Мамський макіяж в Туреччині

мамський макіяж стамбул 1
Написано Laurence

Операцію Mommy Makeover обирають жінки, які стали мамами і потребують збільшення грудей, ліпосакції або підтяжки живота, щоб повернути колишню форму тіла.

NaykrashchaKlinika.com інформує Вас про маммопластику в Туреччині та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Перевтілення мами в Туреччині

Середня вартість операції з перевтілення для мами в Туреччині становить 4700 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 4 000 євро до 6 500 євро. У цю вартість входить підтяжка грудей, абдомінопластика і ліпосакція. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 3 години. Тривалість перебування в Стамбулі – 7 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. Остаточний результат видно протягом 7 місяців.

Матусин макіяж4500 €
Ліпосакція2200 €
Підтяжка грудей2000 €
Абдомінопластика2800 €

Що таке “мамин макіяж”, або “контурна пластика”?

Під час вагітності та грудного вигодовування тіло жінки зазнає змін через збільшення ваги. Груди ростуть, а живіт збільшується. Якщо тіло не дуже добре заживає і еластичність шкіри не дуже хороша, жінкам не потрібен “Мамський макіяж”.

Але, як правило, жінки потребують його, тому що їхній живіт обвисає, або тому що вони не можуть позбутися впертого жиру на талії, або тому що їхні груди здулися

Хоча одночасне проведення кількох операцій може знеохотити, якщо пацієнтка має хороше здоров’я, це цілком корисно.

Photo de face et de dos d'un Mommy Makeover
Фото маммопластики спереду і ззаду

Багато жінок цікавляться цією післяпологовою косметичною операцією. Це пов’язано з тим, що дитину вже не потрібно годувати грудьми, і жінки хочуть повернути собі колишню фігуру, або, принаймні, мати тіло, яке виглядає досить схожим на неї. Мало хто знає, що таке Mommy Makeover.

Пацієнтки, які приїжджають до Туреччини для проведення маммопластики, знають, що вони отримають хороший результат і природний вигляд. Цю операцію обирають жінки, які стали мамами і потребують збільшення грудей, підтяжки живота або абдомінопластики, щоб повернути колишню форму тіла. Залежно від профілю пацієнтки можуть бути заплановані й інші операції.

Що таке Mommy Makeover?

Mommy Makeover – це відносно стандартне поєднання пластичних операцій, що виконуються одночасно: підтяжка грудей, підтяжка живота і ліпосакція (зазвичай живота).

Це, як правило, найпоширеніші процедури. Однак за бажанням пацієнтки або за рекомендацією лікаря також може бути проведено зменшення або збільшення грудей.

Жінки, які перенесли кесарів розтин, також можуть переглянути свій рубець. У деяких випадках ця процедура майже схожа на операцію з повної трансформації тіла.

Перевага Mommy Makeover полягає в тому, що результати досягаються відразу, а час відновлення після кількох процедур об’єднується. Жінка отримує бажаний образ тіла за один раз. Це також можна назвати контурною пластикою, адже ваше тіло буде перекроєне, модифіковане або змінене.

Simulation photo avant et après d'un Mommy Makeover
Фото до і після фотомоделювання Mommy Makeover

Чому Mommy Makeover – найкращий вибір

Коли Крім того, після кожної операції є період відновлення, біль. У той час як при процедурі Mommy Makeover в Туреччині пацієнтка робить все за один раз і може зосередитися на своєму відновленні, а не на фізичній і психологічній підготовці до наступної операції.

Пластична хірургія після пологів в Стамбулі

Після вагітності організм жінки зазнає багатьох змін: груди можуть здутися або обвисати, живіт може обвисати або з’являтися жировий прошарок, груди можуть стати занадто великими.

Тому в клініці, швидше за все, буде виконано щонайменше три з описаних нижче процедур. Звичайно, під час консультації пацієнт може сказати: “Я не хочу цю косметичну операцію”. Однак пластичний хірург в Стамбулі повинен порадити, що краще.

Tracé pour un Mommy Makeover
План для маминого макіяжу

Підтяжка грудей та імплантати

Під час консультації пацієнтку запитують, який розмір грудей вона хотіла б мати, і перевіряють, чи не провисають груди. Імплантати, як правило, підбираються відповідно до розміру грудних кишень і тіла пацієнтки.

