Лазерне лікування геморою в Туреччині

Розглядаєте можливість лікування геморою в Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про процедуру, відновлення та вартість лікування в Стамбулі. Надішліть запит і отримайте найкращу ціну на успішну гемороїдектомію в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про лікування геморою в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна лазерного лікування геморою в Туреччині

Вартість лазерного лікування геморою в Туреччині варіюється від 1900 до 3500 євро. Ціна залежить від типу операції, методу операції, тривалості лікування, ціни на медикаменти, досвіду і репутації хірургів, а також від зборів, що стягуються клінікою або лікарнею.

Інфрачервона коагуляція геморою 2200 €
Лігування гемороїдальних вузлів еластичними стрічками2700 €
Склеротерапія2900 €
Хірургічне видалення гемороїдальних вузлів3500 €

Вступ

Якщо ви розглядаєте можливість лазерного лікування геморою в Туреччині, є кілька речей, які вам потрібно знати, перш ніж вирушати в дорогу. У цьому вичерпному посібнику ми розглянемо лише деякі з них. Давайте ближче познайомимося з цим іноді дуже болючим запаленням , його симптомами… і причинами , чому деякі люди планують операцію.

І, як фахівець з медичного туризму в країну Босфору, ми також розглянемо переваги та особливості цієї подорожі. Чому іноземні пацієнти обирають Туреччину ? Скільки часу потрібно, щоб відчути ефект від гемороїдектомії ? Яка середня вартість операції ?

У будь-якому випадку, консультація з лікарем є обов’язковою. Він допоможе вам прийняти рішення. І якщо ви дійсно хочете зробити операцію з видалення геморою в Стамбулі (або будь-якому іншому місті Туреччини), ми будемо раді допомогти вам організувати ваше перебування, крок за кроком.

Геморой: що це таке?

Геморой насправді не є недугою або хворобою. Це судинні структури, розташовані в анальній ділянці та прямій кишці, як у чоловіків, так і у жінок. Насправді, про людину кажуть, що у неї ” геморой “, щоб позначити певний стан структур, про які йдеться.

У випадку розширення, набряк вен може супроводжуватися кровотечею , а також свербінням. У більшості випадків пацієнти усвідомлюють цю проблему під час дефекації.

Саме по собі це медичне ускладнення не є серйозним. Однак лише фахівець зможе визначити наявність (або відсутність) основних або більш серйозних патологій. Проктологи та гастроентерологи є одними з найбільш затребуваних спеціалістів. Колоноскопія та/або сигмоїдоскопія допомагають виключити або виявити інші недуги.

Наостанок варто зазначити, що існує два типи геморою, згідно з популярним визначенням цього терміну:

  • Внутрішній геморой. Як випливає з назви, вони розташовані всередині прямої кишки.
  • Зовнішній геморой , який утворює сузір’я навколо ануса. Вони першими розпізнаються хворими.

Читайте наш звіт про вартість лікування відшарування сітківки в Стамбулі.

Які основні причини геморою?

Кровотеча, набряк, біль і навіть випадіння гемороїдальних вузлів можуть бути пояснені низкою факторів .

  • Погана гігієна харчування може призвести до порушень, особливо під час дефекації. У раціоні таких пацієнтів часто бракує клітковини. Не забуваймо приказку: п’ять фруктів і овочів на день! Також варто підтримувати належний рівень водного балансу, щоб уникнути геморою.
  • Сидячий спосіб життя (іншими словами, недостатня кількість руху ) також вважається однією з причин цього захворювання. Відсутність спорту/фізичної активності погіршує ефективність кровообігу. Особливо тієї, яка зрошує анальнуобласть..
  • Багато сидіння підвищує венозний тиск.
  • Труднощі з дефекацією можуть призвести до геморою , часто внаслідок подразнення . До них відносяться діарея і запор.

Якою б не була причина, свербіж, дискомфорт або навіть більпорушують ваш розпорядок дня. Аж до того, що ставлять під загрозу мотивацію та завдають шкоди моральному духу.

Якщо геморой є справжнім шкідником, подумайте про те, щоб проконсультуватися з представником медичної професії. Саме тоді деякі європейці планують зробити операцію в Туреччині. Давайте з’ясуємо, чому.

Читайте наше досьє про лікування склерозу в Стамбулі.

Чи знаєте ви? Геморой – страх вершників

Геморой, в прямому сенсі цього слова, тобто анальна і ректальна вени , повинні проявляти неабияку стійкість під час занять верховою їздою. Напередодні знаменитої битви при Ватерлоосам Наполеон лікувався від гемороїдальних ускладнень. Взагалі кажучи, вершники та наїзники більш схильні до цих подразнень.

Лікування геморою: чому варто їхати в Туреччину?

Очевидно, що не обов язково планувати лікувальну поїздку до Туреччини , якщо ви страждаєте на геморой. Однак у цього варіанту є ряд переваг. Щороку багато пацієнтів з усього світу прилітають до цієї країни, яку іноді називають Анатолійською землею. У 2023 році їх було 1 800 000.

