Маммопластика в Туреччині

ціна мамопластика Туреччина 810x455 1 1
Написано Maria

Маммопластика в Туреччині, також відома як зменшення грудей, – це вид пластичної хірургії, спрямований на зменшення розміру, об’єму і ваги грудей.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про маммопластику в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує маммопластика в Туреччині?

Середня вартість маммопластики в Туреччині в Стамбулі становить 2100 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1 700 до €2 500.

ПроцедураЦіна Туреччина
Маммопластика2100 €

Що таке маммопластика?

Мамопластика в Туреччині, також відома як зменшення грудей, – це вид пластичної хірургії в Туреччині, спрямований на зменшення розміру, об’єму і ваги грудей. Розмір грудей варіюється від однієї жінки до іншої. Він визначається гормонами, генами і вагою жінки.

Непропорційний до тіла розмір грудей може призвести до фізичних і психологічних проблем. Великі, обвислі груди можуть призвести до фізичних проблем, таких як хронічний біль у спині, шиї, погана постава, подразнення шкіри та надмірне потовиділення, а також до емоційних проблем, таких як низька самооцінка та незадоволення зовнішнім виглядом грудей.

Маммопластика пропонує рішення для жінок, які незадоволені непропорційним розміром своїх грудей і відчувають дискомфорт, піднімаючи їх і роблячи меншими. Жінки роблять маммопластику, щоб відчувати себе більш комфортно фізично, покращити зовнішній вигляд грудей, підвищити самооцінку та жіночність.

Щороку майже 700 000 жінок у всьому світі роблять операції зі зменшення непропорційного розміру грудей та покращення їхнього зовнішнього вигляду. Зменшення грудей – один з найпопулярніших видів косметичної хірургії у світі.

Маммопластика для чоловіків: гінекомастія в Туреччині

Маммопластиці також віддають перевагу чоловіки зі збільшеними грудьми, відомими як гінекомастія. Ожиріння, гени, гормональний дисбаланс, надмірне вживання алкоголю, рак або печінкова недостатність і надмірна втрата ваги без занять спортом можуть бути серед причин гінекомастії. Маммопластика в Туреччині в Стамбулі використовується для того, щоб вирівняти груди чоловіка, який відчуває дискомфорт через збільшені груди.

Для чоловіків маммопластика може бути виконана тим же методом або з ліпосакцією. План лікування визначається в індивідуальному випадку пацієнта.

Як відбувається маммопластика?

В основному, операція зі зменшення грудей зазвичай проводиться шляхом розрізів на грудях з подальшим видаленням надлишкового жиру, грудної тканини і шкіри, щоб змінити розмір і форму грудей за допомогою швів так, щоб вони були пропорційними до тіла.

Маммопластику можна розділити на 3 етапи:

1. Розріз

Існує кілька різних методів розрізу, які використовуються для маммопластики. Існує три найпоширеніші техніки розрізу, які використовуються для операції зі зменшення гру дей:

  • Якірний тип (перевернуте Т-подібне зменшення ): Ця методика передбачає якір-подібний розріз, який починається навколо ареоли, спускається вертикально, а потім перетинає горизонтально складку грудей.
  • Круговий розрізнавколо ареоли : ця методика передбачає розріз навколо ареоли по колу.
  • Замкова щілина(снігоступ ): Ця техніка передбачає розріз навколо ареоли і вертикально вниз до складки грудей.

Ваш хірург вибере найбільш підходящий метод розрізу для маммопластики, враховуючи розмір і форму ваших грудей і бажаний розмір грудей.

2. Репозиція сосків і видалення тканин

Після розрізів маммопластика продовжується переміщенням сосків (які залишаються прикріпленими до свого первісного кровопостачання і нервів). Соски та ареола можуть бути видалені і пересаджені на вищу частину грудей (у вигляді шкірного трансплантата), якщо груди дуже великі. Потім видаляється надлишок жиру, тканини молочної залози та шкіри.

3. Закриття розрізів

Розрізи робляться близько один до одного, щоб змінити форму і зменшити розмір грудей. Щоб створити і підтримати змінену форму грудей, хірург накладає шви глибоко в тканину молочної залози. Для зшивання/закриття розрізів використовуються шкірні клеї або хірургічна стрічка. Лінії розрізів залишаються назавжди, але з часом вони зазвичай зникають або значно зменшуються.

