Операція на носі в Тунісі

Ціна на операцію на носі 1
Написано Maria

Все, що потрібно знати про хірургію носа в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної операції на носі в Туніс.

NaykrashchaKlinika.com інформує про хірургію носа в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціни на операції на носі в Тунісі

Середня вартість ринопластики в Тунісі становить 1 800 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 2 години. Тривалість перебування – 6 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 6 місяців.

ПроцедураЦіна в євро
Пластика носа1800

У Тунісі якість обслуговування на найвищому рівні, і ви зможете заново відкрити для себе ніс, який вам подобається, завдяки різноманітним технікам ринопластики.

Розташований в центрі обличчя, ніс може бути предметом комплексів, яких важко позбутися. Якщо ніс занадто плоский, занадто запалий, занадто товстий або занадто горбатий, його, на щастя, можна змінити хірургічним шляхом, коли в цьому виникає необхідність.

Визначення ринопластики

Ринопластика – це операція на носі. Вона передбачає зміну форми або розміру носа. Це може бути вирішення проблеми з симетрією ніздрів, вирівнювання кінчика носа,видалення горбинки, яка вважається непривабливою, або вкорочення носа шляхом його підняття. Завдяки ринопластиці пацієнти можуть відновити гармонійний ніс, який їм подобається, і побачити, як зникають їхні комплекси.

Різні види ринопластики

Існують різні види пластики носа, кожен з яких має свої цілі. Залежно від типу ринопластики застосовуються різні методики.

Функціональна ринопластика

Також відома як септопластика або риносептопластика, цей вид пластики носа виконується за медичними показаннями. Функціональна ринопластика проводиться, коли ніс більше не може виконувати свої звичайні функції, такі як дихання та нюх.

Структурна ринопластика

Структурна ринопластика проводиться, коли пацієнт прагне естетичних змін. Хірург гармонізує форму і товщину носа відповідно до побажань пацієнта. Він може виправити викривлення хряща, підняти кінчик носа або зробити його тоншим, пом’якшити горбинку.

Ринопластика з пересадкою хряща

Залежно від потреб, які призвели до операції на носі, може знадобитися пересадка хряща. Цей хрящ зазвичай береться з носової перегородки. Він також може бути взятий з хряща вушних раковин або грудної клітки. Потім його використовують для зміни форми носа і відновлення його структури.

Вторинна ринопластика

Вторинна ри нопластика проводиться, коли первинна ринопластика не дала бажаних результатів. Вона також може бути використана для виправлення проблем, що виникли після первинної операції, таких як утруднене дихання або фізичний дискомфорт.

Підтяжка носа

Підтяжка носа не є хірургічним втручанням, але її також проводять для покращення зовнішнього вигляду носа. Вона виконується за допомогою ін’єкцій гіалуронової кислоти і ботокса для зміни форми носа. Підтяжка носа може бути використана, щоб збалансувати об’єм носа, підняти кінчик або зменшити горбинку.

Ультразвукова ринопластика

Ультразвукова ри нопластика була розроблена в 2013 році. Вона використовує ультразвукові частоти для зміни архітектури носа. Ця неінвазивна методика використовує лише вібрації для згладжування хрящів і кісток носа, таким чином поліруючи і зменшуючи його.

Хто може зробити пластику носа в Тунісі?

Починаючи з 18 років, кожен, хто має труднощі із зовнішнім виглядом свого носа, може розглянути можливість зробити пластику носа. Незалежно від того, чи це ніс, який завжди був непривабливим, чи ніс, який зазнав травми і з тих пір деформувався, ринопластика може стати рішенням для відновлення впевненості в собі.

Крім того, пластична операція на носі повністю показана, якщо ніс має дихальну дисфункцію.

Як проводиться ринопластика в Тунісі?

Пластика носа в Тунісі завжди проходить в кілька етапів, під час яких вас будуть супроводжувати кваліфіковані фахівці.

Перед операцією

Перш за все, у вас буде первинна зустріч з вашим хірургом. Це допоможе визначити ваші потреби та очікування. Він може зробити рентгенівські знімки або сканування вашого носа, а також кілька фотографій і функціональну ринологічну оцінку.

Хірург також дасть вам інструкції на період, що передує операції. Вони будуть включати в себе

  • Припинити вживання алкоголю і куріння до операції;
  • Припинити прийом протизапальних препаратів, аспірину або антикоагулянтів;
  • Нададуть всю необхідну інформацію про те, як очистити обличчя перед операцією.

Для того, щоб ви почувалися спокійно, хірург також детально розповість вам про процедуру, яка буде проходити далі. Ви зможете задати будь-які питання, які у вас виникнуть.

Хід операції з ринопластики

Ринопластика проводиться під місцевою або загальною анестезією, в залежності від виду операції та ваших побажань, якщо це можливо. Операція триває від 1 до 3 годин, іноді трохи довше у випадку вторинної ринопластики.

Операція може бути проведена одним з двох методів:

  • відкрита ринопластика, або зовнішня ринопластика, яка передбачає розріз тканини, що розділяє дві ніздрі, щоб отримати доступ до носового хряща;
  • закрита ринопластика, або ендоназальна ринопластика, яка змінює форму носа за допомогою тонких розрізів, зроблених безпосередньо всередині ніздрів. Цей метод використовується для незначної корекції носа.

При необхідності лікар виконує пересадку хряща для зміни форми носа.

Після завершення операції на ніс накладається шина, а в кожну ніздрю поміщається гніт. Також накладаються пов’язки для захисту носа після операції.

Запобіжні заходи після операції

Бажано тримати голову піднятою протягом 3-4 днів після операції, щоб уникнути утворення набряку. На тканинах біля носа, особливо навколо очей або над верхньою губою, можуть з’явитися синці.

Зменшити набрякможе допомогти компрес з холодною водою. Закладеність носа також є абсолютно нормальним явищем, як і виділення. Не слід сякатися.

Післяопераційні огляди та призначення дадуть можливість контролювати стан вашого носа. Шина буде знята через 7-10 днів. Остаточної форми ваш ніс набуде через 6 місяців.

Скільки коштує операція на носі в Тунісі?

У Тунісі за операцію на носі вам доведеться заплатити від 1,600 до 2,500 євро. Вторинна ринопластика в середньому коштує 2 200 євро. Звичайно, ці ціни варіюються в залежності від конкретних характеристик пацієнта, використовуваних методик і обраної клініки.


Маєте проблеми з вибором відповідної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам забезпечити успіх вашої операції в Тунісі. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️