Мастопексія в Туреччині

мастопексія ціна Туреччина 1
Написано Maria

Мастопексія в Туреччині, також відома як підтяжка грудей, – це операція, спрямована на зміну форми і підтяжку обвислих грудей. Мастопексія передбачає видалення шкіри і тканин з нижньої частини грудей і репозиціювання сосків.

NaykrashchaKlinika.com інформує про мастопексію в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна мастопексії в Туреччині

Середня вартість мастопексії в Туреччині в Стамбулі становить 2100 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 3 години. Тривалість перебування в Стамбулі – 7 днів. У цю вартість входить транспорт, передопераційна консультація, операція, анестезія, госпіталізація на 1 ніч, послуги перекладача, післяопераційний моніторинг і подальше спостереження. Остаточний результат буде помітний протягом 4 місяців.

Мастопексія2100 €
Імплантати для підтяжки грудей2800 €
Ліпофілінг підтяжка грудей2200 €
Зменшення грудей2100 €

Що таке мастопексія?

Мастопексія в Туреччині, також відома як підтяжка грудей, – це операція по зміні форми і підтяжки обвислих грудей. Мастопексія передбачає видалення шкіри і тканин з нижньої частини грудей і репозиціювання сосків.

Пружність грудей визначається генами. Однак є й інші фактори, які впливають на пружність грудей і спричиняють їх обвисання, наприклад, пологи, грудне вигодовування, значна втрата ваги, старіння і гравітація. Груди обвисають внаслідок розслаблення зв’язок, які їх підтримують.

Schéma mastopéxie
Схема мастопексії

Провисання грудей зазвичай асоціюється зі старінням і вважається негативним зовнішнім виглядом, який впливає на впевненість жінки в собі та її самооцінку. Якщо не лікувати обвисання грудей, вони можуть спричинити емоційний дистрес і депресію.

Операція з підтяжки грудей (мастопексія) дає жінкам шанс відновити пружність грудей, виглядати молодше і почуватися краще.

Дивіться також: Збільшення грудей в Туреччині

Фото до і після

Як проводиться мастопексія?

Операція з підтяжки грудей зазвичай проводиться через розрізи на грудях. Вона передбачає видалення зайвого жиру і підтяжку навколишніх тканин, щоб змінити форму і підняти груди. Операція з підтяжки грудей також може проводитися в поєднанні з операцією зі збільшення грудей.

Tracé du chirurgien pour une mastopexie
План операції з мастопексії від хірурга

Операцію з підтяжки грудей можна розділити на три етапи:

1. Розріз

Метод розрізу, який є першим етапом, дуже важливий в операції з підтяжки грудей. Найпоширеніші техніки розрізу наступні:

  • Пончик: розріз робиться навколо ареоли
  • Якірний: розріз робиться навколо ареоли, вертикально вниз від грудної складки і горизонтально вздовж грудної складки.
  • Льодяниковий : розріз робиться навколо ареоли і вертикально вниз від ареоли до грудної складки.

Ваш хірург визначить і запропонує найбільш підходящий і найкращий метод розрізу для підтяжки грудей, беручи до уваги розмір і форму грудей, еластичність шкіри і ступінь обвисання грудей.

2. Підтяжка та ремоделювання

Після розрізу тканина, що лежить в основі молочної залози, буде піднята і змінена, а надлишки шкіри з ареоли або нижньої частини грудей будуть видалені для підвищення пружності. Соски будуть переміщені або розмір ареоли буде змінено відповідно до нової форми грудей.

Schéma d'un sein remonté
Схема підтяжки грудей

3. Закриття розрізів

Розрізи закриваються шкірним клеєм або хірургічною стрічкою. Лінії розрізів залишаються назавжди, але з часом вони зазвичай зникають або значно зменшуються.

Якщо ви також хочете збільшити розмір грудей, ви можете зробити комбіновану підтяжку грудей та встановлення грудних імплантатів.

Читайте також: Вартість лікування гінекомастії в Туреччині

Кому слід робити мастопексію в Туреччині?

Жінки з обвислими грудьми часто скаржаться на:

  • Неможливість носити топ без бюстгальтера.
  • Обмежений вибір одягу.
  • Відсутність впевненості в собі.
  • Відчуття себе менш жіночною і непривабливою.
  • Почуття старості.
Femme qui remonte sa poitrine
Жінки, які роблять підтяжку грудей

Ви хороший кандидат на операцію з підтяжки грудей, якщо хочете цього:

  • Підвищити свою впевненість у собі.
  • Відчути себе більш привабливою.
  • Відновити пружність грудей.
  • Відчути себе молодшою.
  • Насолоджуватися ширшим вибором модного одягу.
  • Зможете носити свій топ без бюстгальтера.
  • Мати впевненість у собі, щоб носити бікіні, які вам подобаються.

Багато жінок у всьому світі вважають за краще робити мастопексію в Туреччині через більш високу вартість, пропоновану місцевою системою охорони здоров’я.

ВІЛ-позитивні пацієнти мають право на цю операцію на грудях. У Туреччині є технології та кваліфіковані лікарі-естетисти, які відповідають європейським стандартам і пропонують найвищу якість послуг.

Завдяки низькій вартості робочої сили, Туреччина пропонує економічно вигідні операції з підтяжки грудей. Жінки, які прагнуть поєднати якість і доступність, обирають Туреччину для підтяжки грудей.

