Лікування раку печінки в Туреччині

Розглядаєте можливість лікування раку печінки в Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про процедуру, одужання та вартість лікування в Стамбулі. Запросіть пропозицію і отримайте найкращу ціну для успішного лікування в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про лікування раку печінки в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надана виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує лікування раку печінки в Туреччині?

Операція з лікування раку печінки в Стамбулі, Туреччина, коштує в середньому 8 000 євро. Залежно від ступеня захворювання, типу операції і обраної клініки, найнижча ціна операції на рак печінки в Туреччині становить 4200 євро, а найвища може сягати 17000 євро.

Біопсія450 €
Хіміоемболізація печінки4.200 €
хіміотерапія1.650 €
КіберНіж® (CyberKnife®)4.100 €
NanoKnife2.500 €
Томотерапія8.500 €
Повне лікування раку печінки17.000 €

Лікування раку печінки в Туреччині: повний путівник

Відповідно до принципів медичного туризму, громадянин Франції має право спланувати лікування раку печінки в Туреччині. Існує кілька причин для прийняття такого рішення. Знання того, що пацієнт не самотній при прийнятті рішення. Нагляд лікуючого лікаря (і, за необхідності, еквівалентних спеціалістів) має важливе значення.

Як туристична агенція , що спеціалізується на втручаннях та операціях за кордоном, ми не втручаємося в лікувальний процес або процес догляду за пацієнтом. Роль наших консультантів полягає у визначенні всіх логістичних аспектів вашого перебування: бронювання готелю, координація поїздок до медичних закладів, замовлення квитків на літак тощо

Перш ніж більш детально розповісти про те, як ми працюємо, ми хотіли б відповісти на кілька запитань, які регулярно виникають у зв’язку з цим станом. Ці роз’яснення, хоч і добре задокументовані, жодним чином не замінюють діагноз і рекомендації фахівця.

Що таке рак печінки?

Рак печінки виникає, коли в тканині печінки утворюються злоякісні клітини . Печінка – життєво важливий орган, розташований у верхній правій частині живота. Як тільки виявлено ускладнення, необхідно втрутитися. Ця частина тіла виконує ряд важливих функцій.

Наприклад, вона відповідає за вироблення жовчі – речовини, яка значно полегшує процес травлення. Вона також сприяє детоксикації крові.

Незважаючи на науковий прогрес, згідно з останніми дослідженнями, кількість випадків захворювання в усьому світі зростатиме.

У статті, опублікованій газетою Libération (сам журналіст цитує Journal of Hepatology), пояснюється, що “905 700 людей отримали діагноз “рак печінки” і 830 200 людей померли від нього в усьому світі в 2020 році”. Прогнози свідчать про зростання “більш ніж на 55%”, виходячи з цього, в період до 2024 року.

З огляду на ці прогнози, профілактика є надзвичайно важливою. Раннє виявлення збільшує шанси на одужання.

Читайте наш матеріал про трансплантацію печінки в Туреччині та лікування раку підшлункової залози в Стамбулі.

Хто схильний до раку печінки (вік, стать тощо)?

Рак печінки в основному вражає людей у віці 60 років і старше, хоча можуть бути і винятки. Згідно зі статтею в Libération, хвороба “вражає чоловіків більше, ніж жінок, і ризик зростає з віком”.

Здоровий спосіб життя також є однією з причин раку печінки. Надмірне вживання алкогольних напоїв, надмірна вага та певні супутні захворювання підвищують ризик захворіти на цю недугу. До них відносяться хронічна інфекція вірусів гепатиту В і С, цироз печінки та метаболічні захворювання, такі як неалкогольна жирова хвороба печінки (НАЖХП) або неалкогольний стеатогепатит (НАСГ).

Наведені вище цифри викликають занепокоєння, але існують способи лікування. Серед них – трансплантація, одна з найпоширеніших операцій. Вона не позбавлена ризику, але дає шанс на ремісію для деяких пацієнтів. Резекція печінки, що передбачає часткове видалення печінки, є ще одним варіантом. Нарешті, медики можуть порекомендувати абляцію. Ракові клітини знищуються цілеспрямовано.

Ось тут і може бути організована лікувальна поїздка в країну Босфору. Але чому іноді саме цьому варіанту віддають перевагу?

Навіщо їхати лікувати рак печінки в Туреччину?

Існує ряд причин, чому пацієнти звертаються до фахівців в Туреччині, будь то в Стамбулі або деінде. Ось деякі з найбільш поширених причин.

1. Вартість лікування

Механізму відшкодування витрат через медичне страхування недостатньо, щоб змінити ситуацію. Незважаючи на цю участь, лікування раку печінки – це значні витрати, як на етапі діагностики, так і під час втручання чи ремісії.

У Туреччині є багато невеликих престижних клінік , які відвідують іноземні пацієнти протягом усього року. Як наслідок, французи, які обирають Туреччину своїм місцем призначення , шукають високоякісне лікування за більш доступними цінами .

2. Туреччина – світовий еталон з пересадки органів

Хоча перший пункт справедливий у багатьох випадках, він особливо актуальний для ситуації , яку ми обговорюємо. За словами TRT Français (французької філії Турецького радіо і телебачення), Туреччина “””досягла успіху в тому, щоб стати одним з провідних світових напрямків для трансплантації органів, слідуючи слідами Південної Кореї, Європи і США”.

