Ліпосакція шиї в Туреччині

ліпосакція шиї ціна 1
Написано Émilie

Ліпосакція шиї в Туреччині – це процедура косметичної хірургії, призначена для видалення жиру з відкладень під шкірою шиї за допомогою канюлі, оснащеної потужним відсмоктуванням. Вона також відома як ліпопластика або жирова пластика.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ліпосакцію шиї в Туреччині та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує ліпосакція шиї в Туреччині?

Середня вартість ліпосакції шиї в Туреччині в Стамбулі становить 2 000 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1,600 до €2,400.

ПроцедураЦіна Туреччина
Ліпосакція шиї2000 €

Що таке ліпосакція шиї?

Ліпосакція шиї в Туреччині – це процедура косметичної хірургії, призначена для видалення жиру з відкладень під шкірою шиї за допомогою канюлі, оснащеної потужним відсмоктуванням.

Вона також відома як ліпопластика або жирова пластика. Мета ліпосакції шиї – видалити цільовий жир і залишити бажаний контур тіла між відсмоктуваними і не відсмоктуваними ділянками.

Ліпосакція шиї, хірургічна процедура в Туреччині, призначена для лікування поверхневих і глибоких відкладень підшкірного жиру, розподілених в естетично неприємних пропорціях, зарекомендувала себе як ефективний метод поліпшення фігури.

Ліпосакція може радикально і надовго зменшити локальні ділянки жиру, що виступають. Вона найбільш ефективна у людей, чия вага близька до нормальної, а шкіра пружна і еластична.

Ці локальні ділянки жиру не зникають за допомогою суворої дієти і фізичних вправ. І навпаки, ліпосакція не є методом для схуднення або контролю ваги. Ліпосакція не є методом лікування ожиріння.

На практиці ліпосакція може бути застосована до багатьох ділянок тіла: стегна, зовнішня поверхня стегон, живіт, коліна, литки, щиколотки і руки. Технічні вдосконалення дозволили поширити її дію на обличчя та шию (наприклад, подвійне підборіддя).

Вазерна ліпосакція з високою роздільною здатністю

Вазер – це альтернативна техніка ліпосакції, яка використовує ультразвукові хвилі для розм’якшення жирової тканини. Оскільки вазер впливає тільки на жирову тканину, а не на інші навколишні тканини, час відновлення коротший, а синців і набряків менше.

Вазер також дозволяє більш детально опрацювати жирову тканину і створити більш тонкі лінії тіла. Ця методика називається ліпосакція вазоном високої чіткості.

Високоточний лазер підкреслює анатомічні деталі тіла.

Ваша консультація

Під час консультації у вас буде можливість обговорити ваші косметичні цілі. Хірург оцінить вас як кандидата на ліпосакцію і визначить підхід, який найкраще підійде саме вам.

Ви повинні прийти на консультацію підготовленими, щоб обговорити свою повну історію хвороби і відповісти на наступні питання:

  • Чи є у вас проблеми зі здоров’ям або алергія на ліки? Чи проходите ви лікування з приводу будь-яких проблем зі здоров’ям?
  • Чи були у вас коли-небудь операції?
  • Які ліки, вітаміни та рослинні добавки ви приймаєте в даний час?
  • Яке споживання алкоголю, тютюну та рекреаційних наркотиків ви вживаєте в даний час?
  • Чи робили ви неінвазивні косметичні процедури в минулому?
  • Якого результату ви очікуєте від операції? Яка ваша основна мотивація для проведення абдомінопластики?

Хірург також запитає вас:

  • Попросить вас подивитися в дзеркало і вказати, що саме ви хотіли б покращити.
  • Зробить фотографії для медичної карти.
  • Оцінить стан вашого здоров’я, включаючи будь-які попередні захворювання або фактори ризику.
  • Оцініть еластичність шкіри.
  • Обговоріть вашу ідеальну вагу, вашу реальну вагу та вашу поточну вагу.
  • Поясніть тип процедури або комбінації процедур.
  • Пояснити, на які результати ви можете очікувати.
  • Пояснити варіанти анестезії.
  • Пояснити, чого можна очікувати після операції.
  • Показати фотографії до і після операцій, схожих на вашу, і відповісти на всі питання, які у вас можуть виникнути.
  • Пояснити пов’язані з цим ризики та ускладнення.