Деякі пацієнтки можуть не захотіти імплантати (дуже рідко) і будуть задоволені простою підтяжкою обличчя, тому виконується тільки підтяжка обличчя. Для отримання додаткової інформації про мастопексію, будь ласка, відвідайте нашу сторінку про операцію з підтяжки грудей.

Зменшення грудей

Ця процедура сама по собі досить поширена. Але в комплексі з процедурою Mommy Makeover вона не є найпоширенішою. Однак, якщо пацієнтка має невелику фігуру, але її груди стали занадто великими, щоб їй подобатися, можна провести процедуру зменшення грудей замість встановлення грудних імплантатів. Для отримання додаткової інформації про цю процедуру, будь ласка, відвідайте нашу сторінку, присвячену операціям по зменшенню грудей в Туреччині.

Tracé pour un Mommy Makeover
Сюжет для маминого макіяжу

Абдомінопластика

Абдомінопластика – це процедура, спрямована на вирівнювання живота і позбавлення від надлишків шкіри. Якщо кількість жиру або шкіри не дуже велика, лікар може прийняти рішення про проведення міні-абдомінопластики. Однак, якщо надлишок жиру або шкіри занадто великий, лікар може прийняти рішення про проведення абдомінопластики.

Відео з поясненнями про маммопластику

Ліпосакція

Після вагітності нормально мати жир, який не зникає, навіть якщо пацієнтка займається спортом і дотримується дієти, іноді він просто не зникає. Тому ліпосакція є хорошим вибором. Існують різні техніки ліпосакції.

  • Ліпосакція живота, стегон і сідниць
  • Лазерна ліпосакція високої чіткості
Tracé d'un chirurgien pour un Mommy Makeover
План хірургічного втручання для маминого макіяжу

Під час консультації пластичний хірург розповість вам, яку методику він буде використовувати. Оскільки кожна методика відрізняється від інших, то і ціни на них варіюються відповідно. Для отримання додаткової інформації про цю процедуру, будь ласка, відвідайте нашу сторінку про ліпосакцію в Туреччині.

Омолодження мами в Туреччині

В останні роки косметична хірургія в Туреччині користується високим попитом серед іноземців, особливо це стосується маммопластики, оскільки турецькі пластичні хірурги проводять цю процедуру вже багато років і, отже, накопичили великий досвід.

Відгуки наших колишніх пацієнтів доводять, що завдяки великому обсягу інформації хірурги можуть досягти природних результатів пластичної хірургії для мам. Таким чином, наші пацієнтки можуть бути впевнені, що їх прооперують за всіма правилами мистецтва.

Після пластичної операції в Стамбулі наші пацієнти із задоволенням подорожують містом, адже шопінг в Стамбулі дуже доступний, як і ціна операції.

Ensemble de silhouettes féminines
Набір жіночих силуетів

Операція Mommy Makeover в Туреччині зазвичай триває від 3 до 7 годин і проводиться під загальною анестезією. Наша служба післяопераційного догляду доступна 24 години на добу, 7 днів на тиждень під час вашого перебування в Туреччині, якщо ви відчуваєте біль або дискомфорт після операції.

Переваги маммопластики в Туреччині

NaykrashchaKlinika.com пропонує пакети послуг “все включено”. Ми співпрацюємо тільки з кращими спеціалізованими клініками.

Пакет послуг, які отримують наші пацієнтки під час лікування в Стамбулі, включає в себе все, що їм може знадобитися, а також найкраще співвідношення ціни та якості:

Tracés du chirurgien avant opération
Передопераційне обстеження у хірурга
  • Перевтілення мами з одним із найкращих хірургів Стамбула
  • 6-денне перебування в 4-зірковому готелі
  • Зазвичай 2 ночі в лікарні
  • Трансфер з аеропорту до готелю на власному авто
  • Особистий хост
  • Безкоштовне обстеження та періодичне спостереження

Результати Mommy Makeover

Процедура Mommy Makeover нарешті завершена. Але на цьому все не закінчується. Результати не є постійними, якщо пацієнтка не дотримується певних правил.

