Ліпосакція в Тунісі

ліпосакція туніс 1
Написано Manuella

Все, що потрібно знати про ліпосакцію в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної ліпосакції в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про ліпосакцію в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна ліпосакції в Туніс

Середня ціна ліпосакції в Тунісі становить 1 700 євро. Вартість ліпосакції в Тунісі відносно невисока через більш низькі витрати на проживання, ніж в європейських країнах. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 1 годину. Тривалість перебування – 7 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. Остаточний результат видно протягом 5 місяців.

ПроцедураЦіна Туніс
Ліпосакція в Тунісі1700 €

Ліпосакція – найпоширеніша пластична операція у світі, яка дає чудові результати. Щоб вдосконалити свою фігуру і зберегти природний вигляд шкіри, ліпосакція є найкращою естетичною процедурою.

У Тунісі є багато клінік, що пропонують ліпосакцію, де ви можете знайти найкращих фахівців, саме тому ця країна є основним напрямком для медичної відпустки.

У цій статті ви дізнаєтеся все, що потрібно знати про ліпосакцію в Тунісі, щоб максимально підготуватися до процедури.

Що таке ліпосакція в Тунісі?

Ліпосакція – це хірургічна процедура, яка була винайдена в 1977 році доктором Івом Жераром Іллузом. Це найкращий спосіблокального видалення жиру, зокрема надлишків, які не вдалося усунути за допомогою дієти.

Метою цієї хірургічної процедури є постійне усунення жирових відкладень, і вона може бути виконана на декількох частинах тіла.

Принцип заснований на введенні декількох невеликих канюль із закругленими пінопластовими наконечниками. Вони підключаються до замкнутих контурів, які дозволяють висмоктувати жир. Результат є остаточним, оскільки жирові клітини не мають здатності розмножуватися.

Все більше пацієнтів вдаються до ліпосакції, перевага якої полягає в тому, що її можна застосовувати до кількох ділянок тіла для відновлення гармонійного силуету.

Ліпосакція тіла

Ліпосакцію можна використовувати для лікування декількох ділянок тіла і цілеспрямованого видалення локалізованого жиру. Ось різні зони, яких стосується ця естетична операція:

  • Область живота: ліпосакція живота є хорошим варіантом абдомінопластики, оскільки допомагає відновити плоский живіт.
  • Стегна: ця процедура усуває жир з боків живота і відновлює гармонійний силует.
  • Стегна: ліпосакція стегон може бути виконана на внутрішній або зовнішній поверхні стегон для їх схуднення.
  • Сідниці: ця процедура надасть більш привабливого вигляду обвислим сідницям, видаливши надлишки жиру, а також допоможе позбутися від “сідничних мішків”.
  • Коліна: ліпосакція колін дуже корисна для людей, які накопичують жир на задній поверхні колін.
  • Руки: ліпосакція рук допомагає відновити гарний вигин і може бути виконана з внутрішньої або зовнішньої сторони. Її можна поєднувати з підтяжкою рук.

Ліпосакція обличчя

Ліпосакція обличчя в Тунісі – це операція, яка може бути проведена окремо або в поєднанні з підтяжкою обличчя, щоб надати шкірі більш пружний і молодий вигляд.

Ця естетична операція полягає у відсмоктуванні жиру з обличчя з метою покращення його форми та вдосконалення. Ця методика дає дуже хороші результати, особливо на шиї та подвійному підборідді.

Який профіль ідеального кандидата на цю операцію?

Ліпосакція призначена для людей, які мають близьку до ідеальної вагу або дуже незначну надлишкову вагу, з добре локалізованими жировими відкладеннями, які не можуть бути видалені, незважаючи на дієту і фізичні вправи. Індекс маси тіла пацієнта не повинен перевищувати 32.

Загалом, ідеальний кандидат – це людина без проблем зі здоров’ям і позитивно налаштована на процедуру. Він також повинен мати досить хорошу еластичність шкіри і м’язовий тонус, щоб результати були добре помітні.

Загалом, ліпосакція спрямована на людей, які хочуть повернути собі гарну фігуру. Важливо зазначити, що ця хірургічна методика не є вирішенням проблеми ожиріння.

Насправді, вона не позбавляє від усіх зайвих кілограмів, а лише переміщує жирові відкладення в чітко визначені ділянки тіла. Люди, які страждають від ожиріння, є хорошими кандидатами для проведення балонної хірургії шлунка в Тунісі.

Як проводиться ліпосакція в Тунісі?

Ліпосакція – це високорозвинена процедура, яка є чудовою альтернативою більш масштабним косметичним операціям.

Хоча процедура нешкідлива, вона вимагає ретельної підготовки. Пацієнт повинен пройти кілька етапів, щоб операція пройшла гладко. Хоча процедура досить проста, вона все ж повинна відповідати певним правилам.

Якщо ви плануєте поїздку в Туніс для проведення операції з ліпосакції, вам необхідно отримати інформацію про процедуру.

Перед ліпосакцією в Тунісі

Перший крок – записатися на прийом до хірурга. Хірург повинен спочатку переконатися у відсутності протипоказань до ліпосакції. Він також перевірить якість шкіри та її еластичність. Якщо шкіра в’яла, хірург може запропонувати інші рішення, перш ніж розглядати ліпосакцію.

Під час першого візиту ви визначите кількість жиру, яку потрібно видалити, і зони, які потрібно обробити. Медичний працівник також зможе дати вам поради.

