Лікування раку легенів в Туреччині

Розглядаєте можливість лікування раку легенів у Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про лікування, одужання та вартість лікування в Стамбулі. Запросіть пропозицію і отримайте найкращу ціну для успішного лікування в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про лікування раку легенів в Туреччині і допомагає забронювати операцію у кваліфікованих турецьких лікарів. Ця інформація надана виключно в ознайомлювальних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує лікування раку легенів в Туреччині?

Мінімальна вартість лікування раку легенів в Туреччині становить приблизно 9 000 євро. Ми можемо надати вам повну пропозицію, включаючи вартість госпіталізації, ліків, транспорту, проживання та перекладу. А також післяопераційне спостереження.

На загальну вартість лікування легень в Туреччині впливають кілька факторів. Перш за все, це стадія раку. Якщо хвороба виявлена на ранній стадії, лікування триває недовго. Інші змінні включають

  • Складність випадку,
  • Обрана терапія,
  • Гонорари хірурга та онколога,
  • Перебування в лікарні, включаючи надані послуги.
Лікування раку легенів в Туреччині9000 €

Зосередьтеся на лікуванні раку легенів в Туреччині

Боротьба з раком легенів, безсумнівно, є однією з найбільших битв, з якими може зіткнутися людина. Вона починається відразу після постановки діагнозу. Усвідомлення того, що у вас є ця мерзенна хвороба, вже є випробуванням. Потім потрібно розповісти про це найближчим людям, адже без їхньої моральної підтримки боротьба стає ще важчою.

Хворий повинен протистояти агресивності хвороби. Він також потребує якісного лікування, щоб вийти переможцем з цієї битви. Втручання досвідченого фахівця-онколога стає абсолютною необхідністю. Тільки він може визначити ідеальні терапевтичні протоколи в залежності від стадії захворювання.

Багато пацієнтів вирішують пройти лікування раку легенів в Туреччині. Ця країна відома як найкращий напрямок для медичного туризму. Щороку пацієнти з усього світу приїжджають сюди на лікування найрізноманітніших захворювань. Багато з них вирішили довірити планування свого перебування фахівцям з медичного туризму.

Читайте нашу статтю про лікування хвороби Паркінсона в Туреччині та операцію із заміни серцевого клапана в Стамбулі.

Як лікують рак легенів у Туреччині?

Що таке рак легенів?

За останніми даними, у Франції від цього виду раку страждають понад 33 000 чоловіків і понад 19 000 жінок. Середній вік пацієнтів – 65 років. Захворюваність на рак легень вища у чоловіків. Це четвертий найбільш часто діагностований вид раку. Він поступається раку простати, молочної залози та товстої кишки. Слід зазначити, щопоказник виживання пацієнта залишається досить низьким. Він становить лише 5 років.

З огляду на це, рак легенів є дуже смертельним захворюванням. Воно викликається неконтрольованим розвитком аномальних клітин у бронхах або легеневих альвеолах. Ці клітини утворюють злоякісну або ракову пухлину.

Щоденне куріння є основною причиною раку легенів. Але інші фактори також сприяють його розвитку, такі як:

  • Сімейна історія раку бронхів,
  • Забруднення повітря,
  • Вплив токсичних речовин, таких як сира нафта, азбест і радон,
  • Вплив радіації.

А як щодо симптомів?

Хвороба досить підступна. Ознаки з’являються пізно. Рак часто перебуває на запущеній стадії до того, як його діагностують. Це ускладнює його лікування. Біль у грудях, утруднене дихання, постійний кашель і кров’янисте мокротиння – ось тривожні ознаки.

Лікування раку легенів в Туреччині

Існує два типи раку легенів. Дрібноклітинний рак легенів (ДКРЛ), пов’язаний з курінням, є найменш поширеним. Він розвивається і поширюється швидко. Недрібноклітинний рак легенів (НДКРЛ), такий як плоскоклітинний рак, є більш поширеною формою. Він розвивається повільніше. У Туреччині існують різні форми лікування раку легенів.