Після процедури пацієнтки повинні присвятити себе повноцінному та активному способу життя. Це найефективніший спосіб гарантувати, що результати маммопластики збережуться надовго. Дієта, яку обирають пацієнти, і кількість фізичних вправ, які вони виконують, безпосередньо впливають на стійкість ваших результатів.

Tracès du chirurgien avant une mommy makeover
Інструкції хірурга перед маммопластикою

Відповідна дієта зазвичай включає білки, свіжі овочі та цільнозернові каші. Звичайно, всі люди різні, і деякі пацієнтки бачать переваги роботи з кваліфікованим дієтологом. Те ж саме стосується і готовності працювати з персональним тренером, щоб підібрати фітнес-програму, яка підходить як для їхнього тіла, так і для їхнього способу життя.

Іншими словами, кінцевий результат Mommy Makeover може бути значним і зберігатися тривалий час, але все залежить від пацієнтки. Щоб запобігти утворенню нових жирових відкладень і підтримувати свою нову фігуру, пацієнтка також повинна докладати зусиль. Обсяг роботи залежить виключно від потреб і фізичних особливостей пацієнта.

Tracés du chirurgien avant une chirurgie post-accouchement
Малюнки хірурга перед післяпологовою операцією

Післяопераційне спостереження :

  • Тиждень1: Найскладніший період відновлення після процедури Mommy Makeover. Тіло пацієнтки перебуватиме в стані травми, тому пацієнтки не зможуть робити більше, ніж спати, їсти, ходити в туалет або рухатися достатньо, щоб забезпечити циркуляцію крові.
  • Тиждень2: Пацієнтка почне помічати різницю у своєму самопочутті. Це може бути болючість і чутливість у тих ділянках, які були прооперовані
  • 3-й тиждень: Цей тиждень найскладніший. Загоєння відбувається не так швидко, як раніше, але пацієнтка все ще відчуватиме втому.
    Пацієнт повинен приділяти якомога більше часу для належного загоєння. Тому було б добре, якби з ним був хтось, хто міг би допомогти (друг або член сім’ї).
  • Тиждень4: Набряк зменшився, і пацієнт повинен відчувати себе більш енергійним.
  • Тижні 5 і 6: Пацієнт повинен почати відчувати значні зміни. Пацієнти можуть відновити свої звичні вправи, але з помірною інтенсивністю. Набряк повинен зменшитися, а розрізи – затягнутися.
Simulation avant après
До і після моделювання

Повне зникнення набряків може зайняти до року. Якщо пацієнтові вже робили підтяжку живота, це нормальне явище.

Маммопластика в Туреччині

З роками пластична хірургія стає все більш популярною. Однак, оскільки вона стала “модною”, люди почали робити її, щоб відчувати себе краще фізично і морально. Однак ціни не знизилися.

Тому пацієнти почали дивитися на інші країни, окрім своєї країни. Туреччина, наприклад, стала дуже популярною країною для пластичної хірургії, тому що ціни доступні, а турецькі пластичні хірурги мають великий досвід.

Коли пацієнти порівнюють вартість маминого макіяжу з цінами в своїй країні, вони помічають, що ціни в Стамбулі дуже низькі, а якість роботи лікарів дуже висока. Тож це безпрограшна ситуація для пацієнток, які приїжджають до Туреччини.

Photo avant et après d'une Mommy Makeover en Turquie
Фото до і після маммопластики в Туреччині

Туреччина є однією з найпопулярніших країн для проведення операцій Mommy Makeover завдяки досвідченим хірургам, великій кількості операцій, що проводяться щороку, позитивним результатам, помірним цінам і державному стимулюванню медичного туризму.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час операції Mommy Makeover можуть виникнути деякі рідкісні ризики:

  • Погане загоєння розрізів;
  • Втрата чутливості соска;
  • Витік або зміщення імплантатів;
  • Капсулярні скорочення;
  • Пошкодження тканин молочної залози;
  • Неможливість годувати грудьми.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Зверніть увагу, що в ісламській релігії маммопластика не є забороненою. Він дозволений, якщо його метою є усунення дефекту, що впливає на тіло.

Для людей з обмеженими фізичними можливостями створені спеціальні умови, щоб забезпечити приємне перебування в клініці. Наша клініка доступна для людей на інвалідних візках.