Найпоширенішими причинами вибору цієї країни є

  • Економія коштів порівняно з операціями у Франції чи інших країнах Європи/Заходу. Навіть з урахуванням транспортних витратмедичний туризм обходиться дешевше.
  • Скорочується час очікування. Хоча точної статистики щодо цього немає, іноді можна записатися на прийом за місяць (а то й менше), тоді як французькі лікарі не приймають пацієнтів по три-шість місяців.
  • Це чудова можливість поєднати медичне обслуговування з відпусткою. Туреччина – дуже популярний напрямок . Її контрастні ландшафти, культурні золоті копальні та середземноморський клімат, залежно від регіону, надають операціям екзотичного присмаку. Або, принаймні, в моменти, які слідують за ними і передують їм!
  • Репутація турецьких лікарів. Туреччина може розраховувати на групу відомих хірургів .

Ви щойно дізналися більше про те, чому. А як щодо “як “? Який загальний хід лікування геморою ?

Читайте нашу статтю про фемінізацію обличчя в Туреччині.

Лазерна гемороїдектомія в Туреччині: як проходить процедура?

Існує кілька альтернативних методів лікування геморою. Лікарі-практики визначають, який з них є найбільш підходящим, залежно від рівня тяжкості захворювання, а також інших параметрів.

  1. Перш за все, ми пропонуємо вам записатися на прийом до французького лікаря.
  2. Він зможе визначитипроцедуру , необхідну для лікування вашого геморою.
  3. Один з варіантів – інфрачервона коагуляція. При цьому використовується тепло для заспокоєння внутрішніх гемороїдальних вузлів. Інший варіант – склеротерапія. Вона полягає у введенні спеціального розчину в уражену ділянку. Нарешті, гемороїдектомія – найсучасніша форма хірургічного втручання . Спеціаліст видаляє так звані “важкі” гемороїдальні вузли або ті, що спричиняють випадіння.
  4. Процедура є безболісною. Анестезія дозволяє пройти різні етапи з повним спокоєм.
  5. Залежно від обраного “варіанту”, час відновлення буде коротшим або довшим. Таким чином, лікувальна поїздка в Туреччину допоможе вам розслабитися і пройти через “одужання” в іншій обстановці.
  6. Після операції пацієнтам даються певні інструкції. Щоб забезпечити найкраще відновлення , ми закликаємо вас дотримуватися цих рекомендацій! Використання сидячих ванн – одна з найпоширеніших рекомендацій.

Якщо ви хочете позбутися геморою якнайкраще, подбайте про те, щоб все спланувати заздалегідь. Наші фахівці з радістю допоможуть вам спланувати вашу поїздку та перебування – ми беремо на себе всі аспекти організації , окрім самого лікування .

Лікування геморою: як організувати медичну поїздку до Туреччини?

Медичний туризм відрізняється від свого “класичного” еквівалента з ряду причин. Бронювання має бути чітко визначеним, щоб до лікування можна було підійти без зайвих ускладнень. Поїздки на таксі, можливі екскурсії, щоб насолодитися навколишньою місцевістю, адміністративні міркування… у контрольному списку є багато пунктів, які потрібно поставити галочку!

Якщо все це здається вам занадто складним, ми можемо взяти все на себе. Просто заповніть форму нижче. Ми надамо вам безкоштовну пропозицію, а ваші дані будуть розглядатися в найсуворішій конфіденційності.

Наша команда прагне надавати індивідуальні туристичні пакети для лікування геморою в Туреччині . Ми ніколи не копіюємо і не вставляємо; ваш комфорт і безпека – наш пріоритет.

Коли ви подорожуєте з нами, вами опікуватимуться сертифіковані лікарі в повністю акредитованих установах. Наші послуги, що є синонімом координації та точності, допоможуть вам зосередитися на операції.

Сподіваємося, що ми прояснили кілька сірих зон, коли мова йде про болісний геморой. Тепер ми надамо медичним працівникам можливість призначити найкраще рішення для вас. Якщо для цього вам доведеться їхати аж до Туреччини, ви можете розраховувати на наш досвід і наше почуття сервісу, незалежно від пори року.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Часті запитання про лікування геморою в Туреччині

Чи може геморой пройти самостійно?

Так, це можливо. Внутрішній і зовнішній геморой може зникнути “сам по собі” через деякий час. Однак, в залежності від вашого способу життя (як часто ви сидите, що ви їсте, наскільки добре ви зволожуєте організм і т.д.), вони зникнуть більш-менш швидко.

Лікування геморою на місці: як довго потрібно залишатися на місці?

Тривалість перебування в Туреччині для лікування геморою залежить від ряду критеріїв. В середньому, слід передбачити від тижня до місяця. Найкраще визначити час одужання може лікар, який веде ваш випадок.

Чи приймають турецькі клініки іноземних пацієнтів?

Так, Туреччина є дуже популярним напрямком для медичного туризму. Організовуючи операцію або процедуру там, пацієнти можуть насолоджуватися якісним лікуванням за нижчими цінами, ніж у Франції.

Геморой: чи небезпечний він?

Геморой (або гемороїдальний тромбоз) сам по собі не є небезпечним. Однак він може суттєво порушити повсякденне життя. Ось чому найкраще вживати заходів, коли симптоми не зникають.

Чи можна подорожувати літаком з гемороєм?

Ви можете літати літаком, навіть якщо у вас геморой. Однак ми рекомендуємо звернутися за порадою до фахівця, щоб підготуватися до перельоту.

Лікування геморою в Туреччині: як уникнути шахрайства?

Як і всюди, в Туреччині є кілька шахраїв. Не соромтеся проконсультуватися з туристичним агентством, щоб знайти серйозний, гостинний заклад з відмінною репутацією.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️