  • Онкологічна хірургія знаходиться на вершині списку. Це дозволяє видалити пухлину раз і назавжди. Онколог часто рекомендує це лікування у випадку недрібноклітинного раку легені. Хірург проводить лобектомію , коли рак знаходиться на початковій стадії. Метою цієї операції є видалення частини легені. Пневмонектомія виконується, коли пухлина поширилася. Це так зване повне видалення органу.
  • Хіміотерапія – ще один відомий метод лікування. Вона полягає у введенні протиракових препаратів ін’єкційно або перорально. Мета хіміотерапії – знищити кожну ракову клітину і не дати їй розмножуватися. Лікування також сприяє відновленню здорових тканин. Хіміотерапія може бути призначена до та/або після операції.
  • Променева терапія використовується самостійно або як додаткове лікування. Онколог застосовує цю методику, коли пухлину неможливо прооперувати. Радіотерапія також підходить для лікування метастатичного раку. Вона спрямована на знищення ракових клітин за допомогою високоенергетичного випромінювання.
  • Імунотерапія – це новий метод лікування раку легенів у Туреччині. Він був розроблений для стимуляції імунної системи. Таким чином, вона зможе сама знищувати ракові клітини.
  • Таргетна терапія передбачає використання препаратів, спрямованих на злоякісні клітини. Вони більше не зможуть розмножуватися або поширюватися. Ця неінвазивна терапія застосовується переважно у дітей.

Хто повинен пройти лікування раку легенів в Туреччині?

Воно підходить для всіх, хто страждає від цього захворювання. Іноземні пацієнти мають доступ до медичної допомоги, адаптованої до стадії їх захворювання.

Чому варто пройти лікування раку легенів в Туреччині?

Лікування раку легенів в Туреччині – це розумний вибір. Дізнайтеся чому.

Спеціалізовані лікувальні установи

У цій західноазіатській країні є велика кількість лікарень, що спеціалізуються налікуванні раку легенів :

  • Medicana International в Стамбулі,
  • Меморіальна лікарня Анталії,
  • Medicana International Анкара,
  • Лікарня Medical Park tokat в Токаті, Туреччина,
  • Медичний центр Анадолу в Коджаелі,
  • Багатопрофільна клініка Анадолу в Стамбулі,
  • Університетська лікарня Біруні в Стамбулі,
  • Медичний парк Університету Істіньє в Стамбулі.

Усі ці заклади мають найсучасніше медичне обладнання. Вони спеціалізуються на лікуванні раку легенів. Тому вони мають компетентну медичну команду. Кожен фахівець команди пройшов навчання та має досвід, необхідний для лікування пацієнтів, які страждають на цю хворобу.

Сучасна, ефективна медична допомога

Проходячилікування раку легенів в Туреччині, ви отримуєте доступ до кращого догляду. Варто зазначити, що країна має значні переваги в цій галузі. Уряд Туреччини зробив серйозні кроки для поліпшення місцевої системи охорони здоров’я. Зараз країна має передові медичні установи. Допомога, що надається пацієнтам, є найвищої якості, оскільки медичний персонал також має високу кваліфікацію.

Терапевтичні протоколи, прийняті в країні, також значно еволюціонували. Турецькі вчені невтомно працюють над удосконаленням методів лікування раку.

Наразі команда дослідників вивчає новий препарат. Він призначений для лікування раку легенів. За цим лікуванням стоїть професор хімії з Університету Богазичі Рана Номак Саньял (Rana Nomak Sanyal). Перший етап наукового дослідження вже розпочався. У ньому беруть участь 16 добровольців.

Спочатку дослідники визначать максимальну дозу препарату, яку можуть переносити пацієнти. Потім вони оцінять ефективність та побічні ефекти препарату.

Успіх цього дослідження дасть проблиск надії пацієнтам, які страждають на рак бронхів . Препарат містить цільову діючу речовину. Він може стати чудодійними ліками для пацієнтів, які не досягли успіху в традиційному лікуванні.

