Ін’єкційний літак Macrolane HYAcorp в Тунісі

ціна ін'єкції макролайна HYAcorp туніс 1
Написано Laura

Все, що потрібно знати про ін’єкції Macrolane та Hyacorp в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної операції в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про ін’єкції HYAcorp Macrolane в Тунісі та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Sommaire
 [Masquer]

    Ціна ін’єкції HYAcorp Macrolane в Тунісі

    Середня вартість ін’єкції Macrolane або HYAcorp в Туніс, Туніс становить 2 500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 2 000 євро до 3 000 євро.

    ПроцедураЦіна Туніс
    Ін’єкція HYAcorp Macrolane2500 €

    Що таке Macrolane та HYAcorp?

    Хочете збільшити сідниці без хірургічного втручання? Ну, тепер ви можете, завдяки Hyacorp! Уявіть собі просту ін’єкцію, яка може зробити ваші сідниці більшими приблизно за той самий час, який потрібен, щоб піти в магазин і купити м’яку білизну! 45-хвилинна процедура здатна перетворити цю зону, надати їй об’єму та підтягнутості.

    Hyacorp (гіалуронова кислота) вже існує в організмі, тому вона не сприймається як чужорідна речовина. Понад 10 мільйонів людей отримали користь від подібних процедур на обличчі, з невеликими побічними ефектами або взагалі без них, тому принцип добре перевірений.

    Метод також знижує ризик пошкодження нервів і допомагає зменшити сильну кровотечу. Більшість процедур триває від 45 до 60 хвилин, залежно від потреб пацієнта.

    Анестезія

    Тепер Hyacorp доступний у набагато чистішій формі, з більшими частинками, його можна вводити в сідниці, використовуючи лише місцеву анестезію, щоб знеболити ділянку. Після лікування немає простою і не залишається рубців.

    Переваги

    Ще однією перевагою ін’єкцій Hyacorp в Тунісі є те, що тепер можна створювати більш тонкі зміни в зміні форми сідниць, чого дуже важко досягти за допомогою традиційної хірургії.

    Унікальність лікування полягає в тому, що в середині процедури можна перевірити, як виглядають сідниці, і, за необхідності, додати їм об’єму. Це неможливо зробити під час традиційної операції.

    Після процедури Hyacorp залишається твердим протягом декількох днів. Через два тижні Hyacorp починає розм’якшуватися, поглинаючи воду, стаючи дуже м’яким і дуже схожим на тканини тіла. Довгострокова перевага використання Hyacorp полягає в тому, що вам потрібно лише поповнювати його щороку, вводячи приблизно половину початкової кількості, щоб підтримувати результати.

    Хто може отримувати ін’єкції Hyacorp?

    В ідеалі ін’єкції Hyacorp найкраще підходять чоловікам і жінкам з пласкими сідницями, які бажають отримати значний об’єм. Кваліфіковані лікарі обговорять процедуру перед початком лікування, пояснивши будь-які можливі побічні ефекти.

    Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

    За запитом та
    без жодних зобов’язань з вашого боку.

    100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

    Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

    Про автора

    Laura

    Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.

    ‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️