Ціна мамського макіяжу в Дубаї

мамський макіяж 1 приз
Написано Émilie

Багато жінок хотіли б повернутися до свого тіла до вагітності, але іноді фізичних вправ і дієти просто недостатньо. Саме тоді на допомогу приходить операція Mommy Makeover в Дубаї.

NaykrashchaKlinika.com інформує Вас про Mommy Makeover в Дубаї та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Даний контент надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує перевтілення для мами в Дубаї

Середня вартість перевтілення для мами в Дубаї становить 9800 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 8000 євро до 11600 євро.

ПроцедураЦіна Дубай
Макіяж для мами9800 €

Що таке макіяж для матусь?

Після пологів тіло жінки зазнає змін, пов’язаних з виношуванням малюка протягом дев’яти місяців, а потім деякий час годуванням грудьми. Багато жінок хотіли б повернутися до свого тіла до вагітності, але іноді фізичних вправ і дієти просто недостатньо. Саме тоді на допомогу приходить операція з перевтілення матусі в Дубаї.

Маммі-мейковер – це поєднання двох або більше косметичних хірургічних процедур, які проводяться після вагітності з метою відновлення або поліпшення форми і зовнішнього вигляду тіла жінки після пологів. Найпоширеніші процедури, що виконуються під час маммі-мейкерінгу, включають збільшення грудей, ліпосакцію та підтяжку живота. Всі ці процедури, як правило, проводяться за один сеанс.

Перевтілення для матусь

Збільшення грудей

Для більшості молодих мам грудне вигодовування завжди є необхідністю. Але як тільки період грудного вигодовування закінчується, груди втрачають свою молодість і сяйво, а також деформуються під дією сили тяжіння.

Коли справа доходить до збільшення грудей в рамках мамського мейк-апу, у вас є вибір з декількох процедур, які покращать зовнішній вигляд і відчуття ваших грудей. Кожна процедура обирається відповідно до того, як змінилися ваші груди після вагітності та грудного вигодовування. До них відносяться

  • Підтяжка грудей : підтяжка грудей, також відома як мастопексія, дозволяє підняти груди, щоб зробити їх більш пружними і бадьорими, не змінюючи їх розміру. Ви повернете їм форму, яку вони мали до пологів. Ця процедура ідеально підходить для людей, які задоволені розміром своїх грудей, але потребують їх підтяжки та зменшення надмірного обвисання. Під час підтяжки грудей пластичний хірург підтягує і змінює форму тканин грудей і видаляє надлишки шкіри, завдяки чому груди виглядають і відчуваються більш пружними, живими і молодими.
  • Збільшення гру дей: Також відома як аугментаційна маммопластика, ця процедура збільшує повноту грудей, покращуючи їх симетрію та відновлюючи об’єм. Це досягається за допомогою грудних імплантатів або перенесення аутологічного жиру з інших частин тіла в груди. Мета цієї операції – зробити груди більшими, ніж вони були до пологів, або відновити їх до того ж розміру, але з кращою формою.
  • Зменшення грудей: Через гормональні зміни, які відбуваються під час вагітності, розмір грудей іноді може збільшитися більше, ніж був до неї. У деяких жінок розмір грудей зменшується після пологів, тоді як у інших вони ніколи не повертаються до попереднього розміру. Хоча великі груди цілком бажані, вони також можуть призвести до цілої низки незручностей, таких як біль у плечах і спині, а також перешкоджати повсякденній діяльності. Саме тоді необхідна операція зі зменшення грудей, також відома як маммопластика. Під час операції зі зменшення грудей хірург видаляє надлишкову тканину та шкіру молочної залози і, за необхідності, змінює положення сосків.

Ліпосакція

Ліпосакція – це процедура контурної пластики, яка передбачає хірургічне видалення жирових клітин з певних ділянок тіла з метою корекції фігури. Коли ліпосакція виконується як частина мамського мейк-апу, вона може бути спрямована на кілька ділянок тіла, найчастіше на живіт.

Ліпосакція спрямована на усунення жирових відкладень, які накопичилися під час вагітності і не піддаються дієті та/або фізичним навантаженням. Ця процедура також підтягує в’ялу шкіру, яка є синонімом вагітності та пологів.

