Метаболічна хірургія в Туреччині

ціна на метаболічну хірургію 1
Написано Manuella

Метаболічна хірургія в Туреччині (хірургія діабету) повинна бути спрямована на функціональне обмеження. Єдиний спосіб досягти цього – активувати апетитні нейропептидні гормони, що індукуються клубовою кишкою на ранніх стадіях годування.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про метаболічну хірургію в Туреччині і допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує метаболічна хірургія в Туреччині?

Середня вартість метаболічної хірургії в Туреччині в Стамбулі становить 3500 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 2900 євро до 4100 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Метаболічна хірургія3500 €

Що таке метаболічна хірургія?

Метаболічна хірургія в Туреччині (хірургія діабету) повинна бути спрямована на функціональне обмеження. Єдиний спосіб досягти цього – активувати апетитні нейропептидні гормони, індуковані клубовою кишкою на ранніх стадіях годування. Якщо сигнали про насичення від кінцівок занадто слабкі або запізнілі, людина може споживати занадто багато їжі, поки не настане метаболічне насичення.

Хірургія діабету

Метаболічний синдром – це захворювання, викликане центральним ожирінням, яке починається з інсулінорезистентності, високого кров’яного тиску, високого рівня холестерину і низького рівня цукру в крові натще і хорошого холестерину (ЛПВЩ). Існує тісний взаємозв’язок між цукровим діабетом 2 типу та надмірною вагою; близько 80% людей з цукровим діабетом 2 типу страждають на ожиріння.

Вважається, що людина, яка має принаймні 3 з наступних критеріїв, має метаболічний синдром.

  • Окружність талії > 102 см для чоловіків і > 88 см для жінок
  • Рівень тригліцеридів дорівнює або перевищує 150 мг/дл
  • Рівень холестерину ЛПНЩ нижче 40 мг/дл у чоловіків і 50 мг/дл у жінок
  • Артеріальна гіпертензія (> 130 /> 85 мм рт.ст.)
  • Високий рівень цукру в крові (> 110 мг/дл)

Які види операцій проводяться в рамках метаболічної хірургії?

Метаболічна хірургія – це операційний механізм, заснований на принципі використання гормональних змін за допомогою операції переміщення (транспозиції/інтерпозиції).

У пацієнтів з діабетом 2 типу, які не мають серйозних проблем з вагою, метаболічна хірургія дозволяє модифікувати гормональну структуру незалежно від втрати ваги, що позитивно впливає на контроль рівня цукру в крові. Коротше кажучи, метаболічна хірургія – це хірургія схуднення.

Біпарціальний транзит

Це один з методів, що застосовується у пацієнтів з метаболічним синдромом. Ця методика була введена в літературу Серхіо Санторо. Це один з методів, який використовується при діабеті 2 типу і має високу ймовірність успіху.

Метаболічна та баріатрична активність знаходяться на першому плані. При цьому методі 1/3 прийнятої їжі проходить через гастроентеростому на 2/3 і проходить через всі сегменти кишечника нормальним анатомічним шляхом. У метаболічній хірургії частина процедури базується на видаленні шлунка і переміщенні тонкої кишки.

На відстані 6 см від вихідного відділу шлунка шлунок розрізають і зшивають за допомогою спеціальних матеріалів. Потім виконується гастроентеростомія з 250-сантиметровим дистальним відрізком клубової кишки.

Операція з інтерпозиції клубової кишки

Це процес заміни початкової частини останньою частиною тонкої кишки за допомогою операції інтерпозиції. Ця операція руйнує гормони, які викликають резистентність до інсуліну, і регулює рівень цукру, підвищуючи рівень гормонів, які підвищують резистентність до інсуліну.

Тип шунтування

Дуодено-єюнальне шунтування:

Це один з методів, що застосовується у пацієнтів з метаболічним синдромом. DJB / SG – це метаболічний хірургічний метод, який має довготривалий ефект зниження ваги та забезпечує хороший життєвий комфорт. DJB/SG – це хірургічна методика, яка складається з часткової резекції шлунка, бульбарної резекції та накладання анастомозу бульбарною ентеростомою в обхід худої кишки на певну довжину.

Шлункове міні-шунтування

Оскільки втрата ваги досягається за допомогою стандартних шунтувальних операцій, метаболічний синдром також лікується за допомогою цієї методики. При цій методиці шлунок вводиться через невелику трубку.

У першій частині тонкої кишки, перші 200-250 см, також виконується петльова гастроентеростомія для з’єднання трубки і тонкої кишки. За рахунок скорочення шлунка, зменшення всмоктування і зниження вироблення греліну в неактивній частині шлунка пацієнт втрачає вагу.

Дуодено-єюнальне шунтування

Один з методів баріатричної хірургії, який викликає порушення всмоктування. Метод, який обмежує збільшення ваги протягом тривалого періоду. Рекомендується в окремих випадках через мальабсорбцію.

Шунтування шлунка за методом Ру-ен-Ю

Це операція, яка зменшує кількість їжі, яку отримує пацієнт, і обмежує її всмоктування. При цій операції в шлунку створюється невеликий шлунковий мішок об’ємом від 30 до 50 мл. Приблизно 80 см початкової частини тонкої кишки резекціюють і накладають гастроентеростому, дистальний кінець якої анастомозують з ентеральним проксимальним кінцем, тобто 120 см.

Застосування внутрішньошлункових балонів

Внутрішньошлунковий балон поміщається в шлунок і балон надувається. Ця процедура дає пацієнтові відчуття ситості та зменшує споживання їжі. Внутрішньошлунковий балон видаляють приблизно через 6-12 місяців.

У чому різниця між рукавною гастректомією та метаболічною хірургією?

Рукавна гастректомія – це метод баріатричної хірургії, який застосовується у пацієнтів з надмірною вагою, які не страждають від метаболічних синдромів. Прикладами метаболічного синдрому можуть бути гіперглікемія та артеріальний тиск. Метаболічна хірургія проводиться для лікування цих метаболічних синдромів. Якщо пацієнт має надлишкову вагу, баріатрична операція також може бути поєднана з метаболічною хірургією.

Що відбувається під час підготовки до метаболічної операції?

Усім пацієнтам, які готуються до метаболічної хірургії, спочатку проводять обширне обстеження, аналізи крові, ультразвукове дослідження черевної порожнини та гастроскопію.

Після завершення тестів і аналізів хірург оцінює пацієнта та їх результати. Якщо пацієнт не може перенести баріатричну операцію, приймається рішення про те, яка саме баріатрична операція буде проведена.

Післяопераційний період

За звичайних умов вас госпіталізують за 1 день до операції. Вам дадуть ліки для контролю рівня цукру в крові та високого кров’яного тиску. За 1 день до операції необхідно дотримуватися рідкої дієти і не їсти нічого після півночі. Якщо в післяопераційний період все буде в нормі, вам доведеться залишитися в лікарні на 3-4 дні.

  • Рідке пиття буде прийматися через рот.
  • Детальна інформація про харчування та повсякденну діяльність після виписки буде надана в усній та письмовій формі.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Відмова від відповідальності: Інформація, що міститься в цьому посібнику, призначена лише для освітніх цілей і не може замінити медичну консультацію. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якого лікування.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️