Мамський макіяж в Іспанії

підтяжка живота іспанія 2
Написано Maria

Все, що вам потрібно знати про Mommy Makeover в Іспанії! Яка середня ціна в Мадриді чи Барселоні? Наші поради для успішного Mommy Makeover.

NaykrashchaKlinika.com інформує про маммопластику в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна перевтілення мами в Іспанії

Вартість пластики для мам в Іспанії становить 9500 євро. Залежно від ваших потреб, пакет “все включено” може варіюватися від 9000 до 11500 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом з ночівлею в лікарні, що вимагає 7 ночей проживання в готелі в Барселоні або Мадриді. Ціна залежить від досвіду хірурга та репутації клініки.

Перевтілення мами9500 €
Ліпосакція3800 €
Абдомінопластика3900 €
Підтяжка стегон4200 €

З розтяжками, жировими запасами на стегнах і обвислими грудьми повернення до дородової фігури іноді здається неможливим! Саме тому все більше жінок звертаються до косметичної хірургії, зокрема, до маммопластики.

Хочете дізнатися більше? Тоді дотримуйтесь інструкції: ми розповімо вам все, що потрібно знати про проведення цієї операції в Іспанії.

Маммі-макіяж: що це таке?

Також відомий як “контурна пластика”, маммі-мейковер – це хірургічна операція після вагітності, яка широко практикується в Сполучених Штатах, а потім поширилася по всьому світу.

Chirurgien traçant des lignes de correction sur l'estomac d'une femme
Хірург малює лінії корекції на животі жінки

Принцип цієї операції полягає у виправленні фізичних наслідків вагітності за допомогою комбінації різних хірургічних процедур.

Зазвичай пластичні хірурги обмежуються 2-3 операціями за одну процедуру: це зменшує ризики і скорочує час відновлення.

Три найпоширеніші операції з перевтілення матусі – це наступні:

  • Абдомінопластика: ця операція схожа на підтяжку живота. Вона підтягує шкіру живота, яка має тенденцію до обвисання після вагітності.
  • Підтяжка грудей: іноді супроводжується збільшенням або зменшенням грудей, ця операція призначена для підтяжки грудей, які можуть обвисати під час грудного вигодовування.
  • Ліпосакція: також відома як ліпосакція, ця процедура видаляє надлишки жиру локально, найчастіше зі стегон і сідниць.

Кому може бути корисний мамський макіяж?

Хоча Mommy Makeover може бути корисним для всіх матерів, молодих чи старих, він в першу чергу спрямований на жінок, які більше не бажають мати дітей.

Бажанозачекати щонайменше 6 місяців після закінчення вагітності, перш ніж розглядати цю процедуру. Це дасть вашому організму час природним чином відновитися після пологів, і ви можете виявити, що в деяких операціях немає необхідності.

Un médecin dessine des lignes au marqueur sur le ventre d'une patiente à la clinique
Лікар малює лінії маркером на животі пацієнтки в клініці

Нарешті, є кілька протипоказань до Mommy Makeover. Зокрема, він не рекомендований жінкам, які мають

  • жінкам знадмірною вагою, оскільки ожиріння підвищує ризик виникнення флебіту та інфекцій під час проведення абдомінопластики;
  • курцям: куріння необхідно припинити щонайменше за місяць до операції;
  • мають захворювання, несумісні з операцією (цукровий діабет, серцева недостатність, проблеми з диханням тощо)
  • страждати на дисморфофобію (нав’язливі думки про незначний дефект у своїй зовнішності).

Маммопластика: які ризики?

Абдомінопластика, наприклад, пов’язана з ризиком виникнення флебіту – захворювання, викликаного утворенням тромбу. Тому передопераційне обстеження є особливо важливим, оскільки саме в цей час лікар визначає, чи підходить вам операція чи ні.

Як правило, рекомендується також не перевищувати 5 або 6 годин операції: це обмежить потенційні ускладнення і сприятиме кращому післяопераційному відновленню.

Ventre d'une femme marqué de ligne pour un mommy makeover
Жіночий живіт, підготовлений до маммопластики

Маммопластика в деталях

Перед операцією

Ви вирішили поїхати в Іспанію, щоб зробити маммопластику? Насамперед необхідно записатися на консультацію до пластичного хірурга, щоб визначити загальні контури операції.

Залежно від стану вашого здоров’я та запланованих операцій, вам доведеться почекати від 6 до 12 місяців (з моменту пологів), щоб зробити маммопластика. Це буде для вас можливістю фізично та емоційно відновитися після вагітності, а потім поступово відновити спортивну активність, щоб сприяти схудненню.

Під час операції

Оскільки це відносно тривала і складна операція, маммопластика завжди проводиться під загальною анестезією.

Операції, обрані після консультації з пацієнткою, виконуються одна за одною під час операції, яка зазвичай триває від 2 годин до 4 з половиною годин.

Хоча кожна жінка унікальна, а тому кожна операція на 100% індивідуальна, більшість пацієнток залишаються в клініці на 1 або 2 дні: це можливість перевірити, чи все в порядку, і дати їм основні післяопераційні рекомендації.

Chirurgien plasticien appliquant des marques sur le corps d'une femme
Пластичний хірург наносить мітки на тіло жінки

Після операції

Залежно від проведеної операції, післяопераційний період відновлення може тривати від 2 до 3 тижнів: вам потрібно буде повністю відпочити, щоб організм відновився в найкращих умовах.

Пацієнти, які приїжджають до Іспанії, як правило, залишаються на тиждень після операції, щоб хірург міг проконтролювати перші кілька днів. Потім ви можете повернутися додому, щоб повільно відновлюватися після операції.

У більшості випадків це займає близько :

  • 24 години, щоб знову почати повільно ходити;
  • 1 тиждень, щоб почати ходити щодня
  • 2 тижні, щоб знову сісти за кермо;
  • від 4 до 6 тижнів, щоб можна було переносити важкі вантажі;
  • 2 місяці, щоб повернутися до занять спортом.

Після цього ви зможете постійно користуватися перевагами різних операцій за умови, що після цього не завагітнієте знову.

Скільки коштує Mommy Makeover в Іспанії?

В Іспанії вам доведеться витратити від 9 000 до 11 500 євро, залежно від кількості проведених операцій і загальної тривалості процедури. Незважаючи на те, що діапазон цін в цілому однаковий, ви будете лікуватися у висококваліфікованих професіоналів в клініках з сучасним, найсучаснішим обладнанням.

М’який клімат Піренейського півострова також означає, що ви зможете поєднати відпустку з гарним самопочуттям: достатньо, щоб відновити сили і впевненість у собі, щоб ви могли взяти на себе повну відповідальність за свою вагітність.


Якщо вам важко зважитися, ми допоможемо вам зробити вашу операцію успішною, причому за зниженою вартістю.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️