Підтяжка шиї в Туреччині

підняття цін ку1 2
Написано Laura

Підтяжка шиї – це найсучасніша процедура в Туреччині в Стамбулі, яка може зробити шию на 10 років молодшою.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про підтяжку шиї в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна підтяжки шиї в Туреччині

Середня вартість підтяжки шиї в Туреччині в Стамбулі становить 2 450 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 2 000 євро до 2 900 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Підтяжка шиї2450 €

Що таке підтяжка шиї?

Пластична хірургія дуже популярна в Туреччині, і кількість пацієнтів чоловічої та жіночої статі зростає з кожним роком. Іноземні пацієнти часто обирають Стамбул для проведення косметичної пластики, завдяки високій кваліфікації турецьких пластичних хірургів.

Загальна картина

З роками вироблення гіалуронової кислоти в організмі знижується, тому її накопичення в клітинах і міжклітинному просторі вже не таке інтенсивне, як у підлітковому віці. В результаті відбувається втрата дорогоцінної вологи, і шкіра втрачає свою еластичність.

Без спеціального догляду або лікування здорова шкіра шиї з часом зморщується і провисає, значно впливаючи на загальний вигляд.

Існує ефективний вид пластичної хірургії для цієї ділянки тіла – підтяжка шиї. Підтяжка шиї в Туреччині вже кілька років поспіль є провідною процедурою пластичної хірургії. Ця пластична операція може зробити шию на 10 років молодшою.

Про вікову пластику і, зокрема, про підтяжку шиї люди починають замислюватися після 40-45 років.

Існує багато методів проведення процедури підтяжки шиї в Туреччині. Для кожної людини вибір операції з підтяжки шиї робиться індивідуально, з урахуванням віку, індивідуальних особливостей і особистих переваг.

Підтяжка шиї найчастіше проводиться в поєднанні з підтяжкою обличчя, але і сама по собі підтяжка шиї дозволяє досягти повного омолоджуючого ефекту. Крім того, одночасно з підтяжкою шиї можна провести підтяжку чола або пластику повік.

Підтяжку шиї в Туреччині проводять тільки досвідчені хірурги, оскільки в області шиї проходять великі кровоносні судини, і рухи фахівця повинні бути максимально обережними, точними і безпечними. Турецькі лікарі вміють досягати відмінних результатів, використовуючи новітні інструменти та обладнання.

Для чого потрібна підтяжка шиї?

Специфіка процесу залежить від обраної процедури. Також на неї впливає вік і ступінь еластичності шкіри пацієнта.

Операція з підтяжки шиї призначається при

  • Глибоких поперечних зморшках
  • Провисання шкіри
  • Подвійне підборіддя
  • Зменшення кута між підборіддям і шиєю

Операцію з підтяжки шиї не можна проводити, якщо є :

  • Травми в області шиї
  • Вроджені вади розвитку шиї
  • Онкологія
  • Цукровий діабет
  • Гострі інфекції
  • Декомпенсовані серцево-судинні захворювання
  • Порушення згортання крові

Показання та протипоказання детально обговорюються з лікарем на етапі підготовки.

Види підтяжки шиї в Стамбулі

  • Ліпосакція підборіддя і шиї.

Ліпосакція підборіддя і шиї – найпростіший з методів підтяжки шиї. Підтяжка шиї передбачає видалення надлишків жирової тканини в області шиї. Ліпосакція підборіддя і шиї видаляє надлишки жирової тканини без розрізів (через дуже маленькі проколи), а це означає, що ця пластична операція не залишає шрамів.

Ця підтяжка шиї особливо підходить пацієнтам, які помічають появу подвійного підборіддя і зміни в зоні декольте, які в основному пов’язані зі скупченням жиру в цій області.

Підтяжка шиї з ліпосакцією проводиться під загальним наркозом. Пластичний хірург робить невеликі проколи під підборіддям і за мочками вух. За допомогою спеціальних тонких трубочок (канюль) надлишки жирової тканини відокремлюються і виводяться. Ліпосакційна підтяжка шиї може проводитися як самостійна процедура або в поєднанні з іншими видами підтяжки шиї. Протипоказань практично немає, за винятком тих, що пов’язані із застосуванням анестезії.