Поради до і після операції в Стамбулі

Операція буде СКАСОВАНА, якщо є ймовірність того, що пацієнтка вагітна або має проблеми зі здоров’ям (анестезіолог перевірить це перед тим, як доставити пацієнта в операційну).

За два тижні до операції:

  • Не вживайте алкоголь і не паліть. Нікотин впливає на кровообіг, що може вплинути на результат операції та підвищити ризик ускладнень після анестезії.
  • Припиніть прийом будь-яких препаратів, що містять ібупрофен (Адвіл, Мотрин), аспірин, протизапальні препарати або вітамін Е.
Photo avant et après d'une Mommy Makeover de dos en Turquie
Фото до і після пластики спини для матусь в Туреччині

За добу до операції

  • ПЕРЕСТАТИ ЇСТИ І ПИТИ ПІСЛЯ ПІВНОЧІ.

День операції:

  • Прийміть душ перед походом в лікарню.
  • Не наносити макіяж. На волоссі не повинно бути жодного засобу, а лак на нігтях і накладні вії повинні бути зняті.
  • Візьміть з собою пакет вільного одягу та зручне взуття.
  • Не носіть прикрас і не беріть з собою цінних речей.

Післяопераційні інструкції:

Silhouhette féminine avec tracés du chirurgien
Жіночий силует з контурами хірурга
  • Залежно від інтенсивності болю, який відчуває пацієнт, лікар дасть вказівку медсестрам ввести якомога більше знеболювальних препаратів. Потім хірург призначить необхідні ліки.
  • через 5-10 днів пацієнти можуть повернутися до роботи.
  • 1-3 тижні – це час, протягом якого у пацієнтів залишатимуться синці.
  • від 2 до 8 тижнів триває набряк.
  • Протягом 1-3 тижнів зони ліпосакції будуть чутливими, болючими і навіть онімілими.
  • Пацієнти, які перенесли пластику грудей, можуть очікувати, що їхні груди будуть чутливими протягом 2-3 тижнів.
  • Залежно від типу швів, які використовував лікар, якщо вони не розсмоктуються, хірург може зняти їх через 6-8 днів після операції
  • Через тиждень після операції пацієнти можуть злегка ходити і піднімати предмети.
  • Протягом 6 тижнів пацієнтам слід дотримуватися спокою.

Пацієнтки, які проходять операцію Mommy Makeover в Стамбулі, залишаються в лікарні на 2 ночі, а операція проводиться під загальним наркозом. Пацієнтам дуже важливо дотримуватися вказівок пластичного хірурга, щоб процес загоєння пройшов гладко.


Якщо вам важко зважитися, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною, причому за зниженою вартістю.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як довго триває макіяж для мам в Туреччині?

Mommy Makeover виправляє недоліки тіла, набуті під час вагітності. Це косметична операція, яка робиться один раз в житті, тому що її результати залишаються назавжди. До тих пір, поки ви будете вести здоровий спосіб життя і не завагітнієте знову.

Mommy Makeover – це комбінація декількох операцій, які проводяться одночасно. Процедура не болюча, оскільки проводиться під загальним наркозом. Однак, коли ви прокинетеся, може виникнути деякий терпимий дискомфорт в прооперованих ділянках.

Туреччина все більше вирізняється з-поміж інших напрямків, зокрема, завдяки високому рівню успішності косметичної хірургії. Наприклад, операція Mommy Makeover в Туреччині має 95% успіху! Тут створені сучасні клініки, в яких працюють найкращі хірурги Європи.

Результати післяпологової хірургії є довготривалими та постійними. Однак, щоб оцінити свою нову фігуру, потрібно почекати півроку після операції. Це час, необхідний для того, щоб переконатися, що всі відретушовані ділянки загоїлися, а набряки та синці зникли.

Однією з умов проведення операції Mommy Makeover є те, що ви не маєте наміру знову завагітніти. Друга вагітність не є протипоказанням. Однак це може вплинути на результати процедури Mommy Makeover. Тому необхідно буде зробити ще одну післяпологову операцію.

Оскільки операція Mommy Makeover поєднує в собі кілька естетичних процедур, важливо переконатися, що всі вони проводяться в один день. Оскільки всі вони виконуються в один день, необхідно провести в лікарні лише одну ніч. Загальна тривалість перебування в Туреччині становить 7 днів.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️