Операція на носі в Туреччині

хірургія носа Туреччина 1
Написано Manuella

Ринопластика в Туреччині – одна з найпопулярніших косметичних процедур у світі, що дозволяє змінити форму непривабливого носа і зробити його більш функціональним.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про хірургію носа в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціни на Пластика носа в Туреччині

Середня вартість операції на носі в Туреччині в Стамбулі становить 2 300 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 2 000 євро до 2 600 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Пластика носа2300 €

Чому саме Туреччина?

Туреччина входить до п’ятірки лідерів у секторі медичного туризму. З кожним роком все більше туристів обирають Туреччину як місце призначення для оздоровлення та лікування.

Уряд Туреччини постійно вдосконалює систему охорони здоров’я. Одна з його цілей на 2023 рік – залучити понад 2 мільйони оздоровчих туристів, щоб заробити 20 мільярдів доларів. Безумовно, Туреччина досягла значних успіхів у цьому напрямку.

Сьогодні турецькі лікарні приймають понад мільйон іноземних клієнтів щороку. Це свідчить про те, що Туреччина робить дуже важливі кроки для залучення оздоровчих туристів з метою розвитку своєї інфраструктури охорони здоров’я. Ця тенденція, схоже, продовжуватиметься.

Чому Стамбул може бути найкращим місцем для оздоровчого туризму?

На початку нового тисячоліття індустрію оздоровчого туризму було визнано однією з найприбутковіших галузей туризму для залучення туристів; глобальний дохід цієї галузі оцінюється в сто мільярдів доларів; звідси – величезна і захоплююча конкуренція, яка сформувалася між країнами за залучення оздоровчих туристів.

Слабкою стороною більшості країн, коли мова йде про оздоровчий туризм, є вартість, тоді як для Туреччини це сильна сторона. Медичні витрати в Стамбулі набагато нижчі, ніж у Західній Європі та США. З іншого боку, якість турецьких медичних послуг можна порівняти з якістю найсучасніших медичних центрів у світі.

Крім того, щоб залучити більше іноземних клієнтів, Міністерство охорони здоров’я Туреччини надає додаткові можливості та субсидії для клієнтів з інших країн.

Фото до і після

Ще один момент, який можна згадати, полягає в тому, що Туреччина є одним з найважливіших туристичних напрямків у світі, що призвело до покращення туристичної та соціальної інфраструктури для іноземних відвідувачів. Наприклад, Туреччина має найсучасніші готелі та житло, сучасну інфраструктуру громадського транспорту і, загалом, все, що потрібно туристу.

Це робить Стамбул ідеальним місцем для туризму, зокрема, оздоровчого.

Читайте також: Етнічна ринопластика в Туреччині

Чи можна довіряти турецьким лікарням?

Маючи понад 24 лікарні в списку акредитації JIAC (Об’єднана міжнародна акредитаційна комісія), Туреччина є однією з країн з найбільшими лікарнями та медичними центрами.

Наявність цього індексу у медичного центру означає, що в ньому застосовуються ефективні та безпечні методи лікування пацієнтів, пропонуються дуже сприятливі умови і піклуються про благополуччя пацієнтів.

Якщо ви подивитеся на умови і правила, необхідні для включення в цей список, ви побачите, що це дуже суворий показник. Медичні центри з цього списку є безпечними та надійними в усіх відношеннях. Отже, з більш ніж 24 лікарнями в цьому списку, Туреччина є однією з найнадійніших країн у світі, коли мова йде про медичні послуги.

Ринопластика в Стамбулі

Хоча ніс є одним з найважливіших органів людського тіла для дихання і його основна функція – це функція клапана для доставки кисню в організм, ніс відомий як найважливіший орган обличчя з точки зору краси, і йому приділяється більше уваги. Ось чому ринопластика в Туреччині є однією з найпопулярніших косметичних процедур у світі.

Хто є правильним кандидатом на пластику носа в Туреччині?

Оскільки більша частина структури носа складається з кісткової тканини, а ріст кісток триває до кінця підліткового віку, найкращим кандидатом на ринопластику є той, чий ріст кісток вже завершився.

В іншому випадку після операції ріст кісткової тканини може призвести до того, що ніс стане деформованим і відхилиться від бажаного результату. Тому рекомендується не робити ринопластику до 18 років.

