хряща в цьому віці завершується, поліпшення не відбувається. Значна деформація вуха може стати важким психологічним тягарем для дітей.

Діти, з яких насміхаються друзі в початковій школі, також можуть мати симптоми, пов’язані з психологічною травмою, такі як втрата впевненості в собі, нездатність виходити на вулицю, виступати перед громадою, погано вчитися і не ходити до школи.

Перед операцією на вусі

Придатність пацієнта до операції та його очікування оцінюються під час співбесіди. Пацієнту надається детальна інформація про отопластику в Туреччині, і він повинен бути проінформований про процедуру до і після операції.

Пацієнти, яким не підходить місцева анестезія, можуть бути прооперовані під загальним наркозом.

Процедура отопластики в Туреччині

Пластика вуха зазвичай виконується протягом години-півтори під місцевою анестезією. Це безболісна операція, яка не вимагає госпіталізації. Розрізи робляться за вухом за допомогою хірургічних шнурів, щоб надати форму вушному хрящу і наблизити його до черепа.

Після операції

Після отопластики в Стамбулі пацієнти можуть йти додому після операції під місцевою анестезією. Все, що потрібно – це приймати знеболюючі протягом декількох днів. Поради вашого лікаря з цього приводу надзвичайно важливі. Через кілька днів пацієнт може повернутися до роботи.

Новоутворений хрящ утримується на місці за допомогою шнурів, а спортивні бандани використовуються до тих пір, поки вухо не приживеться до тканини. Цей період триває приблизно 6 тижнів.

У період відновлення необхідно носити пов’язку на ніч

Як визначається ціна?

  • Складність операції
  • Тип анестезії,
  • Тип методів, які будуть використані,
  • На одному чи на обох вухах буде проводитися отопластика,
  • Інші проблеми, окрім капловухості,
  • Тип лікарні (державна чи приватна),
  • Тривалість перебування в лікарні,

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️