Тип анестезії

Залежно від розміру зони, що підлягає обробці, ліпосакція може проводитися під місцевою анестезією, місцевою анестезією в поєднанні з внутрішньовенною седацією або загальною анестезією. У деяких випадках можуть також використовуватися регіональні анестетики, такі як епідуральна анестезія.

Перебування в лікарні

Тривалість госпіталізації залежить від кількості видаленого жиру. Вона може бути короткою (кілька годин) для невеликих ліпосакцій під місцевою анестезією або довшою (1 або 2 дні) для великих ліпосакцій під загальною анестезією.

Операційна техніка

Кожен хірург має свою власну техніку, яку він адаптує до кожного нового випадку, щоб отримати найкращі результати. Однак є деякі загальні принципи: Розрізи шкіри невеликі (від 3 до 4 міліметрів) і непомітні, як правило, заховані в природній складці. Жирові клітини з глибоких і поверхневих шарів відсмоктуються за допомогою гладких канюль, які проходять через шари підшкірної клітковини, намагаючись уникати нервів і кровоносних судин.

Вузька металева трубка вводиться через невеликий розріз (в даному випадку це трубка Вазера) в навколишню шкіру. Вона з’єднана з потужним вакуумним насосом, який тягнеться туди-сюди по ділянці надлишкового жиру. Васер розщеплює поверхневу жирову тканину за допомогою ультразвукових хвиль, а вакуумний пристрій всмоктує жир. Процес усуває жирові тунелі, залишаючи дрібні кровоносні судини і нерви неушкодженими. Потім шкіра втягується.

Після операції накладається компресійна пов’язка за допомогою еластичного бинта. Дуже часто поверх пов’язки надягають спеціальну компресійну білизну. Тривалість операції залежить від кількості видаленого жиру і кількості ділянок тіла, які підлягають обробці. Вона може варіюватися від 20 хвилин до 3 годин (в середньому 1-2 години).

Після операції

Час, необхідний для відновлення після операції, пропорційний кількості видаленого зайвого жиру. Після операції ви помітите набряк і синці в оброблених зонах. Біль може відрізнятися від пацієнта до пацієнта, але, як правило, незначний, завдяки використанню дуже тонких канюль. У перші кілька післяопераційних днів, особливо після великих операцій з ліпосакції, можлива втома. Остаточний результат можна оцінити в кращому випадку через 6 місяців після операції.

Які існують обмеження?

Важливо розуміти, що ліпосакція не є лікуванням ожиріння. Кількість жиру, яку можна видалити з певної ділянки, обмежена безпечним об’ємом (максимум 3 літри) і природною межею, коли більше жиру видалити неможливо. Тому, можливо, не вдасться схуднути настільки, наскільки ви хотіли б.

Подальші процедури можна проводити на тій самій ділянці через шість місяців. У деяких випадках шкіра є нееластичною і в’ялою. Ліпосакція в цих зонах, як правило, призводить до того, що шкіра стає більш в’ялою, і для виправлення цього може бути рекомендовано висічення шкіри одночасно з ліпосакцією або на більш пізньому етапі.

Найчастіше це відбувається на животі, після вагітності або втрати ваги, на сідницях або шиї. Ямочки і зморшки на шкірі, іноді відомі як целюліт, ліпосакція не покращить.

Можливі ускладнення

Ліпосакція, навіть якщо вона виконується з естетичних міркувань, є справжньою хірургічною операцією, з відповідними ризиками, пов’язаними з будь-якою медичною процедурою, якою б доброякісною вона не здавалася.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️