Під час ліпосакції

Ліпосакція є дуже поширеною процедурою, і її тривалість залежить від кількості жиру, що підлягає видаленню, та зони, яку потрібно обробити. Як правило, це займає від 20 хвилин до максимум 2 годин.

У більшості випадків перебування в лікарні нетривале, і пацієнт виписується в той же день. Однак, якщо потрібно обробити багато ділянок або якщо кількість видаленого жиру занадто велика, пацієнт залишиться в клініці на додаткову ніч.

Процедура проводиться під анестезією, лікар вводить тонкі канюлі в зону, яку потрібно обробити, щоб відсмоктатинадлишки жиру. Після операції не видно шрамів, оскільки вони крихітні і ідеально поєднуються з більш природним виглядом шкіри.

Після операції

Як правило, в кінці операції лікар призначає зне болюючі препарати, щоб зменшити больові відчуття. Також призначається формуюча пов’язка або компресійний одяг, щоб зменшити післяопераційні набряки або синці.

Хоча перші результати ліпосакції можна спостерігати відразу після операції, остаточні результати будуть помітні не раніше, ніж через 1 місяць.

Яких запобіжних заходів слід дотримуватися після ліпосакції?

Перш за все, ви повинні знати, що хоча ліпосакція не є серйозною операцією, вона вимагає відновлення. Тому після повернення додому ви повинні запланувати відпочинок на кілька днів, щоб повністю відновитися після операції. Як правило, уникайте фізичних навантажень протягом перших двох тижнів, навіть піших прогулянок, які повинні бути дуже короткими.

Бажано дотримуватися здорового способу життя і дієти після операції. Лікарі не рекомендують палити і вживати алкоголь після ліпосакції, найкраще почекати місяць.

Поява набряків і синців є дуже поширеним явищем після цього виду хірургічного втручання. Однак не варто хвилюватися, оскільки вони зникають спонтанно через два тижні. Наполегливо рекомендується носіння підтримуючого поясу, оскільки він значно зменшує появу набряків.

Категорично протипоказано приймати аспірин або протизапальні препарати протягом 15 днів після операції. Ризик кровотечі досить високий. Якщо ви відчуваєте біль, лікар призначить знеболюючі препарати.

Після операції слід уникати перебування на сонці протягом приблизно 2 місяців. Плавати можна буде лише через два тижні після ліпосакції. Душ можна приймати з наступного дня.

Скільки коштує ліпосакція в Туніс?

Якщо ви вирішили зробити ліпосакцію в Тунісі, ви повинні знати, що про вас будуть піклуватися з моменту вашого прибуття. Фактично, медичне перебування покриває всі витрати, тобто повне лікування, гонорари лікарів, проживання в готелі для відновлення тощо.

Варто зазначити, що Туніс є справжнім еталоном косметичної хірургії, зокрема ліпосакції. Вами займатимуться найкращі фахівці, і ви отримаєте всебічну підтримку.

Ціна ліпосакції в Тунісі залежить від обсягу жиру, який потрібно видалити, і кількості зон, які будуть оброблятися:

  • Ліпосакція однієї чітко визначеної зони, такої як сідниці, стегна або руки, коштує 1400 євро;
  • Ліпосакція однієї зони в поєднанні з іншою, наприклад, живота і стегон, коштує 1800 євро;
  • Ліпосакція трьох зон коштує від 2000 євро.

Маєте проблеми з вибором відповідної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам забезпечити успіх вашої операції в Тунісі. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


FAQ – найпоширеніші запитання

Qu’est ce qu’une liposuccion ?

Ліпосакція – це хірургічна процедура, призначена для усунення невеликих ділянок небажаних жирових відкладень. Ліпосакція проводиться на ділянках тіла, які мають тенденцію до накопичення жирових відкладень, таких як живіт, стегна, стегна і руки.

Ліпосакція проводиться або під загальним наркозом, або під місцевою анестезією з седативним ефектом. Хірург робить невеликий надріз в області, яку потрібно обробити, а потім вводить тонку пластикову трубку, яка називається канюля. Канюля з’єднана з потужним відсмоктувачем, який швидко і ефективно видаляє жир.

Значна втрата жиру буде помітна одразу після процедури ліпосакції, і ці результати будуть продовжувати покращуватися в міру зменшення набряків. Протягом першого тижня-двох після процедури може спостерігатися значний набряк, який контролюється спеціально розробленим компресійним одягом, а коли набряк зменшиться, можна буде побачити більш вражаючі результати.

Нас часто запитують, чи є ліпосакція хорошим способом схуднення і в якій мірі. Ми вважаємо, що дуже важливо розуміти, що ліпосакція не є інструментом для схуднення. Ліпосакцію слід використовувати лише для лікування стійких жирових відкладень, які неможливо видалити лише за допомогою здорового харчування та фізичних вправ.

Це повністю залежить від частини тіла, яка підлягає лікуванню, і кількості жиру, яку потрібно видалити. Будьте впевнені, що ваш хірург видалить достатньо жиру для досягнення ідеального результату.

Під час операції ліпосакції жирові клітини назавжди видаляються з обробленої ділянки, щоб негайно створити новий силует. Після видалення надлишкових жирових клітин вони більше не відростають. Це означає, що результати є більш-менш постійними, якщо дотримуватися здорового способу життя, включаючи правильне харчування і фізичні вправи.

Ні, ми не можемо запропонувати вам операцію під час вагітності або годування груддю. Однак, будь ласка, зв’яжіться з нами через 6 місяців після пологів або грудного вигодовування і поговоріть з нашими доброзичливими консультантами, щоб обговорити ваші подальші кроки.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️