Отопластика та Туніс

отопластика туніс 1
Написано William

Все, що потрібно знати про отопластику в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної отопластики в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про отопластику в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує отопластика в Туніс?

Середня вартість отопластики в Тунісі становить 1 700 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває від 3 до 4 годин. Тривалість перебування – 7 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат можна побачити протягом 7 місяців.

ПроцедураЦіна Туніс
Отопластика1700 €

Чи знаєте ви? Близько 5% населення мають відстовбурчені або асиметричні вуха. І хоча в Китаї ця вада вважається ознакою інтелекту, західні люди не дуже поділяють цю думку.

Отопластика, або операція з видалення відстовбурчених вух, – це процедура, яка використовується для виправлення непривабливого зовнішнього вигляду вух, незалежно від його походження. І щоб отримати максимальну користь від цієї операції, Туніс – це місце вибору!

Chirurgie pour recoller les oreilles
Операція з прикріплення вух

Що таке отопластика?

Отопластика – це відносно поширена косметична операція, спрямована на поліпшення зовнішнього вигляду вух. Вона може бути виконана на одному або обох вухах (одностороння або двостороння отопластика), незалежно від того, чи є вони відстовбурченими або просто деформованими.

Хірургічна техніка варіюється від пацієнта до пацієнта, залежно від анатомічних дефектів, які спостерігає хірург. Загалом, операція полягає в ремоделюванні хряща для покращення природної форми вуха. У деяких випадках необхідно також розрізати хрящ, щоб зменшити розмір вух.

Виправляючи таким чином аномалії вушного хряща, отопластика допомагає відновити гармонію обличчя раз і назавжди. Пацієнти поступово повертають собі впевненість у собі, звільняючись від комплексу, який вони, можливо, пронесли з собою з дитинства.

Для жінок і молодих дівчат ця операція також пропонує нову свободу у виборі зачіски. Багато з них прагнуть приховати відстовбурчені вуха зачіскою. Після отопластики пацієнти можуть спробувати нові зачіски і залишити свої комплекси позаду.

Кому показана отопластика?

Отопластика – це операція для жінок, чоловіків і дітей. Проблемою відстовбурчених вух часто обурюються маленькі діти та підлітки, які можуть стати об’єктом численних насмішок.

У дорослих ця вада також може бути причиною психологічного дискомфорту і навіть соціальної стигматизації. Саме тому, щоб виправити цю проблему, багато людей вирішують зробити пластичну операцію в Тунісі.

Існує кілька типів вад розвитку вух, які можуть потребувати отопластики:

  • дефект складчастості хряща спіралі (розташованої у верхній частині вуха) ;
  • вальгусна спіраль, що характеризується надмірно крутим кутом між вушною раковиною і черепом;
  • гіпертрофія козелка (центрального хряща), який проектує вухо вперед;
  • випинанням мочки.
Illustration sur l'otoplastie
Ілюстрація отопластики

Незалежно від типу виявленої вади, отопластика виправить проблему, щоб відновити загальну гармонію між вухами та обличчям.

Для дітей бажано почекати, поки вуха достатньо виростуть, що зазвичай відбувається у віці 6 або 7 років.

Скільки коштує отопластика в Тунісі?

Операція в Тунісі коштує від 1400 до 1900 євро, що включає гонорар хірурга, анестезію та консультації, а також витрати на проживання.

Для порівняння, ціна операції з отопластики в Європі в середньому становить близько 4 000 євро. Вирішивши поїхати до Тунісу, ви заощадите близько 50%.

Різні етапи операції

Передопераційний візит

Перед будь-якою хірургічною операцією ви повинні пройти передопераційну консультацію з хірургом.

Під час цього візиту хірург проведе повне обстеження ваших вух і зробить фотографії, щоб визначити анатомічні дефекти, які необхідно виправити. Потім хірург пояснить, як буде проводитися операція, і розповість про її наслідки.

Photo avant après de l'otoplastie
Отопластика до і після фото

Крім хірурга, ви також зустрінетеся з анестезіологом, який разом з вами вирішить, який вид анестезії найкраще підійде у вашій ситуації. У той час як дорослі часто користуються простою місцевою анестезією, для дітей досить часто застосовується загальний наркоз.

Операція

Напередодні та вранці в день операції необхідно прийняти передопераційний душ з використанням антисептичного мила “Бетадин-скраб”. Потім витертися чистим рушником і одягнути чистий одяг.

Отопластика – відносно швидка операція (від 30 до 60 хвилин) і проводиться амбулаторно, тому після обіду ви зможете піти додому.

На початку операції хірург робить надріз на задній частині вуха, потім видаляє тонку смужку шкіри, щоб отримати доступ до хряща. Метою операції є ремоделювання хряща, щоб виправити вади розвитку, відтворюючи при цьому природні контури вуха.

Після репозиції вушної раковини та перевірки гармонійності обличчя хірург накладає на вухо нитки, що розсмоктуються, і обмотує його пов’язкою Вельпо.

Schéma d'illustration sur l'otoplastie
Ілюстрація отопластики

Післяопераційне спостереження

Отопластика – відносно безболісна операція. Однак лікар може призначити знеболюючі та протизапальні препарати.

Через 2-3 дні пов’язку замінять на вушну пов’язку, яку потрібно буде носити на ніч протягом 1 або 2 місяців. Дітям часто рекомендується носити її і вдень.

Якщо ви носите окуляри, ви зможете знову їх надіти приблизно через 48 годин після операції, а мити голову шампунем дозволяється з наступного дня. Нарешті, бажано обмежити заняття спортом щонайменше на місяць.

Остаточний результат отопластики, як правило, видно між 1 і 3 місяцями після операції. Після цього вуха мають дуже природний вигляд, а шрами практично не помітні.


Маєте проблеми з вибором правильної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам зробити операцію в Тунісі успішною. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

William

Мене звати Вільям Ройєр, я медичний письменник, який має досвід написання складних наукових текстів. Я спеціалізуюся на імунології та гематології. Я знаходжу велике натхнення у тісній співпраці з різними медичними працівниками, включаючи лікарів, медсестер та адвокатів пацієнтів. Я також публікую огляди.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️