Недороге лікування

Вартість лікування раку легенів в Туреччині доступна в порівнянні з іншими країнами. Пацієнти можуть скористатися вигідною пропозицією, заповнивши форму запиту цінової пропозиції.

Як проходить лікування раку легенів в Туреччині?

Підготовка

Лікування раку легенів в Туреччині – делікатний процес . Вибір методу лікування не робиться навмання. Лікарю необхідно знати

  • Тип раку (CPPC або CPNPC),
  • Стадію захворювання,
  • Будь-які інші фактори, які можуть вплинути на результати лікування.

Ось чому медична команда завжди пропонує діагноз. Програма включає в себе

  • Інтерв’ю,
  • Клінічний огляд,
  • Візуалізаційні тести (рентген, МРТ, КТ),
  • Бронхоскопія
  • Біопсія,
  • Оцінка стадії захворювання.

Потім команда лікарів обирає терапевтичний курс, якого слід дотримуватися. Зазвичай призначається операція з видалення злоякісної пухлини. Але лікар також може комбінувати різні процедури. Кілька фахівців працюють разом, щоб забезпечити найкращий догляд за пацієнтом.

Лікування

Кожна пухлина індивідуальна. Те ж саме стосується і терапії, яку необхідно застосувати. Наприклад, якщо рак виявлено на ранній стадії, медична команда зосередиться на видаленні пухлини. Попередньо можуть бути проведені сеанси хіміотерапії, щоб зменшити її розмір.

Якщо пухлину неможливо прооперувати, медична команда часто обирає променеву терапію. Лікування включає в себе паліативну терапію. Вона спрямована на зменшення неприємних симптомів і поліпшення якості життя пацієнта.

Одужання

Одужання може тривати від кількох тижнів до кількох місяців. Протягом цього періоду пацієнт перебуває під наглядом лікаря. Він також отримує ряд медичних процедур, спрямованих на пом’якшення побічних ефектівлікування. Потім лікар перевіряє стан здоров’я пацієнта. Якщо все йде добре, пацієнт може повернутися додому.

Як довго я повинен залишатися в Туреччині?

Тривалість лікування раку легенів в Туреччині залежить від багатьох параметрів, зокрема від методу лікування. Для хірургічного втручання середній термін перебування становить від 3 до 14 днів. Хіміотерапія, з іншого боку, займає від 4 до 5 місяців. Нарешті, для променевої терапії потрібно залишитися в країні від 1 до 2 місяців.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Часті запитання про лікування раку легенів

Який рівень успішності лікування раку легенів у Туреччині?

Лікарні Туреччини здатні запропонувати пацієнтам ефективне лікування. Показник виліковності досить вражаючий. Він може досягати 90%, особливо якщо рак не досяг запущеної стадії.

Де найкраща країна для лікування раку легенів?

Німеччина, Таїланд, Австрія і Туреччина – основні країни для вибору. Особливо рекомендується Туреччина. Вартість лікування тут в 5 разів нижча, ніж в Європі.

Чи надійне і якісне лікування раку в Туреччині?

Так, Туреччина може запропонувати безпечне і надійне лікування для хворих на рак легенів. Прогрес, досягнутий в її медичних установах, вражає. Тут також працюють найкращі онкологи та досвідчені хірурги.

Які ризики пов’язані з лікуванням раку легенів у Туреччині?

Ризики, пов’язані з лікуванням раку легенів в Туреччині, включають в себе, перш за все, побічні ефекти терапії. Пацієнт також може зазнати невдачі, оскільки хвороба є особливо смертельною.

Як зробити медичний туризм в Туреччині успішним?

Скориставшись послугами медичних працівників, ви полегшите собі організацію перебування в Туреччині. Вони подбають про все, включаючи транспорт і проживання, лікування в лікарні, медикаменти тощо.

Як проходить процес відновлення після лікування раку легенів у Туреччині?

Повне одужання може зайняти деякий час, оскільки лікування раку легенів в Туреччині – це складна медична процедура. Побічні ефекти з часом зменшуються. Пацієнти отримують користь від регулярного спостереження.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️