Відео про мастопексію

Огляд процедури

ОпераціяПідтяжка грудей
Мета операції:Підтяжка обвислих грудей та зміна їх форми для надання їм більш пружного та молодого вигляду.
Тривалість операції :від 2 до 3 годин
Тип анестезії :Загальний
Побічні ефекти:Тимчасова болючість або оніміння грудей.
РизикиІнфекція, кровотеча та асиметрія грудей.
Час відновлення:Повне відновлення займає 12 місяців. Через 1-2 тижні ви можете повернутися до роботи та повсякденних справ.
Шрами:Залежно від типу розрізу, як правило, дуже незначні.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Існують деякі рідкісні ризики, пов’язані з мастопексією:

  • Поява товстих, широких рубців;
  • Втрата чутливості в грудях або сосках;
  • Асиметрія грудей;
  • Проблеми з серцем та нирками;
  • Пошкодження тканин молочної залози;
  • Труднощі з грудним вигодовуванням.

Звідси випливає важливість довірити нам вибір кращого хірурга в Стамбулі і зупинити свій вибір на авторитетному практикуючому лікареві з досвідом.

Слід зазначити, що в ісламській релігії мастопексія не є забороненою. Вона прийнятна, якщо метою є усунення дефекту, що впливає на організм.

Для забезпечення вашого комфорту ми передбачили спеціальні умови для людей з обмеженими можливостями пересування на інвалідних візках.

Мастопексія в Туреччині: маршрут

День приїзду

  • Теплий прийом: Ласкаво просимо до Стамбулу! Вас зустрінуть в аеропорту. Залежно від часу прибуття, вас відвезуть до вашого 4- або 5-зіркового готелю або в лікарню для консультації.

День 1

  • Привітання з хірургом: Ви отримаєте особисту консультацію з хірургом перед операцією. У вас буде можливість детально обговорити план лікування підтяжки грудей, а хірург повідомить вам деталі операції, такі як тип розрізу і ступінь підтяжки грудей.
  • Згода на операцію: ви підпишете форму згоди.
  • Медичні тести для вашого само почуття: Перед підтяжкою грудей ваш хірург проведе медичні тести, такі як аналіз крові.
  • Так, тепер настав час для “великого моменту”: Ви пройдете операцію з підтяжки грудей, яка зазвичай триває від 2 до 3 годин в залежності від процесу.
  • Ось і все! Хвилювання позаду! Першіогляди : Ваш хірург проведе перші огляди, коли ви прийдете до тями після анестезії. Ви прокинетеся у своїй лікарняній палаті в компресійному бюстгальтері.
  • Насолоджуйтесяперебуванням у лікарні найвищої якості : Ви проведете ніч у нашій високоякісній, міжнародно акредитованій лікарні.
Bandage du corps d'une femme après opération
Перев’язка тіла жінки після операції

День 2

  • Знову побачите свого чудового хірурга : Ви пройдете перший огляд перед випискою зі стаціонару. Ваш хірург детально розповість про післяопераційний догляд.
  • Попрощайтеся з лікарнею : якщо все йде за планом і ваш хірург дає добро (а так зазвичай і буває), ви покинете лікарню.
  • Приватний трансфер, чому б і ні? З лікарні до готелю вас відвезуть на приватному автомобілі з водієм.
  • 5-зірковий комфорт: настав час насолодитися перебуванням у готелі.

День 3

  • Хто не любить ліниво валятися в ліжку? ми радимовам відпочити і розслабитися, а також не займатися фізичною активністю, яка може вас втомити.

День 4

  • Залишитися чи поїхати? ви можете продовжувати насолоджуватися комфортом свого готелю, або ж вийти на прогулянку і насолодитися Стамбулом, містом двох континентів!
Soutien gorge de contention
Бюстгальтер з підтримкою

День 5

  • Фінальний огляд перед прощанням: Ви знову зустрінетесь з хірургом для фінального огляду. Він зніме шви та дренажі. Вас також детально проінформують про післяопераційний догляд та нададуть звіт про безпеку під час польоту.
  • Приватний трансфер в аеропорт: отримайте максимум задоволення від цієї останньої подорожі до Стамбулу!
  • Готові до зльоту? Ви повернетеся додому з новим виглядом і, сподіваємося, з гарними враженнями.

Висновок

Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми можемо допомогти вам зробити вашу операцію успішною, причому за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як довго триває мастопексія в Туреччині?

Якщо ви дотримуєтеся збалансованого харчування і не набираєте зайву вагу, результати мастопексії можуть зберігатися протягом тривалого часу. Принаймні, якщо операція проведена правильно.

Під час операції з приводу птозу грудей не повинно бути ніяких больових відчуттів, так як вона проводиться під загальним наркозом. Післяопераційний біль присутній, але заспокоюється призначенням знеболюючих препаратів.

Операції з підтяжки грудей в Туреччині досить нешкідливі. Вони добре контролюються, з оціночним показником успіху понад 96%, принаймні в найбільш авторитетних клініках. Тому немає про що турбуватися.

Підтяжку грудей можна поєднувати з іншими короткостроковими операціями, такими як ринопластика або імплантація. Але більш тривалі операції організму стає важко переносити.

Чи можна годувати грудьми після птозу, залежить, перш за все, від ступеня проблеми. Занадто великий птоз може зробити грудне вигодовування неможливим. З цієї причини уникайте цієї операції, коли ви годуєте грудьми.

Мастопексія триває лише 4 години і вимагає нічного перебування в лікарні. Однак медична процедура відбувається в кілька сеансів (встановлення контакту тощо). Тому вам слід розраховувати на те, що ви проведете в Туреччині тиждень.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️