З іншого боку, люди, які страждають від проблем з диханням через структурні проблеми в носі, або які отримали перелом носа в результаті нещасного випадку, або яким потрібна операція на носі за медичними показаннями, можуть бути кандидатами на ринопластику в Стамбулі.

Читайте також: Вторинна ринопластика в Туреччині

Скільки коштує операція на носі в Туреччині?

У той час як вартість ринопластики в Європі становить від 4 000 до 5 800 євро, вартість операції на носі в Туреччині– 2 500 євро. Така різниця в ціні пояснюється різницею у вартості життя і праці, а також різницею між турецькою та європейською / американською валютами.

Якість ринопластики в Стамбулі нічим не відрізняється від американської та європейської. У Туреччині працюють досвідчені пластичні хірурги, які пройшли навчання в Європі і США і володіють відмінними навичками ринопластики.

Отже, обравши Туреччину як місце для проведення ринопластики, ви не тільки досягнете ідеального вигляду, але й зможете заощадити чимало грошей. Крім того, ви відвідаєте один з найважливіших туристичних напрямків у світі.

Ось кілька поширених запитань про ринопластику та короткі відповіді на них

Скільки триває період відновлення після пластики носа в Туреччині?

Оскільки сьогодні для ринопластики використовуються дуже передові та ефективні методи, період відновлення набагато коротший, ніж при попередніх методах.

Багато нових методів не вимагають накладання швів або накладаються з невеликою кількістю швів. У перші 48 годин після операції лід може мати значний вплив на зменшення синців і скорочення часу відновлення.

Протягом першого тижня на носі використовується силіконова шина; в кінці першого тижня шину знімають і використовують лише захисну етикетку. Через 10 днів пацієнт може повернутися до звичайної повсякденної діяльності.

Важливим моментом є те, що протягом перших трьох тижнів не можна вдарятися об ніс. Бажаний кінцевий результат зовнішнього вигляду носа можна побачити приблизно через 6 місяців (звичайно, цей термін залежить від типу операції і післяопераційного догляду за пацієнтом).

Як довго можна носити окуляри після ринопластики?

Кісткова і хрящова тканини повністю відновлюються через 6 тижнів, після цього періоду ви можете без проблем користуватися окулярами.

Через який час після ринопластики я можу знову займатися спортом?

Перші два тижні після операції дуже важливі для відновлення тканин, тому бажано забезпечити відсутність контакту з носом. Звичайно, через 10 днів можна починати робити легкі фізичні вправи, а через 6 тижнів для важких вправ більше немає перешкод.

Чи можна нюхати після ринопластики?

Звичайно, нюх не є проблемою при пластиці носа. Однак після операції нюх може погіршитися, оскільки під час операції проводяться маніпуляції зі слизовою оболонкою носа. Однак ця незначна проблема поступово зникне протягом шести місяців. Тому немає причин для занепокоєння.

Як мені спати після ринопластики?

Перші дві ночі слід тримати голову під кутом 45 градусів. Перший тиждень не можна спати на боці через шину. Після того, як шину буде знято, ви зможете спати на боці, але якщо ви будете спати на боці занадто багато, ніс може деформуватися і прийняти форму, відмінну від вашого ідеального носа. Тому з цим потрібно бути обережним.

Чи можлива ревізійна операція?

Так, звичайно, це можливо: щороку близько 15% пацієнтів, які перенесли ринопластику, потребують корекції носа. Це може бути пов’язано з багатьма причинами, включаючи незадоволеність зовнішнім виглядом носа або проблеми зі здоров’ям. Хоча немає ніяких обмежень на те, як часто можна повторювати ринопластику, кожне повторення цієї процедури створює більше проблем для лікаря і пацієнта, а також може призвести до більшої кількості побічних ефектів для пацієнта.

Як дізнатися, чи потрібна мені ринопластика?

З огляду на те, що остаточна форма носа видно через 6 місяців після ринопластики, протягом цих шести місяців не варто поспішати і судити про результат ринопластики.

Багато людей в цей період починають хвилюватися і бути незадоволеними зовнішнім виглядом свого носа, а результат змушує їх пошкодувати про поспішні судження. Але після цього періоду, якщо ви все ще відчуваєте незадоволеність і вважаєте, що це не ваш ідеальний ніс, або якщо у вас є серйозні проблеми з диханням, проконсультуйтеся з вашим хірургом.

