Операція на кінчику носа в Туреччині

Ціна на операцію на кінчику носа Туреччина 1
Написано Émilie

Зосередьтеся на хірургії кінчика носа в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної пластики кінчика носа в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про пластику кінчика носа в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надана виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна операції на кінчику носа в Туреччині

Середня вартість операції на кінчику носа в Туреччині в Стамбулі становить 2,000 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1,100 до €3,500.

ПроцедураЦіна Туреччина
Пластика кінчика носа2000 €

Що таке тіпопластика?

Пластика кінчика носа, або тіпопластика, – це пластична операція, подібна до ринопластики, для корекції лише кінчика носа. Вдосконалюючи кінчик носа і верхню частину ніздрів, можна непомітно, але кардинально змінити зовнішність людини.

Підвищення кута, покращення ширини та зменшення повноти носа є загальними цілями цього типу корекції носа. Вона може бути виконана, щоб зменшити “кінчик” носа і зробити його більш гармонійним з рештою обличчя.

Хто є правильним кандидатом?

Люди, у яких кінчик носа не збалансований з ніздрями і переніссям, є хорошими кандидатами. Пластика кінчика носа допомагає вирівняти пропорції носа та обличчя.

Як довго триває операція на кінчику носа?

Після того, як набряк спаде (що може зайняти кілька місяців), стануть помітні остаточні, постійні результати. Вони повинні зберігатися і надалі, якщо ви не травмуєте ніс.

Як проводиться операція?

Залежно від проблеми, вона може бути виконана за допомогою розрізів всередині носа (закритий підхід), або за допомогою інтраназальних розрізів у поєднанні з невеликим розрізом ззовні коломелли (відкритий підхід).

Тривалість операції – від 20 хвилин до 1 години

Перебування в стаціонарі – не обов’язкове, якщо не виконується одночасно з іншими процедурами.

Читайте також: Етнічна ринопластика в Стамбулі

Чого очікувати відразу після операції

Більшість пацієнтів йдуть додому лише зі спеціальною стрічкою на носі, з деякими синцями і дискомфортом. Більшість набряків і синців зникають протягом першого тижня.

Ділянки болючості або оніміння поступово зменшуються, але кінчик носа залишається жорстким і дуже твердим, що означає, що процес загоєння ще не завершений. Це може тривати кілька місяців після операції.

Читайте також: Ревізійна ринопластика в Туреччині

Як приховати сліди операції на кінчику носа?

Шви зазвичай приховані всередині носа, і ви можете використовувати косметичні маскувальні засоби, включаючи коректор кольору обличчя, контурні тіні і коректор кольору, щоб покращити свій зовнішній вигляд.

Скільки часу пройде, перш ніж я зможу повернутися до звичайного життя?

Після пластики кінчика пальця в Туреччині рекомендується перебування від 3 до 7 ночей. Більшість пацієнтів можуть повернутися до роботи протягом тижня, але остаточні результати операції проявляться пізніше.

Чи можна зробити пластику кінчиків пальців без шрамів?

Шрами є частиною процесу загоєння, але в залежності від операції, яку ви перенесли, вони можуть бути на внутрішній стороні носа. Навіть на зовнішній стороні шрами невеликі і з часом зникають, стаючи практично непомітними.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️