Лазерна хірургія ока в Туреччині

ціна лазерної хірургії очей індичка 1
Написано William

Все, що потрібно знати про лазерну хірургію ока в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної лазерної хірургії ока в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про лазерну хірургію ока в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує лазерна хірургія ока в Туреччині?

Середня вартість лазерної хірургії ока в Стамбулі становить 1400 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 1200 до 1600 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Лазерна хірургія ока1400 €

Що таке лазерна хірургія очей?

LASIK (лазерний кератомілеус), широко відомий як лазерна хірургія ока, є різновидом рефракційної хірургії ока для виправлення проблем із зором. Процедура змінює форму рогівки, щоб світло, яке потрапляє в око, правильно фокусувалося на сітківці для кращого, чіткішого зору. ЛАСІК в основному використовується для лікування гіперметропії (далекозорості), міопії (короткозорості) та астигматизму. У деяких випадках ЛАСІК також може бути проведена людям з легкими та помірними порушеннями рефракції.

В принципі, операція ЛАСІК є безболісною і швидкою. Результати дозволяють покращити зір за допомогою окулярів або контактних лінз. Операція може бути проведена людям у віці від 21 до 40 років. Іноді процедуру можуть пройти і люди старше 40 років.

Важливо знати, що LASIK підходить не всім. У деяких випадках пацієнтам не рекомендується проводити процедуру, включаючи кератоконус, порушення імунної системи, великі зіниці, прогресуючу глаукому, діабетичні проблеми з очима, перенесену герпетичну інфекцію очей, аутоімунні розлади і сухість очей. Обов’язково проконсультуйтеся зі своїм офтальмологом, перш ніж розглядати цей вид хірургічного втручання.

До LASIK у вас може бути короткозорість, далекозорість або астигматизм, і ви, ймовірно, залежите від окулярів або контактних лінз. Носіння окулярів або контактних лінз обмежує вашу активність. Після ЛАСІК ви зможете мати чіткий зір і вести активний спосіб життя, наприклад, займатися спортом. Процедура значно покращить якість вашого життя.

Що включає в себе процедура в Туреччині?

Перед процедурою ваш офтальмолог дасть вам інструкції про те, як підготуватися до операції. Буде виміряна рогівка і оцінена ваша історія хвороби. Якщо ви регулярно носите контактні лінзи, вам потрібно буде повністю відмовитися від них принаймні за кілька тижнів до операції, оскільки контактні лінзи можуть змінити форму рогівки.

Під час LASIK ви будете лежати на спині в кріслі з нахилом. Процедура проводиться під місцевою анестезією, яка знеболює очі. Для утримання повік відкритими використовується інструмент.

Хірург використовує невеликий хірургічний інструмент, який називається мікрокератом, або фемтосекундний лазер, щоб вирізати невеликий шарнірний клапоть на передній частині ока (рогівку). Потім клапоть відгинають назад, щоб отримати доступ до рогівки, що лежить під ним. Потім офтальмолог змінює форму рогівки за допомогою запрограмованого лазера.

Рогівка змінюється таким чином, що світло, яке потрапляє в око, точніше фокусується на сітківці, покращуючи зір. Після того, як рогівка змінить форму, клапоть повертається на місце. Клапоть заживає нормально, без накладання швів.

Як довго я повинен перебувати в Туреччині, щоб зробити лазерну корекцію зору (LASIK)?

LASIK часто проводиться амбулаторно, що означає, що ви можете покинути лікарню, як тільки закінчиться дія місцевої анестезії та седативних препаратів. Сама процедура може зайняти до 30 хвилин для обох очей. Однак не варто залишати Туреччину відразу після виписки з лікарні. Рекомендована тривалість перебування становить від 3 до 5 днів, щоб дати можливість вашому організму відновитися і пройти контрольний огляд. Під час цього огляду офтальмолог оцінить стан здоров’я вашого ока і гостроту зору.

Який час відновлення після лазерної хірургії очей (LASIK) в Туреччині?

У день процедури ваш зір може бути нечітким або розмитим. Однак ваш зір покращиться протягом двох днів після процедури. Якщо ваша робота не є фізично складною, ви зможете повернутися до неї протягом 2-3 тижнів після операції. Ваші очі будуть продовжувати загоюватися і поліпшуватися протягом приблизно 6 місяців після ЛАСІК.

Який догляд потрібен після лазерної хірургії очей (LASIK) в Туреччині?

Переконайтеся, що ви дотримуєтеся всіх інструкцій вашого офтальмолога, щоб отримати найкращий результат і уникнути ускладнень. Можливо, вам доведеться утриматися від напруженої діяльності протягом періоду відновлення, щоб забезпечити належне загоєння очей. Завжди захищайте очі від травм, оскільки після ЛАСІК вони, як правило, більш вразливі до травм. Можливо, вам доведеться відвідувати регулярні контрольні візити для перевірки зору, але зазвичай це робиться з місцевим офтальмологом.

Пам’ятайте, що ЛАСІК не захищає від інших очних захворювань, тому завжди захищайте свої очі. Їжте здорову їжу, щоб зберегти якість зору, носіть сонцезахисні окуляри, щоб захистити очі від сонячних променів, робіть перерви в роботі за комп’ютером або мобільним телефоном, щоб не перевтомлювати очі, висипайтеся після довгого дня і регулярно відвідуйте свого офтальмолога.

Який відсоток успішності лазерної хірургії очей (ЛАСІК) в Туреччині?

LASIK має дуже високий відсоток успіху. Дослідження показали, що 95% пацієнтів з короткозорістю можуть досягти зору 20/25 після операції. Більше 8 з 10 людей, які перенесли операцію LASIK, більше не потребують окулярів або контактних лінз у повсякденній діяльності.

Результати, яких ви досягнете, залежать від ряду факторів, включаючи вашу конкретну рефракцію. Люди з міопією низького ступеня зазвичай досягають найкращих результатів. Результати менш передбачувані для людей з гіперметропією, міопією високого ступеня і астигматизмом.

Деяким пацієнтам з ЛАСІК потрібна повторна операція для покращення зору, оскільки результати операції призвели до недостатньої корекції. У дуже рідкісних випадках очі деяких людей можуть повільно повертатися до рівня зору, який вони мали до операції, через певні умови, такі як інша проблема з очима, аномальні рубці та гормональний дисбаланс.

ЛАСІК також пов’язаний з певними ризиками, про які ви повинні знати, включаючи сухість очей, відблиски, двоїння в очах, ореоли, недостатню корекцію, надмірну корекцію, проблеми з клаптями, астигматизм, регресію, втрату зору і зміни зору. Обов’язково обговоріть ці ризики зі своїм офтальмологом.

Чи існують альтернативи лазерній хірургії очей (LASIK) в Туреччині?

Основною альтернативою LASIK є імплантація факічної інтраокулярної лінзи та Epi-Lasik. При імплантації факічної інтраокулярної лінзи шари рогівки не відшаровуються і не розрізаються. Замість цього імплантується штучна силіконова або пластикова лінза, яка покращує зір.

При Епі-Ласік ваш природний кришталик видаляється за допомогою лазера і замінюється штучною інтраокулярною лінзою. Оскільки штучний кришталик залишається прозорим і не старіє, результати зберігаються довше, ніж після інших рефракційних процедур.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

William

Мене звати Вільям Ройєр, я медичний письменник, який має досвід написання складних наукових текстів. Я спеціалізуюся на імунології та гематології. Я знаходжу велике натхнення у тісній співпраці з різними медичними працівниками, включаючи лікарів, медсестер та адвокатів пацієнтів. Я також публікую огляди.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️