Чи впливає ринопластика на голосові зв’язки?

Під час ринопластики голосові зв’язки не зачіпаються, тому ваш голос не постраждає. З іншого боку, оскільки ця операція відкриває дихальні шляхи і вирішує певні проблеми з диханням, це допоможе вам легше вимовляти певні літери і мати більш чіткий голос.

Чи зменшує ринопластика хропіння?

Хропіння – одна з найнеприємніших проблем, з якими ви можете зіткнутися. Ця проблема може мати багато різних причин, але цікаво знати, що якщо ваш хропіння пов’язане зі структурними та фізичними проблемами носа, то ринопластика може вирішити ці проблеми під час косметичної операції та покращити ваше самопочуття.

Тому найкраще проконсультуватися з лікарем перед ринопластикою, щоб він міг вжити необхідних заходів під час операції, якщо це буде потрібно.

Чи лікує ринопластика гайморит?

Синусити – один з найпоширеніших видів респіраторних інфекцій у світі, що вражає десятки мільйонів людей щороку, особливо восени. Можливо, це стане для вас несподіванкою, але ринопластика не тільки впливає на ваш зовнішній вигляд, але й може вирішити багато ваших фізичних проблем, і синусити є одними з найбільш значущих з них. Для отримання більш детальної інформації та узгодження дій не забудьте проконсультуватися з лікарем перед операцією.

Що потрібно робити перед ринопластикою?

Перед операцією обов’язково обговоріть з вашим турецьким лікарем тип і деталі операції. Ви повинні поговорити з лікарем, якщо у вас є основне захворювання або ви приймаєте певні ліки. Навіть дуже дрібні речі можуть мати великий вплив на результат і ваше задоволення ним. Тому не варто недооцінювати жоден фактор.

Ваш лікар може попросити вас здати деякі аналізи перед операцією, тому робіть це ретельно і відповідно до інструкцій.

Ваш лікар може попросити вас приймати певні ліки перед операцією або змінити ваші поточні ліки. У такому випадку, будь ласка, переконайтеся, що ви приймаєте ці ліки відповідно до інструкцій лікаря.

Якщо ви палите, ваш турецький лікар попросить вас відмовитися від куріння щонайменше на 6 місяців, що дуже важливо для вашого здоров’я під час і після операції, поки ви будете відновлюватися. Тому переконайтеся, що ви серйозно ставитеся до цих інструкцій.

Уникайте аспірину та препаратів, які знижують густину крові та збільшують кровотечу. Якщо ви приймаєте ці препарати, обов’язково попросіть лікаря припинити їх прийом на обмежений період або призначити альтернативні ліки.

Чи болюча операція на носі в Туреччині?

Ця операція не дуже болюча. Однак деякі пацієнти можуть відчувати свербіж і болючість, що також залежить від типу операції і може бути пов’язано з тиском, що виходить з дихальних шляхів або носових пазух під час операції. Однак ваш хірург може дати вам найкращі поради щодо того, як зменшити біль; ви також можете проконсультуватися з лікарем щодо використання знеболювальних препаратів.

Які побічні ефекти від операції на носі в Туреччині?

Синці і набряки є одними з найпоширеніших ускладнень ринопластики, хоча ці побічні ефекти зникають протягом 7-10 днів. Крім того, синці навколо очей також є поширеним побічним ефектом після ринопластики, про який не варто турбуватися. І не забувайте, що ці побічні ефекти можуть тривати менше або довше, залежно від вашого віку.

На завершення варто зазначити, що ринопластика – одна з найпоширеніших косметичних процедур у світі, тому медична наука досягла значного прогресу в цій сфері, а також щодня з’являються нові і більш досконалі методи в цій галузі, тому вона вважається однією з найменш небезпечних операцій.

Іншим моментом був вибір досвідченого лікаря. Оснащений ним лікувальний центр є одним з найважливіших факторів успіху і задоволення після ринопластики. Місце, де ви живете в цей період, також може бути критичним фактором у цьому відношенні.

Отже, Туреччина, яка є однією з найбільш оснащених країн з точки зору косметичної хірургії, має компетентних і досвідчених лікарів у цій галузі. Більше того, проживання в цій країні гарантує вам комфортне перебування. Туреччина – єдина країна, яка може запропонувати вам цей тип пакету за найнижчою можливою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️