Міні-ліфтинг en Turquie

ціна міні підтяжки обличчя Туреччина 1 1
Написано Maria

Міні-підтяжка обличчя в Туреччині, також відома як швидка підтяжка обличчя, пропонує рішення для змін, які ви помічаєте на своєму обличчі з віком. Вона може допомогти зменшити видимі ознаки старіння, підтягуючи і зміцнюючи щоки, лінію підборіддя і шию.

NaykrashchaKlinika.com інформує про міні-ліфтинг в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити професійну медичну консультацію.

Ціна міні-підтяжки обличчя в Туреччині

Середня вартість міні-підтяжки обличчя в Туреччині в Стамбулі становить 2350 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 1300 до 5500 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Міні-підтяжка обличчя2350 €

Що таке міні-підтяжка обличчя?

Міні-підтяжка обличчя в Туреччині, також відома як швидка підтяжка обличчя, пропонує рішення для змін, які ви помічаєте на своєму обличчі з віком. Вона може допомогти зменшити видимі ознаки старіння, підтягуючи і зміцнюючи щоки, лінію підборіддя і шию.

З віком шкіра, що покриває жирову тканину нашого обличчя, починає провисати і обвисати в різних місцях. Ця “обвисла шкіра” утворює зморшки і підкреслює мімічні складки.

Ось чому міні-підтяжки, як правило, найкраще підходять для людей, які мають ознаки старіння лише в середній частині обличчя, без значних надлишків шкіри навколо лінії підборіддя та шиї. Міні-підтяжки не зупиняють процес старіння, а лише трохи його уповільнюють.

Розглядаючи можливість проведення міні-підтяжки обличчя, важливо пам’ятати, що процедура дозволить вам виглядати молодше і свіжіше, але більш досконалі методики краще здатні виправити (і в довгостроковій перспективі) зміни, пов’язані зі старінням шкіри обличчя. Ви можете обговорити свої цілі, бюджет і толерантність до ризику з вашим хірургом, щоб вирішити, який план найкраще підійде саме вам.

У багатьох випадках міні-підтяжка обличчя виконується одночасно з іншими процедурами, такими як підтяжка брів і чола, пластика повік, ліпосакція обличчя, збільшення підборіддя і пластика носа, для більш задовільного загального вигляду.

Для кого підходить міні-ліфтинг?

Один або декілька з наведених нижче ознак можуть вказувати на те, що ви є хорошим кандидатом на підтяжку обличчя:

  • Глибока лінія або складка, що проходить від куточка носа до куточка рота.
  • Незначне опущення підборіддя або втрата чітко вираженої лінії щелепи.
  • Щічні зморшки і провисання вилиць.

Як довго триває міні-підтяжка обличчя?

Незважаючи на те, що за допомогою міні-підтяжки можна досягти більш молодого вигляду, процес старіння не зупиняється. Результати міні-підтяжки обличчя в Туреччині насправді не такі довговічні, як результати повної підтяжки обличчя. Ніхто не може дати жодних гарантій щодо того, як довго пацієнт буде задоволений міні-підтяжкою обличчя.

Де залишаються шрами після міні-підтяжки обличчя?

Рубці після міні-підтяжки обличчя зазвичай зникають і стають ледь помітними. Однією з переваг є те, що шрами іноді вдвічі коротші, ніж після традиційної підтяжки обличчя.

У чому різниця між міні-підтяжкою і повною підтяжкою обличчя?

Міні-підтяжка обличчя має коротший і набагато більш обмежений розріз, ніж традиційна підтяжка обличчя. Розрізи, що використовуються, коротші.

Як проходить процедура міні-підтяжки обличчя?

Розрізи зазвичай починаються над лінією росту волосся на скронях; вони йдуть по природній лінії перед вухом і діафрагмою, потім шкіру відтягують назад і видаляють надлишки. Шви закріплюють шари тканин і закривають розрізи.

Тривалість операції: 1 година (загальний наркоз)

Перебування встаціонарі : 0-1 ніч

Після операції

Міні-підтяжки обличчя можна виконати швидко і з невеликим ризиком, але слід пам’ятати, що ступінь корекції, досягнутий за допомогою цих підтяжок, також менший. Після міні-підтяжки обличчя в Туреччині рекомендується 7-денне перебування в країні.

Більшість людей можуть повернутися до роботи протягом двох тижнів після операції, але остаточні результати будуть помітні лише через більш тривалий період.

Обличчя і голова можуть відчувати стягнутість і біль, і будуть обмотані бинтами, щоб допомогти мінімізувати синці і набряки протягом перших 24-48 годин.

Спочатку ви можете відчувати напругу або холод, але ці відчуття тимчасові. Синці та набряки є звичайним явищем після операцій на обличчі та шиї, але ці відчуття і зовнішній вигляд є тимчасовими і зазвичай починають зникати після першого тижня.

Як приховати сліди пластики обличчя?

Ви можете використовувати маскувальну косметику, зокрема коректор кольору обличчя, тіні для повік та коректор кольору. Лаванда нейтралізує або змушує жовтий колір зникнути, а зелений має аналогічний вплив на червоний.

Як швидко я зможу повернутися до звичного життя?

Більшість пацієнтів можуть повернутися до роботи через один-два тижні після міні-підтяжки обличчя. Перед великими соціальними заходами потрібно почекати чотири тижні.

Підтяжка обличчя

Підтяжка обличчя, або рітідектомія, – це хірургічна процедура, яка покращує видимі ознаки старіння на обличчі та шиї, такі як

  • Провисання шкіри обличчя.
  • Поглиблення ліній складок між носом і куточком рота
  • Жир, який впав або зник
  • утворення горбів на щоках і підборідді
  • Провисання шкіри і надлишок жиру в області шиї, що може призвести до появи подвійного підборіддя або “індичої шиї”.

Чого не може зробити підтяжка обличчя

Як реконструктивна операція, підтяжка обличчя не змінює вашу зовнішність і не може зупинити процес старіння.

Підтяжка обличчя може бути виконана тільки хірургічним шляхом; малоінвазивні методи омолодження не досягають таких же результатів, але можуть допомогти відстрочити час, коли підтяжка обличчя стане доречною, і доповнити результати хірургічного втручання.

Деякі малоінвазивні методи, такі як підтяжка обличчя стовбуровими клітинами, не доведені.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️