Підтяжка живота

Живіт – це частина тіла, яка найбільше змінюється під час і після вагітності. Це також найбільш помітна частина тіла. Під час вагітності живіт розтягується, і коли ви нарешті народжуєте, талія, якщо вам пощастить, повертається до свого попереднього розміру останньою.

Якщо талія не повертається, завжди є можливість скористатися фізичними вправами та дієтою, але вони не завжди спрацьовують, як би ви не старалися. Надлишок в’ялої шкіри залишається на місці, а вперті жирові відкладення відмовляються зрушити з місця навіть на сантиметр. У цьому випадку необхідна підтяжка живота, також відома як абдомінопластика, яка може поєднуватися з ліпосакцією в залежності від ваших потреб.

Під час підтяжки живота пластичний хірург хірургічним шляхом видаляє надлишки шкіри і підтягує лінію талії, надаючи їй чітко окреслену форму. Якщо процедура поєднується з ліпосакцією, хірург видаляє надлишкові жирові відкладення перед тим, як видалити зайву шкіру і підтягнути м’язи живота.

Результатом підтяжки живота є більш пружна, плоска і гладка лінія талії, яка не тільки естетично приваблива, але й підвищує самооцінку і впевненість у собі.

Процес маминої трансформації

а) Консультація

Першим етапом процедури перевтілення мами є детальна консультація в клініці та обстеження у нашого кваліфікованого пластичного хірурга, щоб визначити індивідуальний план для кожного кандидата.

б) Операція

Другий крок – призначення операції з пластики матусі у висококваліфікованого та досвідченого пластичного хірурга, який є експертом в області пластики матусі та контурної пластики тіла. Тривалість операції варіюється в залежності від виконуваних процедур, але вона проводиться під загальним наркозом.

Перед процедурою кожного пацієнта обстежують, щоб переконатися, що вона безпечна. Це включає переднаркозну консультацію, аналіз крові та перевірку того, чи є пацієнтка хорошим кандидатом для проведення процедури.

Процедура маммопластики відбувається в операційній лікарні, і пацієнтка зазвичай проводить одну ніч у лікарні після операції, щоб відновитися. У разі необхідності він або вона може провести довше.

Експертний пластичний хірург супроводжує пацієнтку протягом усього процесу відновлення і загоєння, проводячи планові контрольні огляди.

в) Відновлення

При виписці з лікарні пацієнту зазвичай накладають незначні перев’язки, які змінюють на наступний день і накладають нові пов’язки. У разі ліпосакції або абдомінопластики пацієнту видають компресійну білизну, яку він повинен носити протягом наступних 30 днів, після чого її можна носити лише 12 годин на день протягом наступних 30 днів.

Під час відновлювального періоду, який може тривати близько двох тижнів, рекомендується адекватний постільний режим. Слід уникати напруженої діяльності, але звичайну повсякденну активність зазвичай можна відновити після цих двох тижнів.

Протягом приблизно 4 тижнів після операції пацієнт повинен відвідати клініку кілька разів, щоб проконтролювати процес загоєння.

Запобіжні заходи

Незважаючи на те, що процедура маммопластики нескладна, важливо визначити правильний рівень втручання або лікування і довірити процедуру, хірургічну або нехірургічну, кваліфікованому і досвідченому пластичному хірургу. Потенційний кандидат повинен відповідати певним критеріям, щоб отримати вигоду від процедури:

  • Завершити дітонародження
  • мати хороше фізичне і психічне здоров’я
  • Мати надлишок жиру і в’ялу шкіру в області живота
  • Груди втратили об’єм і обвисли.
  • Груди занадто великі і турбують вас.
  • Маєте реалістичні очікування щодо кінцевих результатів
  • Маєте стабільну вагу

Чого очікувати від маммі-макіяжу

Основна перевага маммі-макіяжу в Дубаї – це зміна форми і контурів тіла, повернення його до форми, яка була до вагітності. Оскільки всі люди різні, очікувані результати маммі-макіяжу можуть відрізнятися від людини до людини, але переваги, як правило, включають в себе наступне:

  • Покращена самооцінка
  • Підтягнуте і підтягнуте тіло
  • Симетричні груди
  • Відновлення об’єму грудей
  • Скульптурна талія
  • Підвищення впевненості в собі

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️