Читайте також: Збільшення грудей в Туреччині

Кому підходить маммопластика в Туреччині?

Якщо ви скаржитеся на

  • Постійний біль у спині, шиї та погану поставу через великі, обвислі груди.
  • Подразнення шкіри та надмірне потовиділення навколо грудей.
  • Груди обмежують вашу фізичну активність
  • Ви відчуваєте дискомфорт в одязі
  • Ви відчуваєте себе непривабливою

Ви є правильним кандидатом на маммопластику в Стамбулі, якщо бажаєте:

  • Підвищити впевненість у собі та самооцінку.
  • Відчути себе більш привабливою і жіночною.
  • Мати більше можливостей для вибору одягу.
  • Займатися спортом і фізичними вправами.
  • Покращити поставу.
  • Позбутися болю в спині, шиї та плечах.

Огляд

ХірургіяЗменшення грудей (маммопластика)
Мета операції:Зменшити провисання грудей та змінити їх форму для досягнення більш пружного та молодого вигляду.
Тривалість операції :від 3 до 4 годин
Тип анестезіїЗагальний
Побічні ефекти:Тимчасова втрата чутливості молочних залоз
РизикиІнфекція, кровотеча
Час відновленняПовне відновлення займає 12 місяців. Через 1-2 тижні ви можете повернутися до роботи та повсякденних справ.
Утворення рубців:Залежно від типу розрізу, зазвичай дуже незначні.

Маммопластика в Туреччині: маршрут

День прибуття

  • Теплий прийом: Ласкаво просимо до Стамбулу! Вас зустрінуть в аеропорту. Залежно від часу прибуття, вас відвезуть до вашого 4- або 5-зіркового готелю або в лікарню для консультації.

День 1

  • Привітання з хірургом : Ви отримаєте особисту консультацію з хірургом перед операцією. У вас буде можливість детально обговорити свій план лікування зменшення грудей, а хірург повідомить вам деталі операції, наприклад, тип розрізу.
  • Згода має важливе значення: ви підпишете форму згоди.
  • Медичні тести для вашого само почуття: Перед зменшенням грудей ваш хірург проведе медичні тести, такі як аналіз крові.
  • Так, настав час “великого моменту” : вам проведуть операцію зі зменшення грудей, яка зазвичай триває від 3 до 4 годин, залежно від процесу.
  • Ось і все! Хвилювання позаду! Першіогляди: Ваш хірург проведе перші огляди, коли ви прийдете до тями після анестезії. Ви прокинетеся у своїй лікарняній палаті в компресійному бюстгальтері.
  • Насолоджуйтесьперебуванням у висококласній лікарні : Ви проведете ніч у нашій висококласній, міжнародно акредитованій лікарні.

День 2

  • Знову побачите свого улюбленого хірурга : Ви пройдете перший огляд перед випискою зі стаціонару. Ваш хірург детально розповість про післяопераційний догляд.
  • Прощання з лікарнею: якщо все йде за планом і ваш хірург дає добро (що зазвичай буває), ви покинете лікарню.
  • Приватний трансфер, чому б і ні? З лікарні до готелю вас відвезуть на власному авто з водієм.
  • 5-зірковий комфорт : настав час насолодитися перебуванням у готелі.

День 3

  • Хто не любить ліниво валятися в ліжку? радимовам відпочити і розслабитися, а також не займатися фізичною активністю, яка може вас втомити.

День 4

  • Залишитися чи поїхати? Ви можете продовжувати насолоджуватися комфортом свого готелю, або ж вийти на прогулянку і насолодитися Стамбулом, містом двох континентів!

День 5

  • Останній огляд перед прощанням : Ви знову зустрінетесь зі своїм хірургом для останнього огляду. Він зніме шви та дренажі. Ви також отримаєте детальний інструктаж щодо післяопераційного догляду та звіт про безпеку під час польоту.
  • Приватний трансфер в аеропорт : отримайте максимум задоволення від цієї останньої подорожі до Стамбулу!
  • Готові до зльоту? Ви повернетеся додому з новим виглядом і, сподіваємося, з незабутніми враженнями про Стамбул.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️