Вивченню цього явища потрібно було б присвятити ціле досьє, щоб зрозуміти всі його наслідки. Виділимо один з них – “культурний”. Донорство живих органів все ще залишається головним табу в Туреччині. За відсутності посмертних“можливостей”, необхідно було “подолати критичні обмеження, пов’язані з операціями між живими донорами і хворими реципієнтами”.

Це дивовижний процес, який змусив місцевих фахівців подвоїти свої технічні навички, щоб успішно проводити лікування. Хоча це не є змаганням, воно відображається на відсотку успішних трансплантацій. Залежно від джерела, він коливається від 85 до 95%. Цей показник слід чітко відрізняти від показника ремісії при раку печінки. Ці дві медичні процедури, хоча і корелюють у певних ситуаціях, залишаються різними.

3. Інша, більш розслаблююча обстановка

Наші агенти докладають максимум зусиль для організації подорожі та проживання клієнта. Контекст, в якому відбувається лікування , допомагає забезпечити найкращі умови для проведення операції . Туреччина сама по собі пропонує ідеальні умови для розслаблення; її чудові ландшафти і клімат, що переважає в певних регіонах, є цінними активами.

Почуття служіння також особливо добре розвинене в цій країні, де збирається багато талантів. Знову ж таки, відповідно до більш доступних цін , “додаткові послуги” є більш численними, навіть якщо заклад не претендує на особливу розкіш. Це все частина національної медичної культури.

Як ви організовуєте свою медичну поїздку до Туреччини?

Перш за все, ми хотіли б нагадати вам про важливість того, щоб процедура була підтверджена присяжним фахівцем. Тільки він може підтвердити необхідність лікування та пов’язаних з ним процедур.

Після того, як вибір зроблено, необхідно виконати кілька кроків. Лише в деяких випадках необхідно отримати медичну візу .

У будь-якому випадку, наше туристичне агентство робить все можливе, щоб спростити цю важливу поїздку . З моменту прибуття в аеропорт наші співробітники до ваших послуг. Зокрема, ми маємо зв’язки з найкращими лікарнями та клініками в регіоні. Після того, як ви заповните запитувану інформацію, яка є суворо конфіденційною, ми надішлемо вам індивідуальну медичну пропозицію .

Чому варто довірити підготовку мого медичного перебування агентству?

Завдяки цій персоналізованій послузі ви отримуєте наступні переваги

  • Абсолютну оперативність. Якщо виникне проблема (труднощі в спілкуванні на місцевому рівні, затримки з незалежних від нас причин і т.д.), ми негайно знайдемо рішення.
  • Повну прозорість. Вся важлива інформація повідомляється вам заздалегідь. Ви знаєте , скільки коштують ті чи інші послуги.
  • Присутність на місці. Ми працюємо не тільки онлайн. Наші клієнти отримують вигоду від допомоги “на місці”, протягом усього лікування.

Ми завжди доступні, незалежно від пори року. Лікування раку печінки є стресовою медичною процедурою – з нашою допомогою вам буде легше впоратися з нею. Вам не доведеться турбуватися про все , що пов’язано з таксі, харчуваннямі так далі. Ви завжди можете зробити особливі побажання.

Зв’яжіться з нами прямо зараз, щоб обговорити їх. Наші фахівці зможуть відповісти на всі ваші запитання. Якщо ви виберете цей варіант , ваша медична поїздка в Туреччину пройде в найкращих можливих умовах.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Часті запитання про лікування раку печінки в Туреччині

Скільки коштує лікування раку печінки в Туреччині?

Ціна операції з лікування раку печінки в Туреччині залежить від багатьох факторів. Як правило, вона варіюється від 4200 до 17000 євро.

Що таке рак печінки?

Термін “рак печінки” насправді є синонімом терміну “рак печінки”. З медичної точки зору між цими двома термінами немає ніякої різниці.

Який відсоток успішного лікування раку печінки?

На міжнародному рівні, згідно з інформацією, опублікованою на сайті клініки Майо, існує кілька показників успішності лікування. Для резекції печінки (хірургічного втручання) цей показник становить 50-70% протягом 5 років і більше. Трансплантація, з іншого боку, має показник успіху 60-75%.

Як довго триває відновлення після операції на рак печінки?

Реабілітація триває від 5 днів до 3 тижнів, залежно від індивідуальних особливостей та типу операції. Воно передбачає реабілітаційні вправи та постійний моніторинг.

Чи можна зробити операцію в Туреччині, не знаючи місцевої мови?

Так, це можливо. На сьогоднішній день все ще існує мовний бар’єр, але він пом’якшується завдяки використанню засобів перекладу та кваліфікованих перекладачів.

Яких запобіжних заходів слід дотримуватися після операції на печінці?

Регулярні медичні огляди є дуже важливими. Після повернення з-за кордону цим займеться французький фахівець. Слід уникати певних продуктів та видів діяльності; дотримуйтесь рекомендацій лікарів, з якими ви консультуєтесь.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️