Період реабілітації після цього виду підтяжки шиї мінімальний. Протягом 3 днів потрібно носити спеціальну компресійну пов’язку, а невеликі синці зникають приблизно за тиждень, а то й швидше, якщо дотримуватися всіх рекомендацій лікаря. Ви можете значно полегшити цей процес, якщо будете дотримуватися рекомендованих лікарем реабілітаційних процедур.

  • Ендоскопічна підтяжка шиї.

Ендоскопічна підтяжка шиї вважається одним з найменш травматичних видів пластики шиї. Під час ендоскопічної підтяжки шиї хірург робить крихітні розрізи (за нижнім краєм вуха), щоб отримати доступ до ділянок, які підлягають корекції.

При ендоскопічній підтяжці шиї використовуються стрічки, які утримують і щільно притискають шкіру шиї до підборіддя по всьому периметру. Лікар фіксує м’які тканини до стрічок і підтягує їх вгору від центру, створюючи більш чистий виріз і усуваючи ефект подвійного підборіддя. Протягом 6-12 місяців шия повністю заживає, залишається лише вражаючий ефект підтяжки.

Основними перевагами цього методу підтяжки шиї є простота і надійність підтяжки тканин, відсутність видимих шрамів і мінімальна травматичність.

  • Підтяжка шиї з розрізом під підборіддям.

Ця операція з підтяжки шиї може допомогти навіть літнім пацієнтам, у випадках, коли провисання шкіри шиї і підборіддя вкрай помітне. Таким пацієнтам вже недостатньо однієї лише ліпосакції шиї.

У цьому випадку підтяжка шиї передбачає видалення пластичним хірургом надлишків шкіри з області під підборіддям, підняття решти і фіксацію її на новому місці. Іноді розрізи роблять як під підборіддям, так і за вухом, де вони невеликі і непомітні. Це дозволяє підтягнути шкіру не тільки вгору, але і до периферії. При необхідності цю пластику поєднують з ліпосакцією. Пластика шиї – непростий метод, але досвід показує його високу ефективність.

  • Платизмопластика.

Платизмопластика (підтяжка м’язів шиї) – пластична операція, яка дозволяє повністю відтворити контури і лінії шиї та підборіддя. Застосовується в найскладніших випадках, коли зміни торкнулися не тільки шкіри і жирової клітковини, але і м’язів.

В процесі підтяжки м’язів шиї також видаляються надлишки шкіри і жиру, але, перш за все, підтягуються ослаблені м’язи, завдяки чому пацієнти насолоджуються красивим, гармонійним декольте на довгі роки. Такий комплексний підхід до підтяжки шиї є, мабуть, наймасштабнішою пластичною операцією для шиї.

Ліпосакція підборіддя і підтяжка шиї часто проводяться одночасно. Комплексне вирішення проблеми дає відмінний результат навіть у найскладніших випадках, коли м’язи вже не в змозі стримувати жирову тканину і в’ялу шкіру.

Пацієнти мають право вибрати один з цих методів, або хірург може порекомендувати конкретний метод. Однак, де це можливо, лікарі віддають перевагу більш безпечним і економним методам.

Досвідчені пластичні хірурги в Туреччині пропонують найсучасніші, ефективні та безпечні засоби вирішення проблем із зовнішнім виглядом шиї, будь то через вікові зміни, генетичну схильність або значну втрату ваги.

Процедура підтяжки шиї в Туреччині

Кожна підтяжка шиї в Стамбулі по-своєму унікальна і неповторна. Перш ніж призначити підтяжку шиї, лікар обговорить з пацієнтом цілі пластичної операції та очікувані результати.

Загальновизнано, що турецькі пластичні хірурги виконують підтяжку шиї з професійним підходом і високою ефективністю.

Перш ніж фахівці в Туреччині проведуть операцію з підтяжки шиї, вони детально вислухають ваші побажання, а потім пояснять можливості пластичної хірургії. Вони завжди оглядають частини обличчя: очі і лоб, середню третину обличчя, область навколо рота, а також шию і підборіддя, щоб підтяжка шиї дала гармонійний результат. Важливим аспектом процедури підтяжки шиї є те, що під час і після відновлення обличчя виглядає природно.

Крім того, пластичні хірурги в Стамбулі вивчають історію хвороби пацієнта і оцінюють його поточний стан здоров’я. Хірурги детально пояснюють все про ризики, ускладнення, вартість і навіть альтернативи підтяжки шиї в Туреччині.

Технічно операція з підтяжки шиї представлена кількома методиками, які можуть застосовуватися як в комплексі, так і окремо. Комбінацію методик визначає пластичний хірург, який враховує всі об’єктивні і суб’єктивні фактори проблеми і знає, як отримати найкращий естетичний результат в даних обставинах.

Дуже популярним і затребуваним в наші дні є повний комплекс омолодження шиї та обличчя. Він включає в себе

  • Блефаропластика (пластична операція з корекції повік)
  • Хірургічна корекція контурів обличчя
  • Підтяжка чола
  • Ліпосакція окремих ділянок обличчя
  • Платизмопластика (пластика шиї)

Підтяжка шиї також може бути виконана як самостійна корекційна операція. Але результат буде набагато кращим, якщо виконати підтяжку шиї в комплексі з хірургічною корекцією інших проблемних зон обличчя, наприклад, з підтяжкою нижньої третини обличчя, пластикою підборіддя або підтяжкою обличчя.

Комплексна пластична операція дозволяє відновити привабливість і молодість шиї. Вже через кілька місяців після операції з підтяжки шиї шия стає витонченою і гладкою, а пацієнти виглядають молодше. Часто підтяжку шиї проводять одночасно з підтяжкою обличчя. Наприклад, коли у людини досить повне обличчя і є виражена підшкірно-жирова клітковина не тільки під підборіддям, але і в області щік.

Загалом, операція з підтяжки шиї пов’язана з модифікацією поверхневої пластизми шиї, саме тому підтяжка шиї називається “платизмопластикою”. Існує два види платизмопластики.

Це може бути медіальна підтяжка шиї (коли доступ знаходиться під підборіддям), або латеральна підтяжка шиї (з доступом за вушними раковинами). Крім того, жирова тканина в області шиї дуже часто заважає контурам обличчя бути ідеальними. Це досить поширене явище в цій зоні, навіть у струнких пацієнтів. У таких випадках ліпосакція або пряме видалення жирової тканини використовується як доповнення.

Загалом операція з підтяжки шиї складається з наступних етапів:

  1. Місцева або загальна анестезія.
  2. Розріз підборіддя. Може супроводжуватися розрізом в області вушних раковин. Це гарантує, що після операції з підтяжки шиї не залишиться великих шрамів.
  3. Власне підтяжка і зміцнення м’язів шиї. М’яз підтягується і одночасно з цим хірург може усунути жир, який накопичився під ним.

Важливо також, що розрізи для підтяжки шиї фахівці роблять так, щоб вони були непомітними.

Реабілітаційний період

Рекомендації щодо реабілітаційного періоду після операції з підтяжки шиї включають в себе

  • Виключення різких рухів головою і обмеження міміки
  • Не перегрівати область шиї, не засмагати
  • Носіння компресійної пов’язки для стабілізації результату
  • Не носити одяг з тугим комірцем
  • Виключити силові та інтенсивні тренування

Для прискорення процесу загоєння може бути рекомендована фізіотерапія.

Необхідно також врахувати вартість додаткових коригувальних процедур і подальшого догляду. В результаті остаточна вартість підтяжки шиї в Туреччині може відрізнятися від початкової ціни.

Як я можу отримати вигоду від лікування підтяжки шиї в Туреччині?

Самостійно організувати лікування за кордоном непросто. Це вимагає певних знань і досвіду. Тому безпечніше, простіше і менш стресово доручити певні обов’язки агентству медичного туризму.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️